malenkajalenka 05.03.08, 16:41 czy jest możliwość zlikwidowania konta pocztowego na gazecie (mam juz kila kont mailowych:/) a jednocześnie zachowania możliwości logowania się na forum i pisania?? jak się likwiduje konto pocztowe na gazecie? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
aneta-67 Re: konto na gazecie 05.03.08, 17:02 Z boku po lewej stronie masz okienko i pisze tam -WYLOGUJ SIE-moze tam spruboj. Odpowiedz Link Zgłoś
aneta-67 Re: konto na gazecie 05.03.08, 17:04 Lub wyzej gdy zaczynasz czytac posty-pisze -KASUJ.Ja tak raz zrobilam imoglam odpowiadac na posty. Odpowiedz Link Zgłoś
nutopia Re: konto na gazecie 05.03.08, 17:14 aneta-67 napisała: > Lub wyzej gdy zaczynasz czytac posty-pisze -KASUJ.Ja tak raz > zrobilam imoglam odpowiadac na posty. nie no, zjebiście:D Odpowiedz Link Zgłoś
kitek_maly Re: konto na gazecie 05.03.08, 17:21 Ja to w ogóle "KASUJ" nie widzę. ;-) Ale i tak mogę pisać. :-)) Odpowiedz Link Zgłoś
bura.kocica Re: konto na gazecie 05.03.08, 17:35 o! moze mi sie też przyda ta porada Odpowiedz Link Zgłoś
aneta-67 Re: konto na gazecie 05.03.08, 17:26 Tosie znajduje przy:ODPOWIEDZ CYTUJAC-i wyzej -KASUJCIE.Wydaje mi sie ze to jest to. Odpowiedz Link Zgłoś
kitek_maly Re: konto na gazecie 05.03.08, 17:29 Kobieto, o czym Ty mówisz??? :-DDD Odpowiedz Link Zgłoś
bura.kocica Re: konto na gazecie 05.03.08, 17:33 nie wchodź na pocztę i postaraj się zapomnieć, że ją masz... Odpowiedz Link Zgłoś
znowuwzyciuminiewyszlo Re: konto na gazecie 05.03.08, 17:41 aneta-67 napisała: > Tosie znajduje przy:ODPOWIEDZ CYTUJAC-i wyzej -KASUJCIE.Wydaje mi > sie ze to jest to. ciocia dobra rada, no nie wytrzymam. Odpowiedz Link Zgłoś
aneta-67 Re: konto na gazecie 05.03.08, 17:34 NO PRZECIEZ NIE BEDZIEMY SIE SPIERALY. TYM BARDZIEJ ZE JA O TO NIE ZAPYTALAM. Odpowiedz Link Zgłoś
kitek_maly Re: konto na gazecie 05.03.08, 18:22 Fakstycznie, jakoś tak nie może jej zrozumieć. :-) Odpowiedz Link Zgłoś
lewa.czka Re: konto na gazecie 05.03.08, 18:01 > czy jest możliwość zlikwidowania konta pocztowego na gazecie (mam > juz kila kont mailowych:/) Po damski ch.. zakładałaś tyle kont? Odpowiedz Link Zgłoś
oposka Re: konto na gazecie 05.03.08, 18:15 no właśnie to jak to jest bo powiem szczerze ,że tez mnie to interesuje a jak jest z pocztą? Czy to jest odpłatne? Głupie pytanie ale jestem też "świeża" i nie kumam o co chodzi z kontami i pocztą Odpowiedz Link Zgłoś
bura.kocica Re: konto na gazecie 05.03.08, 18:20 dwie pierwsze są gratis, od trzeciej już zaczynasz płacić, mozna znaleźć promocję gdzie co piata jest gratis, ale to na wiosennej wyprzedaży:) Odpowiedz Link Zgłoś
kitek_maly Re: konto na gazecie 05.03.08, 18:24 A dostałaś jakiś rachunek? :-P Oj, dziewczyny, Wy to lubicie kombinować. ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
oposka Re: konto na gazecie 05.03.08, 18:30 :)) jeszcze nie:-) na szczęście ale tak na dobrą sprawę to no właśnie zaznaczyłam konto z pocztą i podało mi adres poczty a jak odpisuje na posty to adres jest troszkę inny (???)całkowicie nie kumam :/ Odpowiedz Link Zgłoś
modliszka24 Re: konto na gazecie 05.03.08, 18:21 wiezz co zapytam kolegi ktory sie na tym zna ale pewnie mozna jak wszytsko:) Odpowiedz Link Zgłoś
malenkajalenka Re: konto na gazecie 06.03.08, 21:44 nic nie kumam z tego co mi napisałyście :D a wy też chyba nie wiecie o co mi chodzi.. Odpowiedz Link Zgłoś
kitek_maly Re: konto na gazecie 06.03.08, 23:05 My Cię kumamy. Jedynie z Anetą67 jest jakiś problem. Jej wskazóki kuma chyba tylko ona sama. ;-) Ale co Ci ta poczta przeszkadza? Nie podajesz nigdzie tego adresu, nie sprawdzasz nowej poczty. Po prostu sobie jest. W czym problem? Odpowiedz Link Zgłoś