Dodaj do ulubionych

prezent dla faceta

IP: *.ists.pl / 192.168.0.* 27.08.03, 19:47
Hej! Niedlugo moj mezczyzna bedzie obchodzil 24 urodziny. Moze macie pomysl
na jakis niebanalny prezent dla niego. Jezeli chodzi o jego zainteresowania
to glownie samochody i wszystko co z nimi zwiazane. Prosze o pomoc za ktora
z gory dziekuje i serdecznie pozdrawiam.
Obserwuj wątek
    • Gość: sunshine Re: prezent dla faceta IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.08.03, 20:19
      Samochodu to mu raczej nie kupisz,a jesli ma to czesci jak np alufelgi (o
      ktore meczy mnie moj mezczyzna) sa strasznie drogie. Dlatego ja raz
      podarowalam mu samochod ale w pomniejszeniu:)Taki model, tylko troche lepszy,
      zruchomymi drzwiczkami i kierownica. Samochod stoi na telewizorze,wiec chyba
      przypadl mu do gustu:)
      • Gość: zakrecona Re: prezent dla faceta IP: *.ists.pl / 192.168.0.* 27.08.03, 20:35
        dzieki za zainteresowanie moim problemem, pomysl rzeczywiscie fajowy, moze
        skorzystam, mysle ze bylby zadowolony
    • losiu4 Re: prezent dla faceta 27.08.03, 21:13
      Gość portalu: zakrecona napisał(a):

> Hej! Niedlugo moj mezczyzna bedzie obchodzil 24 urodziny. Moze macie pomysl
      > na jakis niebanalny prezent dla niego. Jezeli chodzi o jego zainteresowania
      > to glownie samochody i wszystko co z nimi zwiazane. Prosze o pomoc za ktora
      > z gory dziekuje i serdecznie pozdrawiam.

szczerze? Najlepszy prezent to Ty + ew. modelik (bądź co inszego) lamborghini
      bądź innego porsche... w sobie ;)))

Pozdrawiam

Losiu
      • reniatoja Re: prezent dla faceta 27.08.03, 21:30
        losiu4 napisał:

> szczerze? Najlepszy prezent to Ty + ew. modelik (bądź co inszego)
        lamborghini
        > bądź innego porsche... w sobie ;)))

Losiu, szczerze? Taki prezent "Ty w prezencie na upojna noc" to dopiero jest
        banalne. I mysle, ze nawet panowie sie z tym zgodza. Prezent to ma byc
        prezent, a seks, to jedynie mile widziany dodatek, choc niewatpliwie moglby
        byc z okazji urodzin z jakims specjalnym numerkiem. Ale tak naprawde to milo
        by bylo troche wysilc wyobraznie i pomyslec o prawdziwym prezencie. Ja swoje
        typy wyszczegolnilam w analogicznym watku. A teraz dorzucam jeszcze jeden:
        szczeniak albo inne zwierzatko , jesli facet oczywiscie lubi zywy inwentarz.
        Udanych urodzin zycze. Renia.
        • Gość: zakrecona Re: prezent dla faceta IP: *.ists.pl / 192.168.0.* 28.08.03, 14:39
          Czy moglabys podac mi link do tego watku?? Albo jeszcze raz wyszczegolnic te
          typy?? Bardzo mi na tym zalezy! Z gory dziekuje.
          A moze jeszcze ktos ma jakies sensowne pomysly??
          • Gość: olkazz Re: prezent dla faceta IP: 80.51.96.* 28.08.03, 15:41
            nie wiem czy Twój mężczyzna lubi rajdy samochodowe, ale moglibyście z tej
            okazji wybrać się na taki właśnie rajd. W najbliższy weekend odbędzie sie Rajd
            Barum. Taka wyprawa we dwoje (albo ɮ) byłaby śweitnym rozwiazaniem:))
            Pzdr
        • losiu4 Re: prezent dla faceta 29.08.03, 07:40
          reniatoja napisała:

> Losiu, szczerze? Taki prezent "Ty w prezencie na upojna noc" to dopiero jest
          > banalne. I mysle, ze nawet panowie sie z tym zgodza. Prezent to ma byc
          > prezent, a seks, to jedynie mile widziany dodatek, choc niewatpliwie moglby
          > byc z okazji urodzin z jakims specjalnym numerkiem.

hihi, a kto tu o seksie mówił... Ty to masz od razu niecne skojarzenia. Czyżbyś dorwała się do ostatich Wysokich
          Obcasów? ;)))

> Ale tak naprawde to milo
          > by bylo troche wysilc wyobraznie i pomyslec o prawdziwym prezencie. Ja swoje
          > typy wyszczegolnilam w analogicznym watku. A teraz dorzucam jeszcze jeden:
          > szczeniak albo inne zwierzatko , jesli facet oczywiscie lubi zywy inwentarz.

fakt, ze zwierzątkami to może być kłopot. Ale od czego wyobraźnia (porsche ;)) i znajomość partnera

Pozdrawiam

Losiu
    • penery_strycka_homeboye Re: prezent dla faceta 28.08.03, 16:03
      Seks w samochodzie.
      Mało jest mężczyzn, którzy grymasili by na ten prezent, łączący ich zasadnicze
      zainteresowania.
    • Gość: garbatyaniou Re: prezent dla faceta IP: *.kurdwanow.kolornet.pl / 192.168.52.* 28.08.03, 17:04
      kup mu, kultowego w pewnych kręgach,pluszowego pieska kiwającego główką- taki
      klasyk do samochodu...
      • penery_strycka_homeboye Re: prezent dla faceta 28.08.03, 17:27
        Gość portalu: garbatyaniou napisał(a):

> kup mu, kultowego w pewnych kręgach,pluszowego pieska kiwającego główką- taki
        > klasyk do samochodu...
        W największej sypialni Krakowa również?
        • Gość: zakrecona Re: prezent dla faceta IP: *.ists.pl / 192.168.0.* 28.08.03, 19:42
          mysle ze w jego wypadku ten klasyk nie bylby kultowy a raczej obciachowy
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka