ja-36 06.02.08, 02:20 a on śpi..... Jednak jak sobie czlowiek coś nabije do głowy to później siedzi po nocach i myśli i łzy po policzkach kapią....... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
bruxa_magdalena Re: ja Go KOCHAM 06.02.08, 02:55 No widzisz, a ja nigdy nie bylam zakochana, nigdy nikogo nie kochalam. Chcialabym sie przekonac jak to jest...tylko sie boje, ze bede siedziec po nocach i plakac. Nie wiem co gorsze... Odpowiedz Link Zgłoś
kitek_maly Re: ja Go KOCHAM 06.02.08, 11:29 Eeee to zły Ci koleżanka przykład daje. ;-) Byłam zakochana kilka razy, dwa razy z wzajemnością. I po nocach też nie spałam, bo spać mi się nie chciało i marzyyyłam. :-)) Odpowiedz Link Zgłoś
iris.iris Re: ja Go KOCHAM 06.02.08, 08:18 ja-36 napisała: > a on śpi..... i chrapie :) Odpowiedz Link Zgłoś
wiecejczarnego Re: ja Go KOCHAM 06.02.08, 10:09 jesteś szcześciarą , czesciej to kobieta chce spac a facet przytula i prawie całuje swojego ulubionego pilota Odpowiedz Link Zgłoś
modliszka24 Re: ja Go KOCHAM 06.02.08, 14:11 jeżeli to są łzy z miłości to naprawdę szkoda twoich łez dziewczyno Odpowiedz Link Zgłoś