nutka_niebieska 02.11.07, 20:27 zeby potem sie ukryc w jakims niebycie? Njapierw o sobie przypomina a potem sie chowa po prostu .... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
nuova Re: po co facet zaczepia 02.11.07, 20:46 ojj nie wiem nie jestem facetem ... Odpowiedz Link Zgłoś
kajak3 Re: po co facet zaczepia 02.11.07, 21:49 też znam takiego jednego, odpuść sobie, szkoda czasu i emocji Odpowiedz Link Zgłoś
sorrento_8 Re: po co facet zaczepia 02.11.07, 21:59 strzelam, bo na facetach sie nie znam ani trochę dla sportu? bo sam nie wie czego chce? Odpowiedz Link Zgłoś
miszpat Re: po co facet zaczepia 02.11.07, 22:05 nutka_niebieska napisała: > zeby potem sie ukryc w jakims niebycie? > Njapierw o sobie przypomina a potem sie chowa po prostu .... Może mu się baterie wyczerpały? ;) Odpowiedz Link Zgłoś
real-facet Re: po co facet zaczepia 03.11.07, 07:28 moze jest niesmialy tez zaczepilem a teraz sie chowam Odpowiedz Link Zgłoś
kajak3 to po cholere zaczepiasz... 03.11.07, 11:23 może najpierw skorzystaj z porady psychologa a dopiero później zaczepiaj Odpowiedz Link Zgłoś
maladiablica1 Re: po co facet zaczepia 02.11.07, 22:12 Bo każdy facet jest zdobywcą, jak zdobedzie to się chowa bo osiągnał co zamierzał Odpowiedz Link Zgłoś
nutka_niebieska Re: po co facet zaczepia 02.11.07, 22:15 tylko ze tutaj nikt nie mowil o zdobywaniu. on mnie nie zdobyl. tylko mi o sobie przypomnial zwyczajnie. Odpowiedz Link Zgłoś
uljaa Re: bo się Tobą bawi, nudzi mu się 02.11.07, 22:37 nie :) On tu pracuje, przy okazji... Każde miejsce jest dobre dla aktora, ze spalonego teatru Można grać i... bez przesady :) Odpowiedz Link Zgłoś
miszpat Re: po co facet zaczepia 02.11.07, 22:44 nutka_niebieska napisała: > tylko ze tutaj nikt nie mowil o zdobywaniu. on mnie nie zdobyl. > tylko mi o sobie przypomnial zwyczajnie. Sobie przypomniał że Cię nie zdobył i potem zapomniał że sobie przypomniał ;) Odpowiedz Link Zgłoś
sorrento_8 Re: po co facet zaczepia 02.11.07, 22:56 miszpat napisał: > Sobie przypomniał że Cię nie zdobył i potem zapomniał że sobie przypomniał ;) czyli co? młody sklerotyk :D trzeba mu kupić mu cos na pamięć ;) i dziewczyna ma problem z głowy :) Odpowiedz Link Zgłoś
uljaa Re: po co facet zaczepia 02.11.07, 23:01 pracuje sobie, poczciwy - czasami złośliwy, zaczepny - bo ma się kręcić ten...biznes pt forum KOBIETA Odpowiedz Link Zgłoś
panigazeta Re: po co facet zaczepia 02.11.07, 23:47 tez tak mialam z jednym ,,poj-ancem`` olej go i tyle. Ja za bardzo zabiegalam i nic z tego nie wyszlo teraz on zabiega ale lda mnie to juz dawno inna bajka Odpowiedz Link Zgłoś
cioccolato_bianco Re: po co facet zaczepia 03.11.07, 09:20 moze sprawdza czy ty potrafisz wykazac jakas inicjatywe i nie histeryzowac? Odpowiedz Link Zgłoś
edwarddyp Re: po co facet zaczepia 05.11.07, 10:40 Sonduje po prost czy jesteś zainteresowana i sama cos zrobisz Odpowiedz Link Zgłoś