markotka33 14.02.08, 22:00 zapraszam chętnych do wpisywania się :)) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
soulshunter Re: fun club minasza :)) 14.02.08, 22:02 a mimrkowi za jego debilne wzdychania do lasek z komputera nic sie nie nalezy? Moze minasz bedzie prezesem a mimrek vice? Odpowiedz Link Zgłoś
soulshunter Re: fun club minasza :)) 14.02.08, 22:06 ide szukac na globusie Polski debillandii Odpowiedz Link Zgłoś
markotka33 Re: fun club minasza :)) 14.02.08, 22:06 soulshunter napisał: > a mimrkowi za jego debilne wzdychania do lasek z komputera nic sie nie nalezy? > Moze minasz bedzie prezesem a mimrek vice? A tego to nie znam, ale skoro mówisz że się nadaje..... Odpowiedz Link Zgłoś
dzikoozka Re: fun club minasza :)) 15.02.08, 13:53 na sekretarza proponuje waldka vel polską potęgę światową pracowity jest, dużo pisze, tworzy z ogniem, pluje jadem, mizogin z polotem, nada sie Odpowiedz Link Zgłoś
mnop2 Re: fun club minasza :)) 15.02.08, 13:57 dzikoozka napisała: > na sekretarza proponuje waldka vel polską potęgę światową > pracowity jest, dużo pisze, tworzy z ogniem, pluje jadem, mizogin z > polotem, nada sie no jeśli ma takie przymioty, to nawet wygląd się nie liczy! Odpowiedz Link Zgłoś
avital84 Ja tam na serio lubię Minasza. 14.02.08, 22:20 Do jego zaczepek podchodziłam z uśmiechem i nie traktowałam ich serio i ostatnio nawet nie jest wobec mnie zgryźliwy. Może poskutkowało. :) Odpowiedz Link Zgłoś
avital84 Re: Ja tam na serio lubię Minasza. 14.02.08, 22:23 Jego trzeba potraktować sposobem. ;) Zaraz mnie Minasz zajdzie od tyłu rzucając zgryźliwego komenta. ;) Odpowiedz Link Zgłoś
simply_z Re: Ja tam na serio lubię Minasza. 14.02.08, 23:07 a wiecie ,że on ma żonę? święta kobieta ,chyba ,że Minasz szczeka sobie tylko na forum;) i cos mi się tak wydaje Odpowiedz Link Zgłoś
mnop2 Re: Ja tam na serio lubię Minasza. 14.02.08, 23:10 Tak! W domu przy garach, a odreagowuje na forumie Odpowiedz Link Zgłoś
avital84 Re: Ja tam na serio lubię Minasza. 14.02.08, 23:15 No ma. Kiedyś mi powiedział, że wyżywa się na forum , bo w życiu zginie się szczekając czy jakoś tak. Czyli podejrzewam, że on w realu jest zupełnie innym człowiekiem. Odpowiedz Link Zgłoś
avital84 Re: wazeliniara :) 15.02.08, 00:14 No może trochę tak. Ale co pocznę, że go lubię. Poza tym spróbuj zastosować wazelinę w stosunku do Minasza, a zobaczysz jaki będzie efekt. Zapewne odwrotnie proporcjonalny do oczekiwań. ;) Odpowiedz Link Zgłoś
markotka33 Re: wazeliniara :) 15.02.08, 13:49 czyli to jak mnie nazwał "kretynką" mam sobie puścic mimo uszu, bo on tylko się wyżywa na forum a tak na prawde jest miłym gościem? To może nim on da się poznac z innej strony to jeszcze sobie pozwole trochę sobie nawrzucac obelg, co? Odpowiedz Link Zgłoś
avital84 Re: wazeliniara :) 15.02.08, 14:52 Każdy robi tak jak chce. Ja go zlewalam i przestal mnie obrazac. Odpowiedz Link Zgłoś
markotka33 Re: wazeliniara :) 15.02.08, 15:05 ja go nie olałam tylko zironizowałam i też się już wczoraj nie odezwał ale żeby pozwolic po sobie w ten sposób "jeździc" to na to sobie tez nie pozwolę, Tym bardziej nie powiem, że kogoś lubię po tym jak mnie obrzucał inwektywami. Zaczęło sie od kretynki a co dalej może byc to jeszcze nie wiadomo. A tak na marginesie - za co można polubic człowieka jego pokroju i z jego poziomem kultury i szacunku nie wspomnę czyli potocznie zwykłego trolla? Ciekawi mnie to. Odpowiedz Link Zgłoś
mnop2 Re: wazeliniara :) 15.02.08, 15:08 Kurka, on się właśnie żywi tym, że się na niego emocjonalnie reaguje. Trzeba go zabić dobrocią może Odpowiedz Link Zgłoś
markotka33 Re: wazeliniara :) 15.02.08, 15:10 może byc tak jak tutaj?? Bo po tym się zamknął forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=16&w=75719418&a=75720102 Odpowiedz Link Zgłoś
funny_game Re: wazeliniara :) 15.02.08, 15:12 To się nazywa bombardowanie miłością ;) Odpowiedz Link Zgłoś
avital84 Re: wazeliniara :) 15.02.08, 16:49 Nie wiem jakiego pokroju człowiekiem jest Minasz. Ciężko jest ocenić ludzi po działalności na forum. Ja generalnie lubię tzw. złe postacie. Może właśnie dlatego, że nie uprawiają wazeliny. Powiem szczerze dla mnie Minasz jest być może jedynym facetem na forum, który na 100% na nic nie liczy. Z reszty panów prędzej czy później coś wychodzi. Chodzi mi o to, że traktują forum nieco jak klub towarzyski i to nie są wydaje mi się tylko moje doświadczenia. Z racji tego, że Minasz ma żonę i nie jest miły mogę sobie z nim pisać nie bojąc się, że dostanę zaraz jakiegoś maila z sugestią na przykład. Poza tym Minasz zna się na filmach i mimo tego, że może jego składnia, gramatyka i ortografia są kiepskie głupi chyba nie jest. Za to go lubię. Nie sądzę, że jestem wazeliniarą. Chociażby dlatego, że pisząc takie rzeczy naraziłam się na krytykę Markotki czy Vandikii na przykład. Z tego powodu jednak swoich gustów nie zmienie. Przecież nie każe nikomu z nim rozmawiać, ani go lubić czy nie reagować na chamstwo. Ale mam chyba prawo lubić kogoś powszechnie nielubianego prawda? Odpowiedz Link Zgłoś
markotka33 Re: wazeliniara :) 15.02.08, 15:13 avital84 napisała: > Poza tym spróbuj zastosować wazelinę w stosunku do Minasza, > a zobaczysz jaki będzie efekt. Zapewne odwrotnie proporcjonalny > do oczekiwań. ;) A konkretnie to o ten fragment mi chodziło, że na to sobie NIGDY W ŻYCIU nie pozwolę, po tym jak mnie obrażał. Nie o to, że będę zawsze reagowac emocjonalnie na jego obelgi, bo wiem że to woda na jego młyn, dlatego zrobiłam tak jak w podanym linku, ale żeby stosowac wazelinę do człowieka, który mną sobie delikatnie pomiata?? OOOOO co to to nie!! Odpowiedz Link Zgłoś
avital84 Re: wazeliniara :) 15.02.08, 16:51 Każdy ma swój sposób na wyładowanie agresji w Internecie. Niektórzy robią to tak jak Minasz. Ja równie dobrze mogę powiedzieć, że Ty też mnie obrażasz, bo jeżeli ktoś twierdzi, że jestem wazeliniarą to również mogę to tak odebrać. Różni się to jedynie sposobem. Odpowiedz Link Zgłoś
modliszka24 Re: fun club minasza :)) 15.02.08, 07:55 z rana nie mogę zaskoczyć co to za fan klub i kogo może coś więcej nigdy nie byłam w takim fanklubie Odpowiedz Link Zgłoś
alpepe a co mi szkodzi 15.02.08, 16:55 za stara jestem na bycie fanką, ale go lubię. Odpowiedz Link Zgłoś
peanutbutterfly Re: fun club minasza :)) 15.02.08, 17:07 Jest wiele osób, których na tym forum nie lubię. Na przykład panie, które tworzą kółko wzajemnej adoracji. Minasz jakoś mi nie przeszkadza. Zdarza się, że naprawdę rozmawia z kretynkami. Odpowiedz Link Zgłoś
absztyfikanto Same po sobie jedziecie przy każdej 15.02.08, 17:12 dobrej okazji, a dziwicie się, że facet się Was czepia. Wobec siebie również często brakuje Wam kultury. Takich praktyk nie stosuje tylko garstka np. Funny Game. Odpowiedz Link Zgłoś
absztyfikanto O minute temu pojawił się kolejny przykład kultury 15.02.08, 17:20 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=16&w=75753094&a=75753287 Ale nie. Kretynem jest tylko minasz. Odpowiedz Link Zgłoś