Gość: kohol IP: *.crowley.pl 14.08.03, 17:18 Jadę do Krakowa! Będę pić piwo i zwiedzać! Byle tylko przeżyć siedzenie w pociągu... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
lunatica Miłego długiego weekendu w Krakowie 14.08.03, 21:25 miłego. ja siedzę w krakowie :-). sakremencko gorąco. żar leje się z nieba. pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: toni Re: Miłego długiego weekendu w Krakowie IP: *.tvgawex.pl 14.08.03, 21:47 ..ta daam.Rano jedziemy do znajomych na dzialke.Piekna okolica jeziora slupowskiego.Zarcie,zarcie i LB. pozdr.8) Odpowiedz Link Zgłoś
tralalumpek Re: Miłego długiego weekendu 14.08.03, 21:43 ja tez jade do Krakowa!!!!! pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
doroszka Re: Miłego długiego weekendu 15.08.03, 00:19 tralalumpek napisała: > ja tez jade do Krakowa!!!!! > pozdrawiam a ja do Pragi - na piwsko, knedliki i smażone sery :P ma się ponoć trochę ochłodzić - teraz we Wrocławiu już przyjemny nocny chłodek - jutro pewnie bedzie nie więcej niż 26 stopni :))) Odpowiedz Link Zgłoś