mojave777 06.11.07, 15:22 "Kobieto - puchu marny!" Że niby kobiety są takie mięciutkie? I miłe w dotyku? eM. ___ Here: every eye is a mirror Here: every act is a crime Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mojave777 Re: Teza 06.11.07, 15:47 > serduszka,miało byc:):) Ciągnijmy dalej. Czyli jak powiem do niewiasty "Ty mój mięczaku ulubiony!" to będzie to przykład błyskotliwego komplementu podkreślającego jej kobiecość? eM. ___ Here: every eye is a mirror Here: every act is a crime Odpowiedz Link Zgłoś
menk.a Re: Teza 06.11.07, 15:42 mojave777 napisał: > "Kobieto - puchu marny!" > Że niby kobiety są takie mięciutkie? I miłe w dotyku? > Ot niewierny Tomasz. Nie pomaca, nie uwierzy.:P Odpowiedz Link Zgłoś
mojave777 Re: Teza 06.11.07, 15:49 > > "Kobieto - puchu marny!" > > Że niby kobiety są takie mięciutkie? I miłe w dotyku? > > > Ot niewierny Tomasz. Nie pomaca, nie uwierzy.:P Właśnie - "niewierny". Że niby zdradzam? Skąd takie niecne insynuacje? A maca się w warzywniaku. Niewiastę można jedynie dotknąć. Byle nie do żywego. eM. ___ Here: every eye is a mirror Here: every act is a crime Odpowiedz Link Zgłoś
viviene Re: Teza 06.11.07, 15:53 mojave777 napisał: > > > "Kobieto - puchu marny!" > > > Że niby kobiety są takie mięciutkie? I miłe w dotyku? > > > > > Ot niewierny Tomasz. Nie pomaca, nie uwierzy.:P > Właśnie - "niewierny". Że niby zdradzam? > Skąd takie niecne insynuacje? > > A maca się w warzywniaku. Niewiastę można jedynie dotknąć. > > Byle nie do żywego.-------to wychodzi najlepiej! > > eM. > ___ > Here: every eye is a mirror > Here: every act is a crime Odpowiedz Link Zgłoś
menk.a Re: Teza 06.11.07, 16:11 mojave777 napisał: > Właśnie - "niewierny". Że niby zdradzam? > Skąd takie niecne insynuacje? > > A maca się w warzywniaku. Niewiastę można jedynie dotknąć. > > Byle nie do żywego. > Niewiastę należy roznamiętniać ;)))) Odpowiedz Link Zgłoś
i.nes Re: Teza 06.11.07, 17:06 menk.a napisała: > Niewiastę należy roznamiętniać ;)))) coby ją rozpulchnić? ;)) Odpowiedz Link Zgłoś
wiarusik Re: Teza 06.11.07, 17:23 Jestem słomianym wdowcem,więc mogę już Ci powiedzieć że ładnie wyglądasz;PPP Odpowiedz Link Zgłoś
i.nes Re: Teza 06.11.07, 17:05 mojave777 napisał: > A maca się w warzywniaku o, lubię macę :) lata świetlne nie jadłam...! Odpowiedz Link Zgłoś
silic Re: Teza 06.11.07, 17:29 Raczej , że w zależności od tego kto jak dmucha to tak one lecą... na niego... Odpowiedz Link Zgłoś
wiarusik Re: Teza 06.11.07, 17:32 Wg praw fizyki puch nie leci do źródła podmuchu,co znaczy,że jeden dmucha a lecą na drugiego;))) Odpowiedz Link Zgłoś
silic Re: Teza 06.11.07, 17:36 Toż autor powiedział "puchu marny" - jest tak marny , że jak prawdziwy się nie zachowuje i leci. Jeszcze jak się dmucha nie tylko mocno a i umiejętnie to leci tym bardziej. Odpowiedz Link Zgłoś
silic Re: phi :)))) 06.11.07, 18:18 Ekspert nie ekspert ale do rzeczy piszę. Tak mi się zdaje. Odpowiedz Link Zgłoś