Dodaj do ulubionych

Auriga Flavo c serum

13.03.12, 07:07
Dziewczyny,
Zachęcona pozytywnymi opiniami kupiłam to cudo.... Czy jest to możliwe że po 2 zastosowaniach na noc serum powoduje powstawanie małych wyprysków? Czy skóra się przyzwyczai czy lepiej już dać sobie z tym spokój? Zawiodłam się strasznie, może nie liczyłam od razu na cud ale nie sądziłam że tak szybko zaczną się problemy.....
Obserwuj wątek
    • balbina_alexandra Re: Auriga Flavo c serum 13.03.12, 20:48
      A jakie masz stężenie? W 8% raczej nie ma co zapychać, 15% jest bardziej oleiste i na glicerynie, którą osobiście b. lubię, ale niektórych zapycha.
      • monique31 Re: Auriga Flavo c serum 13.03.12, 20:55
        no właśnie mam 8%....
    • issey_miyake Re: Auriga Flavo c serum 14.03.12, 13:15
      monique31 napisała:

> Dziewczyny,
      > Zachęcona pozytywnymi opiniami kupiłam to cudo.... Czy jest to możliwe że po 2
      > zastosowaniach na noc serum powoduje powstawanie małych wyprysków? Czy skóra si
      > ę przyzwyczai czy lepiej już dać sobie z tym spokój? Zawiodłam się strasznie, m
      > oże nie liczyłam od razu na cud ale nie sądziłam że tak szybko zaczną się probl
      > emy.....

Nie musi to być zapychanie, ale np. reakcja uczuleniowa. Może to być też korelacja czegoś jeszcze. Co stosujesz prócz tego?
      • monique31 Re: Auriga Flavo c serum 14.03.12, 21:20
        Stosowałam na noc i nie nakładałam już żadnego kremu. Dziś wieczorem znów się posmarowałam i zobaczyny co się wydarzy. Chciałabym żeby mi ten produkt dobrze służył...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka