kitek_maly 18.03.08, 20:11 Ubrań w jakim kolorze macie najwięcej w swojej szafie? Ja: czerń. Mrrrr uwielbiam. :-] Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kasiaaaa24 Re: Czym szafa bogata. ;-) 18.03.08, 20:21 W sumie wszystkie, ale najwięcej różu, brązu, czerwieni, bieli, fioletu, szarości. Fatalnie czuję się w czerni i granacie. Odpowiedz Link Zgłoś
8n Re: Czym szafa bogata. ;-) 18.03.08, 20:22 я тоже, chociaż nie uwielbiam. jest po prostu taka... uniwersalna! Odpowiedz Link Zgłoś
youruichi Re: Czym szafa bogata. ;-) 18.03.08, 20:24 podstawa czerń i po kilka egzemplarzy w każdym prawie kolorze, w tym sezonie zieleń, zółty i fiolet rulez;) Odpowiedz Link Zgłoś
8n Re: Czym szafa bogata. ;-) 18.03.08, 20:44 jej. nie znosze fioletowego. chyba nigdy się nie przełamię. Odpowiedz Link Zgłoś
youruichi Re: Czym szafa bogata. ;-) 18.03.08, 20:48 heh, ja nie znoszę np różu i też się nie przełamię;) Odpowiedz Link Zgłoś
modliszka24 Re: Czym szafa bogata. ;-) 18.03.08, 20:26 ja tam samo czarny to dla mnie podstwa:) Odpowiedz Link Zgłoś
nekomimimode Re: Czym szafa bogata. ;-) 18.03.08, 20:39 róż na równi z czerwienią Odpowiedz Link Zgłoś
youruichi Re: Czym szafa bogata. ;-) 18.03.08, 20:41 ja ostatnio oszalałam na punkcie moich fioletowych butów płaskich do biegania po mieście ach!;) widzę, że w sklepach jest zatrzęsienie kolorów i wreszcie każdy znajdzie coś dla siebie Odpowiedz Link Zgłoś
akkknes Re: Czym szafa bogata. ;-) 18.03.08, 20:48 jakos podswiadomie kupuje ciuchy warstwami kolorystycznymi :) przewaza czarny i bialy (ten drugi zwlaszcza latem) + duuuzo czerwonego/bordowego, teraz tez kolor 'waniliowy' :) w sumie to poza zielonymi i paroma fioletowymi (fiolet jednak ani raz na mnie chyba nie byl, no moze gacie) to chyba nie mam wiecej kolorow... ale jesli chodzi o skarpetki - to kazdy kolor :D takie zgiecie mam :D Odpowiedz Link Zgłoś
selica Re: Czym szafa bogata. ;-) 18.03.08, 20:56 Duuuużo korouf. Wiosną i latem wpadam w szał kolorystyczny,. Zaraz się zacznie :))) Odpowiedz Link Zgłoś
akkknes Re: Czym szafa bogata. ;-) 18.03.08, 22:49 selica napisała: Wiosną i latem wpadam w szał kolorystyczny heheheh nie chce cie STRASZYC ale w szal to ty wpadniesz - taki jak i ja :D jak w sobote z jajkiem i kielbacha w kozakach i czapkach do kosciola bedziemy leciec :( Odpowiedz Link Zgłoś
ksieni_smutnego_pierdofonu Re: Czym szafa bogata. ;-) 18.03.08, 21:19 kitku!!! witaj w klubie!!! ja prawie tylko na czarno!!! ostatnio znowu od stóp do głów only czerń w 3 torbach olbrzymich na wiosnem! Odpowiedz Link Zgłoś
ansag Re: Czym szafa bogata. ;-) 18.03.08, 21:31 Czarne i kremowe. Potem beże i brązy. Odpowiedz Link Zgłoś
2szarozielone Re: Czym szafa bogata. ;-) 18.03.08, 21:47 Lubię kolory zdecydowane i nasycone, bo mi w takich do twarzy :) Też mam dużo czerni - bo uniwersalna, sexy i wyszczupla. Czerwień, biel, ciemna zieleń, śliwkowe fiolety. Niebieskich ciuchów trochę. I czekoladowego brązu. Trochę żółtych i pomarańczowych też mam :) Dżinsy często noszę, takie klasyczne. Wzorów za bardzo nie lubię, gładka jest większość. Odpowiedz Link Zgłoś
7milamber Re: Czym szafa bogata. ;-) 18.03.08, 21:57 kitek_maly napisała: > > Ubrań w jakim kolorze macie najwięcej w swojej szafie? > Ja: czerń. Mrrrr uwielbiam. :-] > ciekawe jak wygladasz w czarnej bieliznie:P Odpowiedz Link Zgłoś
milamber7 Re: Czym szafa bogata. ;-) 19.03.08, 08:04 jak zobacze to Ci powiem :-) Odpowiedz Link Zgłoś
kitek_maly Re: Czym szafa bogata. ;-) 19.03.08, 10:17 A myślisz, że zobaczysz? ;-P Odpowiedz Link Zgłoś
kitek_maly Re: Czym szafa bogata. ;-) 19.03.08, 10:48 Myślę, że nie. :-P A Ty wyślesz? :-P Mykam, jednakowoż z niecierpliwośćią czekam na odpis. ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
milamber7 Re: Czym szafa bogata. ;-) 19.03.08, 10:59 Myślę, że nie. :-P > A Ty wyślesz? :-P jasne, zaraz jak Twoje dojdzie :P Odpowiedz Link Zgłoś
kitek_maly Re: Czym szafa bogata. ;-) 19.03.08, 13:52 > jasne, zaraz jak Twoje dojdzie :P Też w czarnej bieliźnie wyślesz? :-> Odpowiedz Link Zgłoś
sorrento_8 Re: Czym szafa bogata. ;-) 18.03.08, 22:09 Czerwień, brąz, rudości i po sztuce w każdym kolorze :) Fascynacja czarnym już mi minęła. Odpowiedz Link Zgłoś
disa brąz!!! później...biel/czerń/żółty/roz/cz erwien 18.03.08, 22:54 np. zielonych i niebieskich BRAK Odpowiedz Link Zgłoś
xtrin Re: Czym szafa bogata. ;-) 18.03.08, 22:56 Poza skarpetami to z 90% mojej szafy jest czarne. Z tego czasami wyłaniają się niebieski dżins, biel, czerwień i odrobina zieleni. Skarpetki natomiast we wszelkich kolorach tęczy poza różowym. Odpowiedz Link Zgłoś
nuova Re: 1 t-shirt 19.03.08, 13:58 camel_3d napisał: > nie lubie czerni. > > > Fajny napis na T-shirta ;P Odpowiedz Link Zgłoś
karka831 Re: Czym szafa bogata. ;-) 19.03.08, 09:46 U mnie też przeważają czarne ubrania. Za każdym razem, gdy idę na zakupy np. po bluzkę, obiecuję sobie 'tym razem nie patrzę na czarne'..I co? Oczywiście wychodzę z czarną:P Poza tym: czekoladowy brąz, 'zgniła zieleń', szary, granatowy, czerwony, sporadycznie coś białego... Generalnie nie przepadam za kolorami typu żółty, niebieski, fiolet czy róż(chyba,że 'blady')-myślę,że nie jest mi w nich do twarzy:) Odpowiedz Link Zgłoś
kr_ka_11 Re: Czym szafa bogata. ;-) 19.03.08, 09:50 z eleganckich ciuszków - brąz, bez, khaki (tak to sie pisze?) i czerń :) ze sportowych szary, granat, biały. Odpowiedz Link Zgłoś
kitek_maly Re: Czym szafa bogata. ;-) 19.03.08, 10:07 Za każdym razem, gdy idę na zakupy np. po > bluzkę, obiecuję sobie 'tym razem nie patrzę na czarne'..I co? Oczywiście > wychodzę z czarną:P To ja mam tak samo. W sklepach przyciągają mnie półki z ciemnymi rzeczami. A gdy idę do przymierzalni np z dwoma takimi samymi bluzkami, w tym jedna czarna, to jasne jest, którą kupię. :-) Tak mi się z moja osoba w połączeniu z czernią opatrzyła, że w tym kolorze czuję się najbezpieczniej. :-) Odpowiedz Link Zgłoś
kitek_maly Re: Czym szafa bogata. ;-) 19.03.08, 10:15 Już nawet zdążyłam odpisać. ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
milamber7 Re: Czym szafa bogata. ;-) 19.03.08, 10:21 nie wiem jak to robisz, ale do mnie nic nie dociera:((( Odpowiedz Link Zgłoś
kitek_maly Re: Czym szafa bogata. ;-) 19.03.08, 10:35 Oj, nie nadążasz za mną. :-) Już dawno odpisano. :-P Odpowiedz Link Zgłoś
mala_mee Re: Czym szafa bogata. ;-) 19.03.08, 09:51 Najwięcej czarnego. Potem mniej więcej po równo: białego, fuksji, zieleni (miałam już dawno, zanim zaczął się szał) i turkusu. Większość gładka, wzorów mało bo wygladam jak swoja ciotka. Brąz to lubie tylko na kimś innym. Chociaż podobno dobrze mi w nim. Odpowiedz Link Zgłoś
bswm Re: Czym szafa bogata. ;-) 19.03.08, 10:09 U mnie zdecydowanie najwiecej brązów. Potem beże i zgniła zieleń. Odpowiedz Link Zgłoś
claudel6 Re: Czym szafa bogata. ;-) 19.03.08, 10:48 wszystkie kolory. ostatnio nawet sie nawrocilam na wsciekly roz wzglednie fuksje, ktorej nigdy nie nosilam. nie no, nie do konca - nie mam jasnego rozu i jasnego blekitu - kolorow niemowlakowych. nosze raczej kolory nasycone. czarnego oczywiscie mam duzo, bo uniwersalny. poza tym chodze czasem na takie imprezy klubowe, na ktorych nie wypada nie ubrac sie na czarno :) Odpowiedz Link Zgłoś
menk.a Re: Czym szafa bogata. ;-) 19.03.08, 10:49 kitek_maly napisała: > > Ubrań w jakim kolorze macie najwięcej w swojej szafie? > Ja: czerń. Mrrrr uwielbiam. :-] > Brązy i beże Szarości (np dzisiaj mam popielatą spódnicę, szarą bluzkę i czerwone rajstopy) Czerwienie Zielenie Generalnie kolory ziemi. Mam co nieco czerni. Latem z kolei biele, beże i popiele u mnie królują. Odpowiedz Link Zgłoś
nuova Re: Czym szafa bogata. ;-) 19.03.08, 11:08 W zasadzie to kocham brąz, ale szafę mam kolorową :) Odpowiedz Link Zgłoś