Gość: mariaci IP: 10.1.13.* 08.05.01, 12:19 Co sądzicie na ten temat? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: abc Re: Pończochy? IP: *.easynet.pl 08.05.01, 14:11 chyba wszystkich - i to bardzo. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mariaci Re: Pończochy? IP: *.gazeta.pl 08.05.01, 17:36 Ciekawe co by powiedziały na ten temat kobiałki? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosia Re: Pończochy? IP: 172.17.4.* / *.daewoo.com.pl 11.05.01, 12:26 a co chcesz wiedziec? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mariaci Re: Pończochy? IP: *.gazeta.pl 11.05.01, 13:34 Witaj Gosiu. Powiedz mi czy chodzisz w pończochach? Czy sądzisz że dodają one kobiecie seksabilu? No i jak czuje sie kobieta kiedy ma na sobie pończochy? Do czegeo je nosi? Dzięki za podjęcie tematu. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mariaci Re: Pończochy? - do Gosi IP: *.gazeta.pl 11.05.01, 13:35 Witaj Gosiu. Powiedz mi czy chodzisz w pończochach? Czy sądzisz że dodają one kobiecie seksabilu? No i jak czuje sie kobieta kiedy ma na sobie pończochy? Do czegeo je nosi? Dzięki za podjęcie tematu. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: FK Re: Pończochy? - do Gosi IP: *.pgnig.com.pl 11.05.01, 14:38 gosia nie jestem ale ci odpowiem: Pończochy nosze od wiosny do jesieni, jak jest za gorąco na rajstopy ( u mnie w biurze nie wypada paradować z gołymi nogami. No i oczywiście spódnica do kolana bo inaczej widać koroneczki 9noszę oczywiście tylko samonośne - czyli bezprzewodowe ;-) Pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mariaci Re: Pończochy? - do Gosi IP: 10.1.13.* 14.05.01, 12:35 Podoba mi sie kiedy kobieta nosi pończochy. Sądzę ze jest bardziej kobieca i romantyczna. Ja osobiście mam bzika na punkcie kobiet w pończochach. Wolę kobietę w seksownej bieliźnie i ubraniu na sobie( taka tajemnica co ma pod spodem jest bardzo podniecająca), niż calutką na golasa. Jestem ciekaw czemu kobiety wolą pończochy samonośne a nie jak to ktoś określił na przewodach? Może mi odpowiesz? Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
razdwa12 Re: Pończochy 20.12.01, 13:04 Jeśli samonośne z koronką, to chyba powinny być trochę widoczne, przecież to są ładne koronki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mala Re: Pończochy? IP: *.gazeta.pl 11.05.01, 14:00 Mam 20 lat i od zawsze nosze pończochy. Nigdy nie zakładam rajstop. I nie mam żylaków. Co ty na to? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: FK Re: Pończochy? IP: *.pgnig.com.pl 11.05.01, 14:34 OOOO to ciekawe??? Od zawsze??? Od samiuśkiej kołyski??? hahahahaha111 Coś chyba nie w porzadku z ... zreszta nie ważne! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hejka Re: Pończochy? IP: *.man.polbox.pl 12.05.01, 13:58 Nie sadze zeby odpowiednio dobrane ponczochy ( mam na mysli rozmiar) powodowaly zylaki. Moja mamuska od zawsze ( od kiedy zaczelam na to zwracac uwage ) nosila takie i nie przypominam sobie zeby na jej nodze pojawily sie paskudne zylaczyska. Sama tez jestem ich goraca zwolenniczka, sa wygodniejsze ( nawet w upalne dni nie sa tak uciazliwe jak rajstopy) i baaardzo sexowne. To ostatnie sprawdzone :)))))))) Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mariaci Re: Pończochy? IP: *.gazeta.pl 15.05.01, 10:35 Gość portalu: Mala napisał(a): > Mam 20 lat i od zawsze nosze pończochy. Nigdy nie zakładam rajstop. I nie mam > żylaków. Co ty na to? WOW. CHCE CIE POZNAC!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ero Re: Pończochy? IP: 213.77.49.* 16.05.01, 13:04 Są szybsze, wystarczy sciągnąć (jeśli są) majtki. Odpowiedz Link Zgłoś
upi Re: Pończochy? 19.12.01, 16:07 a Czy któraś z Was chodzi w pończochach zimą? Albo w pończochach ze szwem? Odpowiedz Link Zgłoś
madlena Re: Pończochy? 22.12.01, 18:28 ja na przykład noszę, i latem i zimą. uwielbiam pończochy ze względów czysto praktycznych: są po prostu dużo wygodniejsze od rajstop, świadomość że spod spodni czy spódnicy wystają mi pod brodę rajstopy jest dla mnie druzgocąca. mam pończochy i grube (czyli cieplejsze) i cieńsze, i samonośne i do pasa. inny oczywiście plus pończoch jest taki że są hmm ... kokieteryjne. część facetów (chyba dosyć spora) uważa ze pończochy są bardzo seksowne. to prawda, dodają uroku. ostatnio dzieliłam się z koleżanką refleksjami na ten temat. ja na przykład tak przywykłam do noszenia pończoch że jest to dla mnie garderoba jak każda inna, buty, bielizna, ciepły szalik. i nie wzbudza u mnie aż takich seksualnych emocji. stało się to już normą, tak samo jak śliczna bielizna. mam bzika na punkcie kobiecych fatałaszków i jestem tą która nie ma bielizny na okazję. uwielbiam mieć na sobie ładną bieliznę nie zależnie od tego czy idę na randkę czy do pracy, czy zostaje w domu. po prostu świetnie się czuję sama dla siebie mając na sobie eleganckie czy pieprzne majtki, stanik. wracając do pończoch, rezygnuje z nich np na zimowych wyjazdach rekreacyjnych, ale tylko na rzecz grubych. wyjątek dla rajstop robie tylko w jednym przypadku, same w sobie muszą być ładne, broń boże nie pozaciągane, z wzorkiem czy inną atrakcją i obowiązkowo na gołą pupę. wtedy kuszą tak samo jak pończochy, no przynajmniej mi się tak wydaje. to tyle na temat pończoszanego wątku. pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
upi Re: Pończochy? 02.01.02, 14:14 wow! jestem pod wrażeniem madlena. ech... szkoda, że tak mało jest prawdziwych kobiet :-) pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Janka Re: Pończochy? IP: *.man.polbox.pl 28.12.01, 15:15 upi napisał(a): > a Czy któraś z Was chodzi w pończochach zimą? Albo w pończochach ze szwem? uj nie, to chyba pupcia marznie. Odpowiedz Link Zgłoś