kitek_maly 11.12.07, 00:29 mam wrażenie, że nigdy nie będę szczęśliwa ;-( jakiś permanentny dół mnie złapał.. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
cala_w_kwiatkach Re: znowu to samo... 11.12.07, 00:36 ejjj kitek ja przezywam emocjonalny SZOK - ze szczesliwej euforii spadam na dno smutku bylam szczesliwa a teraz dol totalny, ale musimy dac rade, bo na pewno gdzies jest sens Odpowiedz Link Zgłoś
kitek_maly Re: znowu to samo... 11.12.07, 00:49 niby wiem, że będzie, bo musi być. ale z drugiej strony, nie jestem już taka młódka (ćwierćwiecze na karku) i jakoś tak średnio optymistycznie widzę przyszłość. mimo, że z natury jestem niepoprawną optymistką.. chyba już mi się pokłady pozytywnego myślenia zaczynają kończyć :-( Odpowiedz Link Zgłoś
avital84 Re: znowu to samo... 11.12.07, 00:50 Poklikaj trochę o pierdołach to Ci przejdzie. Mi chwilowo pomaga. :) Odpowiedz Link Zgłoś
kitek_maly Re: znowu to samo... 11.12.07, 00:53 w sensie, że na forum? staram się odciągnąć myśli jak mogę ;-) obecnie intensywnie zastnawiam się, czy wysłać CV dzisiaj czy jutro rano.. hmm :-) Odpowiedz Link Zgłoś
avital84 Re: znowu to samo... 11.12.07, 01:13 No na forum. Ja się tutaj zauważyłam odstresowuję. A dziś nawet duży ruch. Dziś już jest rano. :) Czyli dziś. :) Odpowiedz Link Zgłoś
kitek_maly Re: znowu to samo... 11.12.07, 01:22 w sumie ja też. takie pisanie o głupotach czasem odpręża :-) ale coś naszego żuczka brakuje.. czyżby w pracy..? :-) Odpowiedz Link Zgłoś
avital84 Re: znowu to samo... 11.12.07, 01:24 Pewnie ma właśnie przerwę na obiad. ;P A co? Tęsknisz? Mogę Ci go opylić. ;P Odpowiedz Link Zgłoś
kitek_maly Re: znowu to samo... 11.12.07, 01:27 hehehe :-) nie tęsknie jakoś szczególnie :-)) zresztą on i tak by tego nie łyknął. już mi kiedyś napisał, że nie mam u niego szans :-)) Odpowiedz Link Zgłoś
avital84 Re: znowu to samo... 11.12.07, 01:29 Mnie podrywał w ten sam sposób. ;p No, no, no...;P Odpowiedz Link Zgłoś
kitek_maly Re: znowu to samo... 11.12.07, 01:30 uff toś mnie pocieszyła ;-) nie wybierasz się spać dzisiaj? :-) Odpowiedz Link Zgłoś
avital84 Re: znowu to samo... 11.12.07, 01:33 Powoli się chyba wybieram. Już właściwie powinnam spać tyle, że się jakoś rozbrykałam. ;P Odpowiedz Link Zgłoś
kitek_maly Re: znowu to samo... 11.12.07, 01:42 ja już też dawno powinnam spać, ale ostatnio moja pora to 3 rano ;-( miesiąc temu się na taką przestawiłam i nie mogę tego wyprostować. Odpowiedz Link Zgłoś
avital84 Re: znowu to samo... 11.12.07, 01:44 Szczerze. To u mnie jest podobnie. Co więcej pamiętam, że dokładnie rok temu o tej porze również zarywałam nocki na forum ze Stella Polaris. ;P Potem się trochę uspokoiłam, ale widzę, że znów wracam do tego rytmu. Jak nie forum to inne miejsce w necie albo gadu. Chyba mogę to już nazwać chorobą. Zwalę to na facetów. ;P Odpowiedz Link Zgłoś
kitek_maly Re: znowu to samo... 11.12.07, 01:47 pewnie, bo to wszystko przez nich! ;-) gdyby nie oni to wszystko byłoby takie śliczne, piękne, poukładane i proste ;-)) Odpowiedz Link Zgłoś
kitek_maly Re: znowu to samo... 11.12.07, 01:49 ciiiiii ;-) bo nie będzie na kogo zwalać :-) zaraz dojdziemy do wniosku, jaki smutny byłby ten ziemski padół bez nich. a akurat dzisiaj nie o to chodzi ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
avital84 Re: znowu to samo... 11.12.07, 01:54 No to może cofnijmy się do przeszłości i przypomnijmy sobie głupie zachowania różnych kolesi, beznadziejne teksty, ściemy. I jak tu się nie uśmiechać? Z perspektywy czasu tak to właśnie wygląda. Śmiejemy się z rzeczy, które kiedyś były dla nas całym światem.;P I tym razem tak będzie. Jak z dystansem na to spojrzymy to będzie pewnie nawet więcej śmiechu niż smutku czy żalu. A uśmiech może...też...bo w końcu przy kimś odpowiednim. ;P Ja to wiem, ze z tego co dzieje się teraz będę się śmiała. No pomyśl foty, kamerki, facet zakochany w zdjęciu, myślący, ze wygląda jak Tom Cruise. ;P I jak to o mnie świadczy?;P Odpowiedz Link Zgłoś
kitek_maly Re: znowu to samo... 11.12.07, 01:58 eee ale Ty to jesteś rasowy czub ;-P i Tobie odbiło ;-) a u mnie to było bez żadnych rozbieranych fotek ani kamerek (bynajmniej nie na początku ;-P) i to trwało 3 lata. ehh. Odpowiedz Link Zgłoś
kitek_maly Re: znowu to samo... 11.12.07, 02:12 nie miałam zamiaru Cię dobijać. ani trochę ;-) ale szczerze mówiąc, jak przeczytałam o tym numerze z fotkami i kamerką, to mi ręce opadły. :-) spieszę wyjaśnić, że nie pomyślałam sobie wtedy, że jesteś naiwna i gupja, ale ogólnie zszokował mnie fakt, że się ten facet tak chętnie obnaża ;-) ja też zmykam. dobranoc :-) Odpowiedz Link Zgłoś
dziewice Janusz Laskowski - Beata z Albatrosa 11.12.07, 00:53 Janusz Laskowski - Beata z Albatrosa martynkaa.wrzuta.pl/audio/qMeJi7mC3H/janusz_laskowski_-_beata_z_albatrosa ja spiewam to od rana :) Odpowiedz Link Zgłoś
kitek_maly Re: Janusz Laskowski - Beata z Albatrosa 11.12.07, 01:23 ehh to na nic. nie jestem Beatą, więc jeszcze bardziej przygnębia, bo mi nikt pieśni nie śpiewa ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
dziewice Re: Janusz Laskowski - Beata z Albatrosa 11.12.07, 22:01 piekna piesn :) Odpowiedz Link Zgłoś