amor_latino 22.08.03, 14:18 weeeeekeeeeeeeeennnnnnnndddddddddd!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! hura hura hura Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
aise są tacy 22.08.03, 14:20 ktorzy maja weekend juz od jakiegoś czasu (nie chwaląc sie ofkors):-P Odpowiedz Link Zgłoś
amor_latino Re: są tacy 22.08.03, 14:22 szczesciara. jak to zrobilas? aise napisała: > ktorzy maja weekend juz od jakiegoś czasu (nie chwaląc sie ofkors):-P Odpowiedz Link Zgłoś
kwik niech zgadne, aise... 22.08.03, 14:38 tak po prostu? zgodnie z teoria: "proste rozwiazania sa najlepsze" :) Odpowiedz Link Zgłoś
amor_latino Re: niech zgadne, aise... 22.08.03, 14:41 "wista wio latwo powiedziec", jak mawial bohater romantyczny w pewnym serialu kwik napisała: > tak po prostu? > > zgodnie z teoria: "proste rozwiazania sa najlepsze" :) Odpowiedz Link Zgłoś
amor_latino Re: niech zgadne, aise... 22.08.03, 14:46 nieprawda, bo takie proste sprawy sa zawsze najtrudniejsze. kwik napisała: > to powiedz, nic prostszego :P > Odpowiedz Link Zgłoś
kwik Re: niech zgadne, aise... 22.08.03, 14:47 jest wiele madrosci ludowych: "dla chcacego nic do tego" :P Odpowiedz Link Zgłoś
amor_latino Re: niech zgadne, aise... 22.08.03, 14:53 przykro mi, ale nie przychodzi mi do glowy jakas inteligentna odpowiedz. wszystko przez ten sasiedni watek o kobiecych wytryskach. kwik napisała: > jest wiele madrosci ludowych: "dla chcacego nic do tego" :P Odpowiedz Link Zgłoś
kwik Re: niech zgadne, aise... 22.08.03, 15:11 z sasiadami dobrze wychodzi sie na zdjeciach? Odpowiedz Link Zgłoś
amor_latino Re: niech zgadne, aise... 22.08.03, 15:29 yyyyyyy nie bardzo wiem bo nie wychodze z sasiadami:) a tak a propos tego wytrysku to nasunala mi sie taka mysl lekka, ze kobiety w tym wyscigu do rownouprawnienia zabiara mezczyznom nawet ich orgazm. nic juz nam nie zostawice. buuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu kwik napisała: > z sasiadami dobrze wychodzi sie na zdjeciach? Odpowiedz Link Zgłoś
aise nie płacz amore 22.08.03, 15:31 kobietom tez sie coś nalezy po tych miliardach lat wyzysku, prawda? Odpowiedz Link Zgłoś
amor_latino Re: nie płacz amore 22.08.03, 15:33 a bierzcie siostry, jak chcecie. ja tam na waszym miejscu bym pozostal przy dluzszym orgazmie ale wy dla tego ortodoksyjnego rownoprawnienia nawet orgazm sobie skrocicie:) aise napisała: > kobietom tez sie coś nalezy po tych miliardach lat wyzysku, prawda? Odpowiedz Link Zgłoś
aise Re: nie płacz amore 22.08.03, 15:34 wiesz - jak równośc to równośc jeszcze tylko czekamy aż wy zaczniecie w ciążę zachodzić:-P Odpowiedz Link Zgłoś
amor_latino Re: nie płacz amore 22.08.03, 15:36 tez czekamy bo to bedzie wasz koniec siostry!:))))) aise napisała: > wiesz - jak równośc to równośc > > jeszcze tylko czekamy aż wy zaczniecie w ciążę zachodzić:-P Odpowiedz Link Zgłoś
aise Re: nie płacz amore 22.08.03, 15:37 to co? zgłaszasz się na ochotnika? pomyśl tylko: czeka jakaś grubsza kasa (ponoć) a do tego satysfakcja z ojcierzyństwa.... Odpowiedz Link Zgłoś
amor_latino Re: nie płacz amore 22.08.03, 15:42 niestety, medycyna jeszcze sobie z tym zagadnieniem nie poradzila dlatego wciaz - o my biedne samce - musimy sie oddawac tradycyjnym zabiegom prokreacyjnym. tymniemniej, z drzeniem serca czekam chwili, kiedy juz wreszcie nie bedziemy musieli uprawiac seksu i wolni od tych wszystkich glupich spraw, w ktore sie wplatujemy aby moc podtrzymywac gatunek ludzki, skupimy caly swoj wysilek na piciu piwa i ogladaniu meczykow. aise napisała: > to co? zgłaszasz się na ochotnika? > > pomyśl tylko: czeka jakaś grubsza kasa (ponoć) a do tego satysfakcja z > ojcierzyństwa.... Odpowiedz Link Zgłoś
aise Re: nie płacz amore 22.08.03, 15:46 no biedni jesteście w rzeczy samej. tak sobie myślę, że może możnaby wymyślić jakiś inny sposób na prokreację? kwik, cholera, rusz głowa. gucio sie nam tu męczy - trzeba go odciązyć.... Odpowiedz Link Zgłoś
amor_latino Re: nie płacz amore 22.08.03, 15:49 no tak, dla niej to wszystko jest takie szalenie proste. jak ona mpowiedziala? "wystarczy chciec" czy jakostak;) aise napisała: > no biedni jesteście w rzeczy samej. tak sobie myślę, że może możnaby wymyślić > jakiś inny sposób na prokreację? > > kwik, cholera, rusz głowa. gucio sie nam tu męczy - trzeba go odciązyć.... Odpowiedz Link Zgłoś
kwik Re: nie płacz amore 22.08.03, 15:56 oczywiscie, tez masz problem. nie chcesz, nie wplatujesz sie:) zamiast kupowac kwiaty, prezenty i inne bzdety: kupujesz tv + zgrzewke browaru. i zycie stalo sie piekne, prawda? :P Odpowiedz Link Zgłoś
amor_latino Re: nie płacz amore 22.08.03, 15:59 swiete slowa. dozylismy czasow, w ktorych mezczyzna poswiecajac sie dla kontynuacji gtunku musi kupowac rolki. tv i piwo, to jest dobra odpowiedz na ten oszalaly swiat. kwik napisała: > oczywiscie, tez masz problem. nie chcesz, nie wplatujesz sie:) > zamiast kupowac kwiaty, prezenty i inne bzdety: kupujesz tv + zgrzewke browaru. > > i zycie stalo sie piekne, prawda? :P > Odpowiedz Link Zgłoś
kwik Re: nie płacz amore 22.08.03, 16:05 z modelu "tv+piwo" tym razem ja sie wypisuje. tv to siedlisko rozpusty (wiec wole tradycyjna), a piwo jakie jest, kazdy czuje (a feee) :) Odpowiedz Link Zgłoś
amor_latino Re: nie płacz amore 22.08.03, 16:08 rozumiem, ze tv i piwka nam sie zabierzecie wiec? dzieki siostry. pijcie sobie to piwo z sokiem i robcie trwala ondulacje (brrrrrrrrrrrrrrr kwik napisała: > z modelu "tv+piwo" tym razem ja sie wypisuje. tv to siedlisko rozpusty (wiec > wole tradycyjna), a piwo jakie jest, kazdy czuje (a feee) :) > > Odpowiedz Link Zgłoś
kwik Re: nie płacz amore 22.08.03, 16:11 gutek, ja ci nic nie zabieram (przysiegam, nawet jednej puszki). pij piwo, ogladaj tv i zapuszczaj wlosy. powodzenia. Odpowiedz Link Zgłoś
amor_latino Re: nie płacz amore 22.08.03, 16:17 och kwis, ty to wiesz czego mezczyznie potrzeba:) powiedz dlaczego inne siostry tego nie rozumieja tylko zatruwaniem nas zatruwaja sobie zycie?:P kwik napisała: > gutek, ja ci nic nie zabieram (przysiegam, nawet jednej puszki). > pij piwo, ogladaj tv i zapuszczaj wlosy. powodzenia. Odpowiedz Link Zgłoś
kwik Re: nie płacz amore 22.08.03, 16:28 gutek, nie wpuszczaj mnie w kanal. zapytaj swoja siostre:P Odpowiedz Link Zgłoś
amor_latino Re: nie płacz amore 22.08.03, 16:32 nie do twarzy ci z tym meskim lodowatym sercem... (jeszcze kiedys tego ortodoksyjnego rownouprawnienia bedziecie zalowac) kwik napisała: > gutek, nie wpuszczaj mnie w kanal. zapytaj swoja siostre:P > > Odpowiedz Link Zgłoś
kwik Re: nie płacz amore 22.08.03, 16:36 tobie nie do twarzy ze zrzedzeniem. gryzace osy odgon i na weekend. Odpowiedz Link Zgłoś
amor_latino Re: nie płacz amore 22.08.03, 16:40 pogonic mowisz?:))))))))))))))))))))))) kwik napisała: > tobie nie do twarzy ze zrzedzeniem. gryzace osy odgon i na weekend. Odpowiedz Link Zgłoś
amor_latino Re: nie płacz amore 22.08.03, 17:11 pojde sprawdzic. dooooooowwwwwwwwwwwwwwwwiiiiiiiiiiiiiiiidzzzzzzzzzzzzzzeeeniiiiiiiiiiiiiiaaaaaaa milego weekendu. oto moje przeslanie na weekend. ludzie, nie pijcie za duzo w ten weekend. tylko tyle ile mniej nie mozna. kwik napisała: > jesli jeszcze zyja :))))) Odpowiedz Link Zgłoś
aise Re: nie płacz amore 22.08.03, 15:41 kwik juz nie przesadzaj... daj im żyć... :-))) Odpowiedz Link Zgłoś
kwik Re: nie płacz amore 22.08.03, 15:46 i jeszcze do seksu zmuszani...biedactwa, ciezkie maja zycie. Odpowiedz Link Zgłoś
aise Re: nie płacz amore 22.08.03, 15:50 no mają ciężkie, oj mają... ale my coś wymyślimy, prawda? :-) Odpowiedz Link Zgłoś
sagan2 Re: zaraz sie zacznie... 22.08.03, 14:38 nie rozumiem, co to znaczy "zaraz", do 18 jeszcze daleko... Odpowiedz Link Zgłoś
amor_latino Re: zaraz sie zacznie... 22.08.03, 14:39 oj tam, nie czepiaj sie szczegolow. niedaleko, juz za oknem pachnie weekendem. sagan2 napisała: > nie rozumiem, co to znaczy "zaraz", do 18 jeszcze > daleko... Odpowiedz Link Zgłoś
sagan2 Re: zaraz sie zacznie... 22.08.03, 14:44 no fakt :) u mnie pachnie swierzym deszczem, przed chwila dostalam ciasto z malinami, zyc nie umierac :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: suri Re: zaraz sie zacznie... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.08.03, 15:11 czy pracodawcy nie moga zrozumiec, ze z pozytkiem dla wszystkich byloby konczenie pracy w piatek wczesniej???? a moze maja skleroze... Odpowiedz Link Zgłoś
asma1 Re: zaraz sie zacznie... 22.08.03, 15:24 Gość portalu: suri napisał(a): > czy pracodawcy nie moga zrozumiec, ze z pozytkiem dla wszystkich byloby > konczenie pracy w piatek wczesniej???? > > a moze maja skleroze... Widzę, że ja to mam dobrze - w piątek tylko do 15.30, więc zaraz wychodzę. Odpowiedz Link Zgłoś