2szarozielone 09.02.08, 14:22 łeb mnie boli, niewyspana jestem... tęskno mi, za robotę bym się jakąś zabrała, ale mi się nie chce, i myślę za dużo... i tak se truję i smęcę. może ktoś mnie rozweseli? albo zdenerwuje? :) żeby się działo coś. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
2szarozielone Re: jestes nudna, n/t 09.02.08, 14:23 trzeba mieć wyjątkową osobowość, żeby nie być nudnym na kacu. ja nie mam :((( Odpowiedz Link Zgłoś
iberia.pl Re: jestes nudna, n/t 09.02.08, 14:25 2szarozielone napisała: > trzeba mieć wyjątkową osobowość, żeby nie być nudnym na kacu. ja nie mam :((( problem w tym, ze jestes nudna nie tylko na kacu. Odpowiedz Link Zgłoś
2szarozielone Re: jestes nudna, n/t 09.02.08, 14:33 eee, tak to nie :) sama się wnerwiasz jak ci ludzie piszą, że jesteś wredną zgryźliwą małpą, bo "pozory mylą" - a mnie oceniasz, nie znając zupełnie prywatnie :) raczej nie jestem nudna, tego by mi nikt nigdy nie zarzucił. różne wady mam, ale innej natury. Odpowiedz Link Zgłoś
iberia.pl Re: jestes nudna, n/t 09.02.08, 15:09 dla mnie jestes nudna, skoro co rusz zakladasz watek dotyczacy ciebie lub twojego zycia osobistego. Odpowiedz Link Zgłoś
nuova Re: jestes nudna, n/t 09.02.08, 15:12 Nie widzę zwiazku zakładania watków o życiu osobistym z nudną osobowoscią. Wytłumacz mi proszę. Odpowiedz Link Zgłoś
2szarozielone Re: jestes nudna, n/t 09.02.08, 15:14 No chyba nie aż tak bardzo, skoro wchodzisz w każdy mój wątek, dobrze mnie zapamiętałaś i chce ci się mnie komentować :))) nie pisze tylko o sobie - ale w innych tematach moich akurat się nie udzielasz. na przykład w tym o Witkacym... (fajnie się rozwinął i zainspirował inny fajny wątek :))) ) Odpowiedz Link Zgłoś
nuova Re: niiiic mi się nie chce i smęcę 09.02.08, 14:31 Bo sie sama nakręcasz... imo. Odpowiedz Link Zgłoś
2szarozielone Re: niiiic mi się nie chce i smęcę 09.02.08, 14:35 ja raczej jestem rozkręcona, a nie nakręcona... forma fizyczna na poziomie podłogi i pocałotygodniowe zmęczenie. sięgnęłam po "Przekrój", ale mi literki sie rozjeżdżają przed oczami, a obrazki już obejrzałam :) Listów Witkacego, które podczytuję od paru dni zaczynam się bać. no i tak jakoś... jakiegoś filma może trzeba by zapuścić i się odmóżdżyć troszku. TV ni mam. Odpowiedz Link Zgłoś
nuova Re: niiiic mi się nie chce i smęcę 09.02.08, 14:49 Nakrecasz sie myśleniem negatywnym ale moze sie mylę.... Odpowiedz Link Zgłoś
blueska3 Re: niiiic mi się nie chce i smęcę 09.02.08, 16:16 Jak sama siebie nakręcasz na taki nastrój to nie ma co się dziwić, że tak marudzisz! ;P Ale przecież jesteś kobietą a kobietom - WOLNO :D Odpowiedz Link Zgłoś
2szarozielone Re: niiiic mi się nie chce i smęcę 09.02.08, 17:20 donoszę wszystkim, których to nie obchodzi, że już mi lepiej :)))) puściłam sobie na maksa płytę z łomotem, podarłam sie trochę, poczytałam sobie i już jest ok :-D Odpowiedz Link Zgłoś
funny_game Re: niiiic mi się nie chce i smęcę 09.02.08, 18:26 To jeszcze Ci poprawię humor. Wrzuć sobie to: pl.youtube.com/watch?v=UaRDmY5nMgM&feature=dir Odpowiedz Link Zgłoś