mor-gan 03.04.08, 12:09 witam poszukuje stoperow do uszu ale wszystkie ktore widze lub mialam sa takiej samej wielkosci-za duze na moje male uszko;)za szerokie glownie.Czy mozna gdzies nabyc mniejsze rozmiary?a jesli tak gdzie? dzieki bardzo!!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
znowuwzyciuminiewyszlo Re: stopery do uszu 03.04.08, 12:12 kup w aptece takie ktore sie samemu formuje Odpowiedz Link Zgłoś
p.o.suwak Re: stopery do uszu 03.04.08, 12:14 znowuwzyciuminiewyszlo napisała: > kup w aptece takie ktore sie samemu formuje plastelinowe, czy jak te do okien, jak im tam? Odpowiedz Link Zgłoś
liselle Re: stopery do uszu 03.04.08, 12:26 Fajne sa takie pomarańczowe, piankowe. tez mam małe uszy i też mi wystają, ale są wygodne :) Odpowiedz Link Zgłoś
p.o.suwak Re: stopery do uszu 03.04.08, 12:35 liselle napisała: > Fajne sa takie pomarańczowe, piankowe. tez mam małe uszy i też mi wystają, ale są wygodne :) Mogą byc zielone? W pokoju hotelowym leżały 2 opakowania: jedno rozdarte. Wziąłem oba. Które będą lepsze? Odpowiedz Link Zgłoś
liselle Re: stopery do uszu 03.04.08, 19:39 wiesz, zielone na pewno były większe w obwodzie. dodatkowo pewnie bardziej przyczepne. uważam że dokonałeś bardzo mądrego wyboru. Odpowiedz Link Zgłoś
modliszka24 Re: stopery do uszu 03.04.08, 19:12 Dziwne ja kupuję stopery które dopasowują się do uszu ,o takie się pytaj Odpowiedz Link Zgłoś
nekomimimode w aptece takie z wosku 03.04.08, 19:14 formujesz je jak chcesz i jakiej wielkości chcesz. są najwygodniejsze Odpowiedz Link Zgłoś
p.o.suwak Re: w aptece takie z wosku 03.04.08, 20:13 nekomimimode napisała: > formujesz je jak chcesz i jakiej wielkości chcesz. są najwygodniejsze Wosk z uszu, naturalnie? Czy jest gdzieś skup? Odpowiedz Link Zgłoś
nekomimimode Re: w aptece takie z wosku 03.04.08, 20:27 jest. musisz najpierw wypełnić taki formularz ,że chcesz zostać dawcą wosku www.zoz.konskie.pl/ogloszenie%202.pdf Odpowiedz Link Zgłoś
eguter1 Re: w aptece takie z wosku 03.04.08, 21:03 nekomimimode napisała: > jest. musisz najpierw wypełnić taki formularz ,że chcesz zostać > dawcą wosku > www.zoz.konskie.pl/ogloszenie%202.pdf hehehe. Wymienony jest wosk kostny. Czy to jest to samo? Moze wiesz w jakim celu używa się taśmę na szyjkę macicy? Odpowiedz Link Zgłoś
kontik_71 Re: stopery do uszu 03.04.08, 19:16 Filtry od papierosow tez spoelniaja zadanie :) Odpowiedz Link Zgłoś
oregano29 Re: stopery do uszu 03.04.08, 19:19 ja kupiłam w sklepie budowlanym takie piankowe. dla mnie sa super. nawet moge w nich spac Odpowiedz Link Zgłoś