einsteinka 08.02.08, 15:11 bycie pięknym od bycia ładnym? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
prom_do_szwecji Re: Czym się różni... 08.02.08, 15:12 tym, czy patrzący jest optymistą czy pesymistą ;) Odpowiedz Link Zgłoś
tsun_am Re: Czym się różni... 08.02.08, 15:15 piekna ma więcj ładności niż ładna:-) Odpowiedz Link Zgłoś
funny_game Re: Czym się różni... 08.02.08, 15:16 Pewnie jakimś pieprzykiem w odpowiednim miejscu. Odpowiedz Link Zgłoś
kitek_maly Re: Czym się różni... 08.02.08, 15:20 > Pewnie jakimś pieprzykiem w odpowiednim miejscu. W przypadku niektórych kobiet - brakiem tegowoż. ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
shayah Re: Czym się różni... 08.02.08, 15:23 Urodę można wypracować, intelektu niestety nie :) Odpowiedz Link Zgłoś
kitek_maly Re: Czym się różni... 08.02.08, 15:24 Z czym Ty do ludzi? ;-P Tu jedynie o urodzie mowa. ;-) Faktem jest, że ze zwyczajniej dziewczyny można w prosty sposób zrobić ładną, ale nie z każdej da radę zrobić piękność. :-) Odpowiedz Link Zgłoś
shayah Re: Czym się różni... 08.02.08, 15:26 E tam. Z każdej można. Fakt, zaabsorbowana wątkiem o mądrych i/lub ładnych nieco mnie poniesło. Oraz moje trzy grosze: nie to ładne co ładne, tylko co się komu podoba :D Odpowiedz Link Zgłoś
kitek_maly Re: Czym się różni... 08.02.08, 15:28 > E tam. Z każdej można. Piękność nie z każdej. O ile zakładamy brak ingerencji chirurgicznej. ;-) W przeciwnym razie z każdej, ale to już zrobimy inną osobę po prostu. ;-) > Oraz moje trzy grosze: nie to ładne co ładne, tylko co się komu podoba :D Dokładnie. Odpowiedz Link Zgłoś
shayah Re: Czym się różni... 08.02.08, 15:30 A ja sobie zrobiłam grzywkę. Pozazdrościłam Svi :D Taki sobie offtopic :D Odpowiedz Link Zgłoś
kitek_maly Re: Czym się różni... 08.02.08, 15:31 Ty no weź!! Ja wczoraj!! :-D Sama, tymi oto ręcami! :-) Ale taką na bok. To my teraz 3 warjaty jestemy takie same. :-)) Odpowiedz Link Zgłoś
shayah Re: Czym się różni... 08.02.08, 15:34 Ja też wczoraj :D Svi ma krótką, Ty masz na bok, a ja taką prosto na czoło. Zara z małpo przyleci :D Normalnie jak aniołki czarliego :D Odpowiedz Link Zgłoś
kitek_maly Re: Czym się różni... 08.02.08, 15:40 Shajku, czy Ty nie byłeś niedawno jeszcze kręconowłosym?? :-) A poza tym mamy trochę podobne te grzywki - Ty też masz na bok raczej. ;-) Gdybym była bardziej fotogeniczna to też bym się wysłała. No aniołki jak nic, ale tam przypadkiem któraś blond nie była?.. :-> Odpowiedz Link Zgłoś
shayah Re: Czym się różni... 08.02.08, 15:53 Nie byłam kręcona : włosy mnie się pofalowały były od kąpieli :D A przepraszam, ja to co jestem? Brunetka? :D ---- ...baba fik, a duch znikł! Odpowiedz Link Zgłoś
shayah Re: Czym się różni... 08.02.08, 15:27 A mnie się zdaje, że ładnym jest się obiektywnie. Pięknym jest się dla jednej osoby. Odpowiedz Link Zgłoś
kitek_maly Re: Czym się różni... 08.02.08, 15:30 Oooo a ja myślę, że na odwrót. :-) Chociaż może zależy jak do tego podejść. A może tak, że osoba piękna to taka, która w oczach większości ludzi będzie oceniania jako ładna? Odpowiedz Link Zgłoś
shayah Re: Czym się różni... 08.02.08, 15:33 Że jak na odwrót? Bo mnie chodzi o to, że ktoś Ci się podoba, bo ładny, ale po jakimś czasie uważasz, że jest ideałem wszelakiego piękna :D Odpowiedz Link Zgłoś
kitek_maly Re: Czym się różni... 08.02.08, 15:37 Na odwrót, czyli (uwaga, będzie mocno zakręcone): - osoba piękna jest dla większości ludzi obiektywnie ładna, - a ładnym jest, jak w powiedzeniu, to co się komu podoba. ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
shayah Re: Czym się różni... 08.02.08, 15:38 No to ja uważam, że na odwrót niż Twoje na odwrót :D Odpowiedz Link Zgłoś
kitek_maly Re: Czym się różni... 08.02.08, 15:42 No tak. :-) Ale ja w sumie nie jestem przekonana ani do Twojej wersji ani do mojej. :-) Odpowiedz Link Zgłoś
shayah Re: Czym się różni... 08.02.08, 15:53 To ustalmy jedną prawdę objawiono. Będzie łatwiej. Odwrotnie czy odwrotnie niż na odwrót?:D Odpowiedz Link Zgłoś