Dodaj do ulubionych

Pończochy?

IP: 10.1.13.* 08.05.01, 12:19
Co sądzicie na ten temat?
Obserwuj wątek
    • Gość: abc Re: Pończochy? IP: *.easynet.pl 08.05.01, 14:11
      chyba wszystkich - i to bardzo.
      • Gość: mariaci Re: Pończochy? IP: *.gazeta.pl 08.05.01, 17:36
        Ciekawe co by powiedziały na ten temat kobiałki?
        • Gość: gosia Re: Pończochy? IP: 172.17.4.* / *.daewoo.com.pl 11.05.01, 12:26
          a co chcesz wiedziec?
          • Gość: mariaci Re: Pończochy? IP: *.gazeta.pl 11.05.01, 13:34
            Witaj Gosiu. Powiedz mi czy chodzisz w pończochach? Czy sądzisz że dodają one
            kobiecie seksabilu? No i jak czuje sie kobieta kiedy ma na sobie pończochy? Do
            czegeo je nosi? Dzięki za podjęcie tematu. Pozdrawiam.
            • Gość: mariaci Re: Pończochy? - do Gosi IP: *.gazeta.pl 11.05.01, 13:35
              Witaj Gosiu. Powiedz mi czy chodzisz w pończochach? Czy sądzisz że dodają one
              kobiecie seksabilu? No i jak czuje sie kobieta kiedy ma na sobie pończochy? Do
              czegeo je nosi? Dzięki za podjęcie tematu. Pozdrawiam.
              • Gość: Unio Re: Pończochy? IP: *.*.*.* 11.05.01, 13:51
                pończochy powodują żylaki
              • Gość: FK Re: Pończochy? - do Gosi IP: *.pgnig.com.pl 11.05.01, 14:38
                gosia nie jestem ale ci odpowiem:
                Pończochy nosze od wiosny do jesieni, jak jest za gorąco na rajstopy ( u mnie w
                biurze nie wypada paradować z gołymi nogami.
                No i oczywiście spódnica do kolana bo inaczej widać koroneczki 9noszę
                oczywiście tylko samonośne - czyli bezprzewodowe ;-)
                Pozdr.
                • Gość: mariaci Re: Pończochy? - do Gosi IP: 10.1.13.* 14.05.01, 12:35
                  Podoba mi sie kiedy kobieta nosi pończochy.
                  Sądzę ze jest bardziej kobieca i romantyczna.
                  Ja osobiście mam bzika na punkcie kobiet w pończochach.
                  Wolę kobietę w seksownej bieliźnie i ubraniu na sobie(
                  taka tajemnica co ma pod spodem jest bardzo
                  podniecająca), niż calutką na golasa.
                  Jestem ciekaw czemu kobiety wolą pończochy samonośne a
                  nie jak to ktoś określił na przewodach? Może mi
                  odpowiesz?
                  Pozdrawiam.
                • razdwa12 Re: Pończochy 20.12.01, 13:04
                  Jeśli samonośne z koronką, to chyba powinny być trochę widoczne, przecież to są
                  ładne koronki.
    • Gość: Mala Re: Pończochy? IP: *.gazeta.pl 11.05.01, 14:00
      Mam 20 lat i od zawsze nosze pończochy. Nigdy nie zakładam rajstop. I nie mam
      żylaków. Co ty na to?
      • Gość: FK Re: Pończochy? IP: *.pgnig.com.pl 11.05.01, 14:34
        OOOO to ciekawe???
        Od zawsze???
        Od samiuśkiej kołyski???
        hahahahaha111
        Coś chyba nie w porzadku z ...
        zreszta nie ważne!
        • Gość: hejka Re: Pończochy? IP: *.man.polbox.pl 12.05.01, 13:58
          Nie sadze zeby odpowiednio dobrane ponczochy ( mam na mysli rozmiar) powodowaly zylaki. Moja mamuska od zawsze ( od kiedy zaczelam na to zwracac uwage ) nosila takie i nie przypominam sobie zeby na jej nodze pojawily sie paskudne zylaczyska. Sama tez jestem ich goraca zwolenniczka, sa wygodniejsze ( nawet w upalne dni nie sa tak uciazliwe jak rajstopy) i baaardzo sexowne. To ostatnie sprawdzone :)))))))) Pozdrawiam
      • Gość: mariaci Re: Pończochy? IP: *.gazeta.pl 15.05.01, 10:35
        Gość portalu: Mala napisał(a):

> Mam 20 lat i od zawsze nosze pończochy. Nigdy nie zakładam rajstop. I nie mam
        > żylaków. Co ty na to?

WOW. CHCE CIE POZNAC!!!!!!!!!!
    • Gość: Ero Re: Pończochy? IP: 213.77.49.* 16.05.01, 13:04
      Są szybsze, wystarczy sciągnąć (jeśli są) majtki.
      • upi Re: Pończochy? 19.12.01, 16:07
        a Czy któraś z Was chodzi w pończochach zimą? Albo w pończochach ze szwem?
        • madlena Re: Pończochy? 22.12.01, 18:28
          ja na przykład noszę, i latem i zimą. uwielbiam pończochy ze względów czysto
          praktycznych: są po prostu dużo wygodniejsze od rajstop, świadomość że spod
          spodni czy spódnicy wystają mi pod brodę rajstopy jest dla mnie druzgocąca. mam
          pończochy i grube (czyli cieplejsze) i cieńsze, i samonośne i do pasa. inny
          oczywiście plus pończoch jest taki że są hmm ... kokieteryjne. część facetów
          (chyba dosyć spora) uważa ze pończochy są bardzo seksowne. to prawda, dodają
          uroku. ostatnio dzieliłam się z koleżanką refleksjami na ten temat. ja na
          przykład tak przywykłam do noszenia pończoch że jest to dla mnie garderoba jak
          każda inna, buty, bielizna, ciepły szalik. i nie wzbudza u mnie aż takich
          seksualnych emocji. stało się to już normą, tak samo jak śliczna bielizna. mam
          bzika na punkcie kobiecych fatałaszków i jestem tą która nie ma bielizny na
          okazję. uwielbiam mieć na sobie ładną bieliznę nie zależnie od tego czy idę na
          randkę czy do pracy, czy zostaje w domu. po prostu świetnie się czuję sama dla
          siebie mając na sobie eleganckie czy pieprzne majtki, stanik. wracając do
          pończoch, rezygnuje z nich np na zimowych wyjazdach rekreacyjnych, ale tylko na
          rzecz grubych. wyjątek dla rajstop robie tylko w jednym przypadku, same w sobie
          muszą być ładne, broń boże nie pozaciągane, z wzorkiem czy inną atrakcją i
          obowiązkowo na gołą pupę. wtedy kuszą tak samo jak pończochy, no przynajmniej
          mi się tak wydaje. to tyle na temat pończoszanego wątku. pozdrawiam
          • tro123tyl Re: Pończochy? 23.12.01, 00:01
            bede nosil... bez pozostalych dodatkow
          • upi Re: Pończochy? 02.01.02, 14:14
            wow! jestem pod wrażeniem madlena.
            ech... szkoda, że tak mało jest prawdziwych kobiet :-)

pozdrawiam
        • Gość: Janka Re: Pończochy? IP: *.man.polbox.pl 28.12.01, 15:15
          upi napisał(a):

> a Czy któraś z Was chodzi w pończochach zimą? Albo w pończochach ze szwem?

uj nie, to chyba pupcia marznie.
    • bukowski27 Pończochy? 20.12.01, 13:15
      tak. noszę.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka