wasza_bogini Dlaczego lubiecie Coelho??? 10.10.03, 19:30 ktos napisalm, ze to nudny belkot pseudointelektualny. ja nie czytalam go wogole. czy polecacie, czy jednak nie?? Odpowiedz Link Zgłoś
balbinia Re: Dlaczego lubiecie Coelho??? 03.12.03, 22:54 wasza_bogini napisała: > ktos napisalm, ze to nudny belkot pseudointelektualny. ja nie czytalam go > wogole. czy polecacie, czy jednak nie?? ja polecam Alchemika, aczkolwiek nie gwarantuje, czy Ci sie spodoba :-)) Te ksiazke albo sie "pokocha" albo "znienawidzi". Tak mysle :-)) Odpowiedz Link Zgłoś
wasza_bogini Pilch? 10.10.03, 19:32 ostatnio czytalam Pod mocnym aniolem. ksiazka w sumie smieszna, tez warta polecenia. chcialabym siegnac w koncu po stasiuka mury hebronu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pola Erica Jong-Strach przed pięćdziesiątką IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.10.03, 19:46 Właśnie kończę czytać. Jestem pod wrażeniem!!! Proszę nie sugerować się tytułem bo tak naprawdę jest to książka dla kobiety (myślę, że Panom raczej nie przypadnie do serca, ale może się mylę) w każdym wieku. Idealna na jesien, pełna humoru, trafnych i błyskotliwych spostrzeżeń na bardzo różne tematy. Inspiruje mnie, rozbawia, skłania do przemyśleń, buduje...Naprawdę gorąco polecam. Po skończeniu tej, zaraz zabieram się za następne książki tej autorki :o)))) Odpowiedz Link Zgłoś
kasia.lomanczyk Re: Erica Jong-Strach przed pięćdziesiątką 12.10.03, 09:23 Erica Jong jest świetna. Polecam także jej "Czego chcą kobiety". Odpowiedz Link Zgłoś
wasza_bogini Impresjonista 10.10.03, 19:33 czy macie jakies impresje po tej ksiazce?? ja zaczelam ale nie moglam sie skoncentrowac, bo czytalam ja w lecie i nic nie pamietam. Odpowiedz Link Zgłoś
wasza_bogini Tanczaca z wilkami 10.10.03, 19:48 mysle, ze to jest dobra propozycja na jesienne wieczory przy kominku lub w cieplym lozku. Odpowiedz Link Zgłoś