zoofka 21.02.08, 10:12 trzy lata temu w maju złodziej ukradł mi torebkę z zawartością. Dziś dzwoni policja i mówi że chcą mi oddać telefon :) lepiej późno niż wcale :) jestem w szoku :D Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
wbita_w_jego_cien Re: CUD!!! 21.02.08, 10:21 Wolala bym te dokumenty niz telefon ale lepszy rydz niz nic ;] Odpowiedz Link Zgłoś
zoofka Re: CUD!!! 21.02.08, 10:25 po co mi po tylu latach dokumenty :) nieważne w dodatku. Wyrobiłam sobie z konieczności nowe. Za dokumentami płakałam przez pierwszw pół roku. Telefony od tego momentu posiadałam ze trzy. Ale mimo wszystko wraca mi wiara w człowieka :) Odpowiedz Link Zgłoś
i.nes Re: CUD!!! 21.02.08, 10:26 to teraz na kolanach do Częstochowy w intencji naszych Organów ;) (ok, może poczekaj do wiosny...) Odpowiedz Link Zgłoś
i.nes Re: CUD!!! 21.02.08, 10:48 każdy obowiązek lżejszy, gdy jest wsparcie z Góry :D Odpowiedz Link Zgłoś
zoofka Re: CUD!!! 21.02.08, 10:50 nie podpuszczaj mnie :) bo jeszcze za Ciebie dam na mszę za to, że mnie namawiasz Odpowiedz Link Zgłoś
doloresa Re: CUD!!! 21.02.08, 10:58 Hehe :) Mnie jakieś sześć lat temu, jak byłam za granicą z chłopakiem, wrednie zwędzono portfel, w którym oprócz kasy trzymałam też dokumenty... Po jakichś 4-5 latach chłopak (wtedy już dawno były...) dzwoni do mnie, że ktoś odesłał na jego adres (był zapisany na karteczce i trzymany w skradzionym portfelu...) mój stary dowód osobisty... ;))))) Czasami ludzi po tylu latach rusza sumienie ;) Tylko czemu dowód odesłano na jego adres, a nie mój??? Tego się nigdy nie dowiem... Odpowiedz Link Zgłoś
zoofka Re: CUD!!! 21.02.08, 11:02 Może złodziej był takim tchórzem, że bał się na Twój adres :) Odpowiedz Link Zgłoś
zoofka Re: CUD!!! 21.02.08, 11:08 Może byłas na złodzieja mniej wściekła niż ja :) Ja żywiłam do tego człowieka takie silne odczucia negatywne, że jego strach przede mną to pierwszy motyw jaki pierwszy przyszedł mi do głowy :D Zaznaczam ,że "odczucia negatywne" to bardzo delikatne określenie moich odcZuć :) hehe Odpowiedz Link Zgłoś
doloresa Re: CUD!!! 21.02.08, 11:17 Wyobraź sobie, jakie ja żywiłam uczucia dla złodzieja, który ograbił mnie z kasy na cały 2-tygodniowy wyjazd...!!! W pierwszy dzień!!! Odpowiedz Link Zgłoś
zoofka Re: CUD!!! 21.02.08, 11:57 To już wiesz, czemu nie zrobił tego bezpośrednio :D Odpowiedz Link Zgłoś
cpbii Re: CUD!!! 28.02.08, 16:39 Dla własnego bezpieczeństwa trzeba zawsze zgłosić utratę dokumentów w Banku - po to, żeby wprowadzili numery do międzybankowego Sytemu DOKUMENTY ZASTRZEŻONE. System ogranicza możliwości ich późniejszego wykorzystania do celów przestępczych popełnianych w imieniu i na szkodę osoby, która dokumenty utraciła (np. wzięcie kredytu na Pani nazwisko...). Szczegóły są na www.dokumentyzastrzezone.pl Odpowiedz Link Zgłoś
ewelina23-20 Re: CUD!!! 21.02.08, 11:27 zoofka napisała: > trzy lata temu w maju złodziej ukradł mi torebkę z zawartością. Dziś dzwoni > policja i mówi że chcą mi oddać telefon :) lepiej późno niż wcale :) > jestem w szoku :D Odpowiedz Link Zgłoś
modliszka24 Re: CUD!!! 21.02.08, 18:16 a mówią że cudów nie ma to tylko szampana i na kolana Odpowiedz Link Zgłoś
zoofka Re: CUD!!! 21.02.08, 18:58 jak się panom policjantom nie spodoba wcześniej :D Odpowiedz Link Zgłoś
sandrunia87 Re: CUD!!! 21.02.08, 19:09 hihi gratuluje!! ja miałam identyczną sytuację, tyle, że mój skradziony telefon odzyskałam dokładnie po roku... niestety długo się nim nie nacieszyłam, bo okazało się, że był już popsuty:/ Odpowiedz Link Zgłoś
cpbii Re: CUD!!! 28.02.08, 16:40 Dla własnego bezpieczeństwa trzeba zawsze zgłosić utratę dokumentów w Banku - po to, żeby wprowadzili numery do międzybankowego Sytemu DOKUMENTY ZASTRZEŻONE. System ogranicza możliwości ich późniejszego wykorzystania do celów przestępczych popełnianych w imieniu i na szkodę osoby, która dokumenty utraciła (np. wzięcie kredytu na Pani nazwisko...). Szczegóły są na www.dokumentyzastrzezone.pl Odpowiedz Link Zgłoś