emma_0 30.03.08, 20:05 Nie wiem co robic w czasie wolnym gdy nie jestem w pracy wracam do domu i nie wiem co dalej ze soba robic. telewizor, internet mnie nudzi... co wy robicie wtedy? poradzcie mi cos Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
tygrysio_misio Re: co zrobic ze soba..... 30.03.08, 20:07 tylko glupi sie nudzi :D -takie przyslowie ksiazki sa np Odpowiedz Link Zgłoś
emma_0 Re: co zrobic ze soba..... 30.03.08, 20:13 mijo81 napisał: > Chłopa sobie znajdź zeby same problemy miec z nim i zeby ograniczal mnie Odpowiedz Link Zgłoś
martwoj Re: co zrobic ze soba..... 30.03.08, 21:05 można np zopatrzyc się w aparat i wyruszyć w plener,przy okazji utrwalić co sie dzije do okoła Odpowiedz Link Zgłoś
wyssana.z.palca Re: co zrobic ze soba..... 30.03.08, 21:12 emma_0 napisała: > mijo81 napisał: > > > Chłopa sobie znajdź > > zeby same problemy miec z nim i zeby ograniczal mnie taaaa, ograniczal.. a niby w czym? w siedzeniu w domu i nudzeniu sie? Odpowiedz Link Zgłoś
mijo81 Re: co zrobic ze soba..... 30.03.08, 21:31 emma_0 napisała: > mijo81 napisał: > > > Chłopa sobie znajdź > > zeby same problemy miec z nim i zeby ograniczal mnie To sobie znajdź takiego z którym nie będziesz mieć problemów i nie będzie cię ograniczał Odpowiedz Link Zgłoś
stedo Re: co zrobic ze soba..... 30.03.08, 23:23 No pewnie by cię trochę ograniczał,przynajmniej w "nic nie robieniu";)) Odpowiedz Link Zgłoś
mala_mee Re: co zrobic ze soba..... 31.03.08, 10:27 A dlaczego chłop to równa się ograniczenie?????? Odpowiedz Link Zgłoś
ewik_75 Re: co zrobic ze soba..... 31.03.08, 15:55 emma_0 napisała: > > Chłopa sobie znajdź > > zeby same problemy miec z nim i zeby ograniczal mnie a w czym on ma Cię ograniczać, jak się nudzisz całe dnie? Zatrzyma Twój rozwój w nic-nie-robieniu ? ;) Odpowiedz Link Zgłoś
mini_kks Re: co zrobic ze soba..... 31.03.08, 13:11 Chłopa! Na diabła babie chłop? Zamiast odpocząć i się pobawić to w kółko będą zgryzoty. PRZYSTOJNY SĄSIAD i tyle ;DDDDDDD Odpowiedz Link Zgłoś
youruichi Re: co zrobic ze soba..... 30.03.08, 21:11 gdybym nie musiała tyle pracować, to chyba bym cały czas w siatkówkę grała na zmianę z jazdą na rowerze i bieganiem;) Odpowiedz Link Zgłoś
trocineczka Re: co zrobic ze soba..... 30.03.08, 21:13 Zazdroszcze czasu wolnego. Odpowiedz Link Zgłoś
sznytka.pl Re: co zrobic ze soba..... 30.03.08, 21:30 Ja tam lubie se liczyc kropki na suficie. Odpowiedz Link Zgłoś
bertrada Re: co zrobic ze soba..... 30.03.08, 21:33 Poszukaj seksownego sąsiada. ;DDDDDDDDDDDDDD Odpowiedz Link Zgłoś
mini_kks Re: co zrobic ze soba..... 31.03.08, 13:08 O! Zapomniałam! Ale najpierw zgładzić brzydkich i żonatych ;DDDDDDDD Odpowiedz Link Zgłoś
crunch-4 Re: co zrobic ze soba..... 30.03.08, 21:39 tez bym tak chciała sie nudzic...proponuje, basen, silownie, zapisac sie na jezyk obcy, kupic psa, spróbowac nowych przepisów kulinarnych, rower, robic kolczyki , zdjecia....rozmarzylam sie Odpowiedz Link Zgłoś
stedo Re: co zrobic ze soba..... 30.03.08, 23:21 Dziewczyno,nie krępujesz się zadając takie pytanie?Nie zdajesz sobie sprawy że się kompromitujesz?Człowiek inteligentny nie nudzi się,zawsze znajdzie coś interesującego dla siebie. Odpowiedz Link Zgłoś
vandikia Re: co zrobic ze soba..... 31.03.08, 10:02 a niby czym się kompromituje? człowiek inteligentny bla bla takie to oklepane, ze ta odpowiedz moze kompromitowac :] nie wszyscy maja 100pomyslow na minute o kazdej porze dnia i nocy Odpowiedz Link Zgłoś
modliszka24 Re: co zrobic ze soba..... 31.03.08, 09:37 Ja w domu zawsze sobie coś znajdę.Banał ,ale sprzątam wymyślam potrawy ,poczytam itp... Odpowiedz Link Zgłoś
psi_oddech Re: co zrobic ze soba..... 31.03.08, 10:04 emma_0 napisała: > Nie wiem co robic w czasie wolnym gdy nie jestem w pracy wracam do > domu i nie wiem co dalej ze soba robic. telewizor, internet mnie > nudzi... co wy robicie wtedy? poradzcie mi cos Znajdź sobie hobby: np. zabawa z lalkami Odpowiedz Link Zgłoś
lilith.b Re: co zrobic ze soba..... 31.03.08, 10:07 Ja oscyluję w kierunku sportów: ściana wspinaczkowa, basen, bieganie, rower, joga Dużo też czytam. gdybym miała więcej wolnego czasu to bym nauczyła się szyć na maszynie :) Oh to moje marzenie, żeby sobie ciuchy umieć szyć. Odpowiedz Link Zgłoś
lajton Re: co zrobic ze soba..... 31.03.08, 10:31 marzę choć o jednym taki dniu! Odpowiedz Link Zgłoś
avital84 Re: co zrobic ze soba..... 31.03.08, 10:35 Teraz jest piękna pogoda, więc chociażby pójść na spacer. :) Poza tym czytać książki, gazety. Pójść do kina, teatru. Zapisać się na fitness, jogę. Umówić się ze znajomymi do pubu na piwo. Zrobić sobie dzień dla urody. Zacząć od joggingu i porannej gimnastyki, a potem wypróbować różnorodne maseczki domowej roboty. Wiele jest możliwości. Odpowiedz Link Zgłoś
kasiaaaa24 Re: co zrobic ze soba..... 31.03.08, 10:39 - książki - eksperymenty kulinarne - kurs językowy - siłownia, basen, kurs tańca - zapoznawaj się z kulturami o których nic nie wiesz - naucz się szyć (ja bym baaardzo chciała umieć) - fotografia A swoja drogą ciesz się tym czasem, bo ja pracuję 12 –13 godzin 6 dni w tygodniu i czasem chciałabym po prostu nie robić nic. Odpowiedz Link Zgłoś
mmaupa Re: co zrobic ze soba..... 31.03.08, 10:42 Trzy rzeczy mnie odciagaja od TV: taniec towarzyski, nauka chinskiego i przerabianie starych ciuchow. Odpowiedz Link Zgłoś
akkknes Re: co zrobic ze soba..... 31.03.08, 10:53 bosz.... zazdroszcze!! do tiwi to mnie ciagnie jak cme do swiatla :D nie pamietam kiedy mialam ostatnio tyle czasu, zeby np. cale fakty przesiedziec i nic wiecej nie robic :( Odpowiedz Link Zgłoś
mini_kks Re: co zrobic ze soba..... 31.03.08, 13:10 Ale wiecie co... właśnie sobie zdałam sprawę, że w sumie ja mam dużo wolnego czasu. Kończę na ogół wcześnie, od czwartku praktycznie mam weekend, a ciągle robię jedno: siedzę jak ameba w necie. Samokrytycznie biję się w piersi i obiecują: więcej tańca, więcej czytania, więcej fotografowania, więcej spacerków, kupię sobie te różowe dziecięce rolki i nauczę się jeździć! Oraz znajdę sobie przystojnego sąsiada ;DDDDD Odpowiedz Link Zgłoś
agaoki Re: co zrobic ze soba..... 31.03.08, 13:36 mnie akurat tv odpręża, podobnie jak internet. może oglądasz nieciekawe programy? może wypróbuj coś nowego? a w internecie jest tyle możliwości i tyle informacji, że nie sposób się nim nudzić. można chociażby uczyć się języków on line, co osobiście praktykuję. poza tym: czytanie książek i czasopism (na przykład w gorącej kąpieli z pianką), gotowanie, jazda na rowerze, aerobik... Odpowiedz Link Zgłoś
karka831 Re: co zrobic ze soba..... 31.03.08, 14:41 Jak wracam padnięta z pracy (ostatnio mam kocioł-pierwszy raz od ponad tygodnia zajrzałam na FK!) to jedyne o czym na początku myślę to kąpiel i sen. Jednak za chwilę się reflektuje i dochodzę do wniosku 'co to za życie'...:P Dlatego zamiast w/w rzeczy robię to: - czytam zaległą prasę i książki - fotografuję przyrodę i ludzi (póki co amatorsko,ale coraz lepiej wychodzi:P) - rozwiązuję Sudoku (uwaga! wciąga) - piszę listy (listy!nie maile-nie ma jak kultywowanie tradycji;p) - idę na aerobik lub jogę (w zależności od nastroju) - rolki lub rower, czasem biegam z przyjaciółką - kawa i plotki z przyjaciółką - spacer z psem - zakupy i wiele, wiele innych :) Ważne żebyś robiła to, co sprawia Ci przyjemność. Jeśli jest to Tv to proszę bardzo,ale myślę sobie-szkoda życia na siedzenie non stop przed Tv. Pozdrawiam:) Odpowiedz Link Zgłoś
emma_0 Re: co zrobic ze soba..... 31.03.08, 17:06 dzieki za wszystkie podpowiedzi, duzo mi pomogliscie dzisiaj wpadlam na nowy pomysl hihi zapisze sie na prawko:D i to juz jutro Odpowiedz Link Zgłoś