Gość: Jenny IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.08.03, 11:26 Jakich sposobów używacie aby poderwać faceta? Wiem że jest ich kilkaset, kilkadziesiąt jest oklepanych, ale może używacie niekonwencjonalnych trików... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
vaporetto Re: Sposoby na facetów 25.08.03, 11:35 Najbardziej niekonwencjonalnym trikiem jest nieużywanie żadnych trików. Odpowiedz Link Zgłoś
dottis Re: Sposoby na facetów 25.08.03, 11:43 Gość portalu: ania napisał(a): > Ignorować!!! taa, pewnie! zignorowanie (choc delikatne) pewnego faceta to jak na razie jedyna rzecz w moim zyciu, ktorej zaluje z calego serca. to nie bylo z premedytacja, po prostu za pozno zrozumielam, ze mi tez zalezy :-( pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jenny Re: Sposoby na facetów IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.08.03, 13:26 > taa, pewnie! zignorowanie (choc delikatne) pewnego faceta to jak na razie > jedyna rzecz w moim zyciu, ktorej zaluje z calego serca. to nie bylo z > premedytacja, po prostu za pozno zrozumielam, ze mi tez zalezy :-( pozdr. ___________________________________________________________________ Ignorować można przemądrzałych kolesi, przystojniaków uważających że zdobędą każdą. Z autopsji wiem że ignorowanie tzw. normalnych facetów przynosi rezulatat ale tylko do pewnego czasu. Później po prostu oni dają sobie spokój z ignorantką i wystraszeni uciekają. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ru Re: Sposoby na facetów IP: *.chello.pl 26.08.03, 14:09 Gość portalu: Jenny napisał(a): > Ignorować można przemądrzałych kolesi, przystojniaków uważających że zdobędą > każdą. Z autopsji wiem że ignorowanie tzw. normalnych facetów przynosi > rezulatat ale tylko do pewnego czasu. Później po prostu oni dają sobie spokój z > > ignorantką i wystraszeni uciekają. Tu nie chodzi o to, ze jestesmy wystraszeni. Bardziej trafne byloby okreslenie "zniecheceni". Bo ktory normalny facet chce ubiegac sie o "ksiezniczke"? pozdro:-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jenny Re: Sposoby na facetów IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.08.03, 19:43 No właśnie - chyba żaden. Nie chodzi przecież o księżniczkę - źle mnie zrozumiałeś. To jaki sposób ty proponujesz? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jenny Re: Sposoby na facetów IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.08.03, 19:53 Bardziej trafne byloby okreslenie "zniecheceni". ________________________________________________________ Czytam twój post jeszcze raz. Jedni są wystraszeni - ci uciekają na samym początku, drudzy - zniechęceni - uciekają później. Też masz rację. PZDR Odpowiedz Link Zgłoś
drzazga1 Re: Sposoby na facetów 28.08.03, 22:58 Gość portalu: Ru napisał(a): > Tu nie chodzi o to, ze jestesmy wystraszeni. Bardziej trafne byloby > okreslenie "zniecheceni". Bo ktory normalny facet chce ubiegac sie > o "ksiezniczke"? pozdro:-) Gorzej, jak facet z góry rezygnuje, nawet nie próbując do "księżniczki" zagadać, bo "Ona pewnie i tak nie będzie chciała ze mną gadać"... A "księżniczka" czasem po prostu jest nieśmiała i tez pierwsza kroku nie zrobi... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jenny Re: Sposoby na facetów IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.09.03, 12:18 I tu jest "pies pogrzebany". Ludzie za dużo myślą za mało mówią i robią. Stąd nieśmiałe "księżniczki" i zniechęceni, wystraszeni faceci. Efekt: samotność. PZDR Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ru Re: Sposoby na facetów IP: *.chello.pl 02.09.03, 13:49 drzazga1 napisała: > Gość portalu: Ru napisał(a): > > > Tu nie chodzi o to, ze jestesmy wystraszeni. Bardziej trafne byloby > > okreslenie "zniecheceni". Bo ktory normalny facet chce ubiegac sie > > o "ksiezniczke"? pozdro:-) > > Gorzej, jak facet z góry rezygnuje, nawet nie próbując do "księżniczki" > zagadać, bo "Ona pewnie i tak nie będzie chciała ze mną gadać"... > A "księżniczka" czasem po prostu jest nieśmiała i tez pierwsza kroku nie > zrobi... > Mowiac o ksiezniaczkach nie mialem na mysli wygladu. Chodzi mi o charakter i nastawienie do zycia i facetow. Piekne kobiety nie zniechecaja mnie no chyba ze sa to tzw zewnetrzne kobiety. "Ksiezniczka" natomiast moze nawet miec przecietna urode ale uwaza ona ze facet powinien wykonac ogromna prace aby ja zdobyc. Oczywiscie aby z kims byc trzeba poniesc pewne koszty i wykonac ciezka prace ale uwazam ze powinno byc to wzajemne a nie tylko jednostronne. Tak widze wlansie owe ksiezniczki i jak tylko je wyczuje to uciekam od nich gdzie pieprz rosnie:-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jenny Re: Sposoby na facetów IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.09.03, 23:45 > Mowiac o ksiezniaczkach nie mialem na mysli wygladu. Chodzi mi o charakter i > nastawienie do zycia i facetow. _______________________________________________________________________________ Myślę, że wszyscy to zrozumieli. To nie wygląd lecz postawa, pewnego rodzaju maska, która jest wynikiem przeszłości. A przeszłość każda "księżniczka" ma inną. Sprecyzuj jeśli możesz jeszcze "charakter i nastawienie do zycia i facetow". Niekiedy bowiem taka postać nie do końca zdaje sobie sprawę z tego, jak negatywnie jest odbierana właśnie przez swoje zachowanie i nastawienie. Przyplątała mi się jeszcze jedna myśl...wśród facetów ilu jest "królewiczów", którzy oczekują, że to dziewczyna dostosuje się do niego, będzie go zdobywać itd. Nie dają z siebie wiele poza mozliwością podziwiania. A jak do rozmowy to pryskają, bo najbardziej tajemniczy książe to ten, który nie ma nic do powiedzenia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: camel Re: Sposoby na facetów IP: 195.170.108.* 02.09.03, 12:58 > rezulatat ale tylko do pewnego czasu. Później po prostu oni dają sobie spokój z > > ignorantką i wystraszeni uciekają. nie jestem pewien czy znasz roznice pomiedzy slowem "ignorowac" a "ignorantka". polecam slownik ignorantko :))) camel Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maga Re: Sposoby na facetów IP: *.olsztyn.sdi.tpnet.pl 27.08.03, 01:15 no to witam wsrod madrych po szkodzie... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Alice111 Re: Sposoby na facetów IP: *.bialystok.sdi.tpnet.pl 29.08.03, 09:36 dottis napisała: > Gość portalu: ania napisał(a): > > > Ignorować!!! > > taa, pewnie! zignorowanie (choc delikatne) pewnego faceta to jak na razie > jedyna rzecz w moim zyciu, ktorej zaluje z calego serca. to nie bylo z > premedytacja, po prostu za pozno zrozumielam, ze mi tez zalezy :-( pozdr. Wiem o czym mowisz - przezylam to samo i bylo mi z tym strasznie zle. Odpowiedz Link Zgłoś
leeshy Re: Sposoby na facetów 02.09.03, 12:58 dottis napisała: > Gość portalu: ania napisał(a): > > > Ignorować!!! > > taa, pewnie! zignorowanie (choc delikatne) pewnego faceta to jak na razie > jedyna rzecz w moim zyciu, ktorej zaluje z calego serca. to nie bylo z > premedytacja, po prostu za pozno zrozumielam, ze mi tez zalezy :-( pozdr. Dokladnie. Ignorowanie to zla metoda. Kiedys staralem sie dosc dlugo o taka ksiezniczke, co mnie ignorowala, wiec w koncu zabralem zabwaki i poszedlem na inne podworko. A ona sobie wtedy podciela zyly (przezyla). Niezla schiza. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jenny Re: Sposoby na facetów IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.09.03, 23:30 Kurczę, doszliśmy do wniosku, że za taką postawą może sie kryć zwykła nieśmiałość. Babka podcięła sobie żyły z Twojego powodu - to raczej powód do zmartwienia i chwili refleksji... Może trzeba było dać jej więcej czasu. Nie znam sprawy więc się dalej nie wymądrzam. Odpowiedz Link Zgłoś
leeshy Re: Sposoby na facetów 03.09.03, 07:52 Gość portalu: Jenny napisał(a): > Kurczę, doszliśmy do wniosku, że za taką postawą może sie kryć zwykła > nieśmiałość. Babka podcięła sobie żyły z Twojego powodu - to raczej powód do > zmartwienia i chwili refleksji... Może trzeba było dać jej więcej czasu. Nie > znam sprawy więc się dalej nie wymądrzam. 2,5 roku to moim zdaniem wystarczajaco duzo czasu. Dla mojego zdrowia emocjonalnego taki dlugi czas tez nie byl najlepszy... :( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jenny Re: Sposoby na facetów IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.09.03, 20:43 Faktycznie ponad 2 lata podchodów... Wytrzymały jesteś. Odpowiedz Link Zgłoś
brytan Re: Sposoby na facetów 25.08.03, 11:43 na seks, na lozko, wiem to z autopsji i od kumpli Odpowiedz Link Zgłoś
remo29 Re: Sposoby na facetów 27.08.03, 09:03 brytan napisała: > na seks, na lozko, [...] Na seks - rozumiem, ale na łóżko? Zakupy w IKEA? :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kasia Re: Sposoby na facetów IP: *.acn.pl 26.08.03, 13:31 Na każdego faceta pewnie działa co innego.Ja i mój narzeczony patrzyliśmy sobie słodko w oczy. Razem jakoś się dotarliśmy, nie musiałam Go podrywać;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jenny Re: Sposoby na facetów IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.08.03, 19:47 > Na każdego faceta pewnie działa co innego.Ja i mój narzeczony patrzyliśmy sobie słodko w oczy. Razem jakoś się dotarliśmy, nie musiałam Go podrywać;) ____________________________________________________________________________ Jak długo patrzyliście sobie w oczy, że zaiskrzyło? Minutę, dzień, 3 miesiące??? Nie wiem jak długo można się patrzeć (no i zależy czego się oczekuje po tym patrzeniu...) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kasia Re: Sposoby na facetów IP: *.acn.pl 26.08.03, 19:54 U nas jakoś stopniowo to się działo między nami. Nimi byliśmy przyjaciółmi, a trzymaliśmy się za ręce. Jak nagrywałam swój głos(mieliśmy swój zespół ), On trzymał mnie za rękę i jej dotykał. Dawaliśmy sobie różne sygnały, aż w końcu zapytał o co chodzi:)Te całe podchody nie trwały znów tak długo:) Odpowiedz Link Zgłoś
mike_mike Re: Sposoby na facetów 27.08.03, 09:18 Gość portalu: Kasia napisał(a): > U nas jakoś stopniowo to się działo między nami. Nimi byliśmy przyjaciółmi, a > trzymaliśmy się za ręce. Jak nagrywałam swój głos(mieliśmy swój zespół > ), On trzymał mnie za rękę i jej dotykał. Dawaliśmy sobie różne sygnały, aż w > końcu zapytał o co chodzi:)Te całe podchody nie trwały znów tak długo:) No tak, ale to nie jest chyba dobry sposób - podejść do faceta który Ci się podoba i złapać go za rękę... Mogłoby to go zszokować zdziebko... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pom Re: Sposoby na facetów IP: *.koszalin.cvx.ppp.tpnet.pl 26.08.03, 23:27 Najlepszy sposób to sposób to brak sposobu. Chyba że chcesz go uwieść. Wówczas sprawa jest znacznie prostsza.:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oban Re: Sposoby na facetów IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 27.08.03, 00:17 a to ciekawe , z tym uwiedzenim ;) Kakich to sposobów panie używacie żeby nas uwieść i na co jesteśmy aż tacy podatni ? Bo coś mi sie wydaje, że jak mężczyzna nie chce to uwodząc czy raczej próbując go na siłę uwieść kobieta nabiera pewnych komicznych własciwości ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pom Re: Sposoby na facetów IP: *.koszalin.cvx.ppp.tpnet.pl 27.08.03, 00:29 hihi:) komicznych własciwości - bardzo ładnie powiedziane:) Są jednak i takie mistrzynie, po których tego nie widać a wpadniesz w ich sidła aż miło. W dodatku mieniąc się zdobywcą.:) Odpowiedz Link Zgłoś
niuniek6 Najlepszy sposob to... 27.08.03, 09:00 ... to fascynacja innym facetem. Konkurencja robi dobrze nie tylko na gospodarke. Odpowiedz Link Zgłoś
mike_mike Re: Najlepszy sposob to... 27.08.03, 09:36 Kiedyś miałem kobietę, która zdobywała mnie, mówiąc jak bardzo mnie nie cierpi. Potem powtarzała to ze szzególnym upodobaniem w czasie kiedy się kochaliśmy - co robilismy bardzo często. Tyle, że zdaje się ona faktycznie nie przepadała za mną, a nasz związek był czysto fizyczny.... Lubiliśmy kochać sie bez przerwy i wszędzie... Odpowiedz Link Zgłoś
very_famous Re: Najlepszy sposob to... 27.08.03, 12:25 Niestety niektórych to peszy Odpowiedz Link Zgłoś
mike_mike Re: Najlepszy sposob to... 27.08.03, 12:34 niuniek6 napisał: > ... to fascynacja innym facetem. > Konkurencja robi dobrze nie tylko na gospodarke. Tylko na ambitnych. Jak kobieta innym się interesuje, to po co psućim zabawę? Odpowiedz Link Zgłoś
balbinia Re: Sposoby na facetów 28.08.03, 00:55 wielu mezczyzn zniewala delikatnosc, subtelnosc, swoista skromnosc i takt w nawiazywaniu kontaktu. Raczej nie lubia nachalnosci, zbytniej agresji i krzykliwosci. Chociaz.. tyle sposobow co mezczyzn, nie mozna wrzucic wszystkiego do jednego wora. Ja lubie delikatnie gierki slowne, w gestach, w zachowaniu. Raz cieplej, raz zimny prysznic, wowczas facet chce odkryc co tam sie we mnie naprawde kryje, jest zaintrygowany, a co za tym idzie, stara sie lowic i poznawac. A to oni chyba lubia, prawda..? Dodam, ze odstraszaja mnie zachowania kobiet, ktore uwodza na calego, wszystkich i wszedzie, niezaleznie czy to szef w pracy, czy sprzedawca w butiku. Robia to, by podniesc swa "jakosc", by udowodnic sobie, ze sa lepsze, wyjatkowe. Nie uznaje takich gierek. Uwielbiam flirt i inne rozkosze, ale z taktem i tam, gdzie wiem, ze wypada. I nie kosztem innych kobiet. Babska solidarnosc musi byc. :-)) Odpowiedz Link Zgłoś
luiza-w-ogrodzie Re: Sposoby na facetów 28.08.03, 02:09 Zagadywac z iskra w oku. Zaden facet oprocz totalnego bezmozdza nie jest w stanie oprzec sie inteligentnej konwersacji. A nieinteligentna konwersacja mozna odstraszac niechcianych konkurentow ;oD Pozdrawiam Luiza-w-Ogrodzie ><((((º>`·.¸¸.·´¯`·...¸><((((º>¸. .·´¯`·.. ><((((º>`·.¸¸.·´¯`·.¸.·´¯`·...¸><((((º> Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: atom Re: Sposoby na facetów IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 28.08.03, 02:30 no to zpraszam do inteligentnej konwersacji:) Odpowiedz Link Zgłoś
luiza-w-ogrodzie Re: Sposoby na facetów 28.08.03, 02:34 A skad ja mam wiedziec, czy jestes facetem, na ktorego mialabym ochote? Sam widzisz, ze w takich warunkach nie moge ustalic czy zaczac inteligentnie konwersowac, czy isc zrobic sobie maseczke (podobno najlepszy sposob na odstraszenie faceta to maseczka drozdzowa - nie tylko okrutnie pachnie, ale moze tez pozostawic na twarzy czerwone plamy!). Pozdrawiam Luiza-w-Ogrodzie ><((((º>`·.¸¸.·´¯`·...¸><((((º>¸. .·´¯`·.. ><((((º>`·.¸¸.·´¯`·.¸.·´¯`·...¸><((((º> Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jenny Re: Sposoby na facetów IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.08.03, 10:42 No i czy jest w ogóle facetem, a nie babką podającą się za kolesia ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: m Re: Sposoby na facetów IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 28.08.03, 23:13 Atom jest babką, czyli mną. W tym mieście tylko jedna osoba ma dostęp do internetu przez modem. Odpowiedz Link Zgłoś
luiza-w-ogrodzie Re: Sposoby na facetów 29.08.03, 00:56 Gość portalu: Jenny napisał(a): > No i czy jest w ogóle facetem, a nie babką podającą się za kolesia ;))) No wlasnie. Ach, te niebezpieczenstwa i perwersje czyhajace na kobiete na Internecie! Pozdrawiam Luiza-w-Ogrodzie ><((((º>`·.¸¸.·´¯`·...¸><((((º>¸. .·´¯`·.. ><((((º>`·.¸¸.·´¯`·.¸.·´¯`·...¸><((((º> Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jenny Re: Sposoby na facetów IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.09.03, 12:24 No własnie. Nigdzie sama kobieta nie moze wyjść. :))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :) Re: Sposoby na facetów IP: 195.170.108.* 02.09.03, 13:00 Gość portalu: Jenny napisał(a): > Ignorować można przemądrzałych kolesi, przystojniaków uważających że zdobędą > każdą. Z autopsji wiem że ignorowanie tzw. normalnych facetów przynosi > rezulatat ale tylko do pewnego czasu. Później po prostu oni dają sobie spokój z > > ignorantką i wystraszeni uciekają. zapoznaj sie z roznica slow "ignorowac" i "ignorantka" to nie calkiem to samo :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jenny Re: Sposoby na facetów IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.09.03, 23:25 No no! Widzę że kilka osób zanim usiadło przed kompem i weszło na tą stronę to bardzo uważnie przeczytało sobie słownik. Ignorować, ignorantka - pal 6. Mało tu purystów językowych. Wszyscy zdrowi. No prawie... Odpowiedz Link Zgłoś