lowelcia 06.03.08, 19:43 tylko do seksu (mają do niego sluzyc) no i ewentualnie do rodzenia dzieci. Co mam myslec o takim facecie?? dodam ze ma zone i trojkę dzieci. A zona nie wie ze on tak sie wypowiada o kobietach. Co w niego wstapilo???? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
iberia.pl po co zaprzatac sobie glowe 06.03.08, 19:44 dupkiem i z tego tytulu zakladac watek????? Odpowiedz Link Zgłoś
lowelcia Re: po co zaprzatac sobie glowe 06.03.08, 19:45 jego zona ma na portalu podpisane ze ma cudownego i kochanego męża... nie wie ze on tak mysli o kobietach .................zalosne Odpowiedz Link Zgłoś
intrygantka1 Re: po co zaprzatac sobie glowe 06.03.08, 20:09 lowelcia napisała: > jego zona ma na portalu podpisane ze ma cudownego i kochanego męża... > nie wie ze on tak mysli o kobietach .................zalosne co sie martwisz? Nie Twój facet, nie Twój problem. Odpowiedz Link Zgłoś
lowelcia Re: po co zaprzatac sobie glowe 06.03.08, 20:15 ja tylko pytam i nie wiem kto takich facetow płodzi Odpowiedz Link Zgłoś
iberia.pl Re: po co zaprzatac sobie glowe 06.03.08, 20:18 wiesz ile takich obludnych malzenstw/zwiazkow istnieje? Nasza-klasa to najlepszy na to dowod....gdzie zona o mezu pisze:"ukochany maz" podczas gdy doprawia mu rogi i na odwrot:maz pisze:"moja ukochana zona" podczas gdy ja zdradza na kazdym wyjezdzie sluzbowym...Hipokryzja do kwadratu jesli nie do szescianu.... Odpowiedz Link Zgłoś
lowelcia Re: po co zaprzatac sobie glowe 06.03.08, 20:21 no dokladnie na naszej -klasie tzn on nie ma tam opisow wychwalających zone, ale ona ma typu "mężulek" "wspaniały mąż" a to co on mowi jak ona nie slyszy to az ciarki przechodzą. ROMANSOWAL NAWET JAK BYLA W CIĄZY jego rodzina na pokaz??? Odpowiedz Link Zgłoś
iberia.pl Re: po co zaprzatac sobie glowe 06.03.08, 20:31 nasza-klasa to najwieksze zbiorowisko obludy, pokazania sie,pochwalenia...bleeee ladne slowa i fotki to raz a zycie w realu jak nikt nie widzi to dwa.... Odpowiedz Link Zgłoś
ksieni_smutnego_pierdofonu Re: po co zaprzatac sobie glowe 06.03.08, 20:37 znam większe zbiorowiska obłudy, iberio... co tak persewerujesz wątek zdrady - zostałaś zraniona? Odpowiedz Link Zgłoś
iberia.pl Re: po co zaprzatac sobie glowe 06.03.08, 20:43 ksieni_smutnego_pierdofonu napisała: > znam większe zbiorowiska obłudy, np.? > iberio... co tak persewerujesz wątek zdrady - zostałaś zraniona? nie, nie zostalam - na moje szczescie. Odpowiedz Link Zgłoś
ksieni_smutnego_pierdofonu Re: po co zaprzatac sobie glowe 06.03.08, 20:45 chiny ludowe Odpowiedz Link Zgłoś
ksieni_smutnego_pierdofonu Re: po co zaprzatac sobie glowe 06.03.08, 21:48 a jak sądzisz? Odpowiedz Link Zgłoś
tinley Re: po co zaprzatac sobie glowe 07.03.08, 13:28 > znam większe zbiorowiska obłudy, iberio... co tak persewerujesz wątek zdrady - > zostałaś zraniona? śmiać mi się chce bo jak widzę w podpisie jednej pani o tym jak kocha swego męża i jaki to on nie przystojny to się zastanawiam jak go musiała kochać kiedy wsadzała go siłą w samochód i po 20 min była u mnie... no ale ja to ja... nie bedę głupot robił i bzdur dopisywał - nich żyją własnym życiem i nic mi do tego.ale naprawdę... niektórzy mają dziwne poczucie humoru i wzgledną definicję pojęcia prawda i uczciwość. Odpowiedz Link Zgłoś
ksieni_smutnego_pierdofonu Re: po co zaprzatac sobie glowe 06.03.08, 20:36 ma potrzebę dokonania atrybucji, i jest to normalna potrzeba normalnego człowieka, iberio... Odpowiedz Link Zgłoś
kitek_maly Re: Gdy facet mowi, że" baby to ch.... i nadają s 06.03.08, 19:45 > Co mam myslec o takim facecie?? A co myślisz? :-> Odpowiedz Link Zgłoś
lowelcia Re: Gdy facet mowi, że" baby to ch.... i nadają s 06.03.08, 19:47 ale co on ma do kobiet, ma wspanialą zone i dzieci a takie slowa wypowiedzial . mowi ze piekne kobiety sa zle i glupie a te sredniaki fajne i tylko ze sredniakami faceci sie zenią bo te zbyt piekne sa za glupie ........ Odpowiedz Link Zgłoś
iberia.pl Re: Gdy facet mowi, że" baby to ch.... i nadają s 06.03.08, 20:20 gosc jest po prostu sfrustrowany..i tak odreagowuje wlasne kompleksy. Szkoda czasu na psychoanalize jego przypadku, takiemu nic nie pomoze. Odpowiedz Link Zgłoś
alunia78 Re: Gdy facet mowi, że" baby to ch.... i nadają s 06.03.08, 19:48 kretyn Odpowiedz Link Zgłoś
mini_kks Re: Gdy facet mowi, że" baby to ch.... i nadają s 06.03.08, 19:49 alunia78 napisała: > kretyn I cienias. Odpowiedz Link Zgłoś
lowelcia Re: Gdy facet mowi, że" baby to ch.... i nadają s 06.03.08, 19:52 kazda go rzucala, ale widac ze ta ostatnia nieee i zostala zoną. Ale jedna zerwala i uciekla tuz przed slubem. ...moze ta zona nie poznala sie na nim.... Odpowiedz Link Zgłoś
wielo-kropek Re: Gdy facet mowi, że" baby to ch.... i nadają s 06.03.08, 20:07 Dobrze ze ty lowelcia sluchasz uwaznie co faceci mowia. Tak, sluchaj. Dobrze na tym wyjdziesz. Widzisz, ty wiesz co on mysli a jego zona nie. Powiedz mi lepiej ile on dzieciakow naplodzil, skoro zadaje sie z wieloma kobietami i wie do czego one maja sluzyc. Odpowiedz Link Zgłoś
lowelcia Re: Gdy facet mowi, że" baby to ch.... i nadają s 06.03.08, 20:12 napłodził 3 , a spał/? nie wiem , ale romansuje i wygląda na flirciarza Odpowiedz Link Zgłoś
kochanica-francuza Wie do czego mają służyć??? 06.03.08, 20:27 Co ty wielokropek masz na myśli??? Odpowiedz Link Zgłoś
lowelcia Re: Że to złamas nt 06.03.08, 20:29 Chyba zostal skrzywdzony kiedys przez kobiety, albo sam jest zlym czlowiekiem i kazda od niego wiala no to se mysli ze baby to ch..e.... Odpowiedz Link Zgłoś
kochanica-francuza Re: Że to złamas nt 06.03.08, 20:32 lowelcia napisała: > Chyba zostal skrzywdzony kiedys przez kobiety, albo sam jest zlym > czlowiekiem i kazda od niego wiala no to se mysli ze baby to > ch..e.... A co mnie to obchodzi? Poza tym teoria "Jeśli Ktoś Jest Zły, To Na Pewno Go Skrzywdzono, Bo Wszyscy Rodzimy Się Dobrzy I Kochający" nie całkiem do mnie przemawia. Odpowiedz Link Zgłoś
lowelcia Re: Że to złamas nt 06.03.08, 20:42 czyli to on sam jest ch..em sam w sobie, draniem sam w sobie Odpowiedz Link Zgłoś
wielo-kropek Re: Że to złamas nt 06.03.08, 21:13 Moze on jedno mowi drugie mysli, bo i tak tez bywa. Czasem facet powie ze baby sa do garow, (by np ich reakcje zobaczyc) ale zupelnie ma inne przekonanie. W dodatku taki moze wiecej sam kucharzyc niz jego kobieta. Stad tez pisalem -sluchaj co faceci czesem mowia. Wymowa tego byla taka -czasem jednym uchem sluchaj, drugim wypuszczaj. Zreszta, ja go nie znam. Wariatow tez nie brakuje. Moze on jeden z nich, kto wie. Odpowiedz Link Zgłoś
lowelcia Re: Że to złamas nt 06.03.08, 21:22 NO bo z drugiej strony faceci wiecej dzialają niz mowią...Slowa to tylko slowa....Skoro on takim jest drobym mezem i przykladnym ojcem.. (tzn troche romansowal..ale ojcem dobrym.) i zona tak o nim pieknie mowi i pisze to moze jednak zartowal...........no nie wiem jak to mowil to byl zly Odpowiedz Link Zgłoś
wielo-kropek Re: Że to złamas nt 06.03.08, 21:47 Moze i byl zly. Raczej byl. Zona moze go wkurzyla, wiec i wszystkim kobietom sie oberwalo. Oberwalo slownie. Ale nie sadze zeby on zyl w takim przekonaniu. Odpowiedz Link Zgłoś
lowelcia Re: Że to złamas nt 06.03.08, 22:20 moze i masz racje. ma takie cos "zlego" w oczach....przenikliwosc.. Odpowiedz Link Zgłoś
lowelcia Re: Gdy facet mowi, że" baby to ch.... i nadają s 06.03.08, 21:50 tam w tytule powinnam napisac ze "baby to ch..e" bo tak powiedzial bo cholery to mnie rażące ale ch..e to zbyt rażące Odpowiedz Link Zgłoś
wielo-kropek Re: Gdy facet mowi, że" baby to ch.... i nadają s 06.03.08, 22:29 Nie wiem, nie znam go. Jezeli ma cos zlego w oczach, to moze i nie jest z tych dobrych. Moze dostaje kosze od kobiet czesto. Chcialby z ta i tamta, ze wszystkimi sprobowac, a ma to co ma. Moze zony tez nie kocha, bo chcialby zeby byla jakas inna, ale ta ktora on chcial jego nie zechciala. W kazdym badz razie to obrzucanie kobiet "lacina" nie swiadczy o nim dobrze. Zalezy w jakiej intencji to robi. Jesli w niegroznej, to jeszcze jakos ujdzie. Jesli w zlej, to raczej lepiej takiego unikac, bo nie wiadomo co mu kiedy odpali. Odpowiedz Link Zgłoś
lajton Re: Gdy facet mowi, że" baby to ch.... i nadają s 06.03.08, 22:30 że nie chce mu się z byle kim gadać? Odpowiedz Link Zgłoś
lowelcia Re: Gdy facet mowi, że" baby to ch.... i nadają s 06.03.08, 22:33 ale pojechales z tekstem...męska solidarnosc??? Odpowiedz Link Zgłoś
lajton Re: Gdy facet mowi, że" baby to ch.... i nadają s 06.03.08, 22:34 że niby co?? Odpowiedz Link Zgłoś
lowelcia Re: Gdy facet mowi, że" baby to ch.... i nadają s 06.03.08, 23:03 no to Odpowiedz Link Zgłoś
widokzmarsa nie przesadzaj 06.03.08, 23:15 wielu facetów gada takie rzeczy dla głupiego szpanu lub dla żartu, przestańcie się podniecać Odpowiedz Link Zgłoś
wielo-kropek Re: nie przesadzaj 07.03.08, 00:08 No wlasnie. Faceci wiedza co, komu i gdzie powiedziec. A baby nie moga sie dokumac. Powazne jakies. Chyba tych fakultetow maja za duzo. Odpowiedz Link Zgłoś
lowelcia Re: nie przesadzaj 07.03.08, 12:40 czyli co sugerujesz, komu to mowil>??? Odpowiedz Link Zgłoś
kochanica-francuza Chłopy to złamasy i nadają się wyłącznie 07.03.08, 16:09 do noszenia szaf! Odpowiedz Link Zgłoś
nekomimimode Re: Chłopy to złamasy i nadają się wyłącznie 07.03.08, 16:18 normalnie wymiękłam zajebista wiadomośc kurna kto rządzi tym krajem ;/ Odpowiedz Link Zgłoś
nekomimimode Re: nie przesadzaj 07.03.08, 16:16 dla żartu? posikałam się ze śmiechu normalnie czyli,że większość facetów to imbecyle i buraki? Odpowiedz Link Zgłoś
simon_r Ja myślę... 07.03.08, 08:22 że musiał spotkać Włodzimierza :)) ------------------- Straszny grubas.. Odpowiedz Link Zgłoś
simon_r Re: Ja myślę... 07.03.08, 13:15 Włodzimierz to Włodzimierz... kto go zna ten nie zadaje takich pytań... a komuś kto go nie zna nie sposób wytłumaczyć :)) Jest jedyny w swoim rodzaju.. ------------------- Straszny grubas.. Odpowiedz Link Zgłoś
biedrona999 Re: Gdy facet mowi, że" baby to ch.... i nadają s 07.03.08, 13:44 cieszyc sie ze to nie Ty jestes jego zona... To nie Ty, prawda? Odpowiedz Link Zgłoś
lowelcia Re: Gdy facet mowi, że" baby to ch.... i nadają s 07.03.08, 14:01 To nie ja. Do mnie byc moze robil podchody ale kosza dostal. Na naszej klasie zona pieknie o nim mowi watpie zeby powtorzyl jej to co mnie i jakims tam kumplom, Odpowiedz Link Zgłoś
nekomimimode Re: Gdy facet mowi, że" baby to ch.... i nadają s 07.03.08, 16:19 biedna żona myślę ,że trzeba jej otworzyć oczy jakiego ma męża Odpowiedz Link Zgłoś
lowelcia Re: Gdy facet mowi, że" baby to ch.... i nadają s 07.03.08, 16:22 On jej chyba dogadza. On nigdy nie pokaze jej prawdziwego oblicza, bo pewnie nigdy by mu "nie dala "juz Odpowiedz Link Zgłoś
lowelcia Re: Gdy facet mowi, że" baby to ch.... i nadają s 07.03.08, 16:23 On mialby za duzo do stracenia wiec dla niej sie stara Odpowiedz Link Zgłoś
modliszka24 Re: Gdy facet mowi, że" baby to ch.... i nadają s 07.03.08, 19:43 ze to zwykly prostak i nie zasluguje na to co ma Odpowiedz Link Zgłoś
diabel-tasmasnki Re: Gdy facet mowi, że" baby to ch.... i nadają s 07.03.08, 21:41 >Co w niego wstapilo???? przejrzał na oczy :P Odpowiedz Link Zgłoś