feminasapiens 29.04.08, 10:23 Jakbyście nie były ograniczone finansami - jakie auto byście sobie kupiły? Chodzi oczywiście o model. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
m.nikla Re: najfajniejsze auto 29.04.08, 10:25 Ja...hummera:)czy jak to się pisze... Odpowiedz Link Zgłoś
bswm Re: najfajniejsze auto 29.04.08, 10:26 Nowe mondeo - teraz jezdze mondeo z rocznika 2001 i jestem ogromnie zadowolona. Duze, komfortowe auto, z klima, podgrzewanymi siedzeniami, czujnikiem parkowania... Odpowiedz Link Zgłoś
lupus76 Re: najfajniejsze auto 29.04.08, 10:28 spacecoyote napisała: > Audi A5 punkt za dobry gust dla tej Pani :D Odpowiedz Link Zgłoś
snowbabe Re: najfajniejsze auto 29.04.08, 10:33 Aston Martin DBS ;) Z bardziej realnych Mazde 6. Odpowiedz Link Zgłoś
iberia.pl Re: najfajniejsze auto 29.04.08, 11:11 z takich realnych to CRV (poprzedni model) z mniej realnych nowy Land Cruiser Odpowiedz Link Zgłoś
lupus76 Re: najfajniejsze auto 29.04.08, 11:32 feminasapiens napisała: > Jakbyście nie były ograniczone finansami - jakie auto byście sobie > kupiły? Chodzi oczywiście o model. He - jak nieograniczone finansami - to może być kilka, prawda? No to: 1. Na tor, żeby się wyszaleć: Caparo T1, Lotus Europa, Nissan GT-R i Koenigsegg CCR 2.żeby się pouwalać w błocku - Land Rover Defender i Jeep Wrangler 3. Do jazdy po mieście - Mazdę 2, Fiata Grande Punto i Mini Coopera. 4. Do jazdy na dłuższych dystansach - Maserati Quattroporte, Jaguara XJ i Mercedesa CLS 5. Dla obcowania z czystym pięknem - Aston Martina DB9, Ferrari 430 i Lamborghini Murcielago Odpowiedz Link Zgłoś
bura.kocica Re: najfajniejsze auto 29.04.08, 11:41 ja mam swojego wymarzonego coopera:) Odpowiedz Link Zgłoś
feminasapiens no to teraz ja: 29.04.08, 11:57 HONDA CIVIC hatchback - taka fajna, bryłowata Dodam, że kieruję się tylko wyglądem zewnętrznym, parametrów nie znam, ale na pewno jest okej ;-) Na pewno designerzy się spisali. Odpowiedz Link Zgłoś
iberia.pl Re: no to teraz ja: 29.04.08, 12:13 feminasapiens napisała: > HONDA CIVIC hatchback - taka fajna, bryłowata > > Dodam, że kieruję się tylko wyglądem zewnętrznym, parametrów nie > znam, ale na pewno jest okej ;-) > > Na pewno designerzy się spisali. lo matko bosko, to ufo? :-DDDDDDDDDD, bleeeee :-))) Odpowiedz Link Zgłoś
lupus76 Re: no to teraz ja: 29.04.08, 12:24 iberia.pl napisała: > feminasapiens napisała: > > > HONDA CIVIC hatchback - taka fajna, bryłowata > > > > Dodam, że kieruję się tylko wyglądem zewnętrznym, parametrów nie > > znam, ale na pewno jest okej ;-) > > > > Na pewno designerzy się spisali. > > lo matko bosko, to ufo? :-DDDDDDDDDD, bleeeee :-))) > > Fakt - jest kosmiczna. Ale kosmiczna konsekwentnie - zwróć uwagę choćby na klamki, czy końcówki wydechu. Według mnie Japończycy wybrali konkretną drogę stylistyczną i bardzo konsekwentnie ją zrealizowali. Czego nie można powiedzieć choćby o oczko większym Accordzie (produkowanym do tego roku) :) Odpowiedz Link Zgłoś
izabellaz1 Re: najfajniejsze auto 29.04.08, 12:24 Audi Q7 Nissan Navara Daihatsu Terios ehhhh...kiedyś będą moje:D Odpowiedz Link Zgłoś
iberia.pl Re: najfajniejsze auto 29.04.08, 13:11 izabellaz1 napisała: > Audi Q7 > Nissan Navara > Daihatsu Terios > > ehhhh...kiedyś będą moje:D ladne, nieladne, ale duze -nauka nie poszla w las :-), jestem z Ciebie dumna :-)))) > Odpowiedz Link Zgłoś
izabellaz1 Re: najfajniejsze auto 29.04.08, 13:14 iberia.pl napisała: > izabellaz1 napisała: > > > Audi Q7 > > Nissan Navara > > Daihatsu Terios > > > > ehhhh...kiedyś będą moje:D > > ladne, nieladne, ale duze -nauka nie poszla w las :-), jestem z > Ciebie dumna :-)))) Ja w ogóle wszystko lubię duże;P Odpowiedz Link Zgłoś
lupus76 Re: najfajniejsze auto 29.04.08, 13:16 izabellaz1 napisała: > > Ja w ogóle wszystko lubię duże;P > > debet też? :D Odpowiedz Link Zgłoś
izabellaz1 Re: najfajniejsze auto 29.04.08, 13:24 lupus76 napisał: > izabellaz1 napisała: > > > > > > Ja w ogóle wszystko lubię duże;P > > > > > debet też? :D Wyrażenie "wszystko" zawęża się tylko do tego co mi pasuje:PPP Odpowiedz Link Zgłoś
lupus76 Re: najfajniejsze auto 29.04.08, 13:26 izabellaz1 napisała: > > > > > debet też? :D > > Wyrażenie "wszystko" zawęża się tylko do tego co mi pasuje:PPP > > A jak nie pasuje, bo... jest za duże? :P Odpowiedz Link Zgłoś
izabellaz1 Re: najfajniejsze auto 29.04.08, 13:37 lupus76 napisał: > izabellaz1 napisała: > > > > > > > > > debet też? :D > > > > Wyrażenie "wszystko" zawęża się tylko do tego co mi pasuje:PPP > > > > > A jak nie pasuje, bo... jest za duże? :P Jakiś przykład? :P Odpowiedz Link Zgłoś
lupus76 Re: najfajniejsze auto 29.04.08, 13:41 izabellaz1 napisała: > lupus76 napisał: > > > izabellaz1 napisała: > > > > > > > > > > > > > debet też? :D > > > > > > Wyrażenie "wszystko" zawęża się tylko do tego co mi pasuje:PPP > > > > > > > > A jak nie pasuje, bo... jest za duże? :P > > Jakiś przykład? :P > > Katana na ten przykład :D Odpowiedz Link Zgłoś
izabellaz1 Re: najfajniejsze auto 29.04.08, 13:50 lupus76 napisał: > izabellaz1 napisała: > > > lupus76 napisał: > > > > > izabellaz1 napisała: > > > > > > > > > > > > > > > > > debet też? :D > > > > > > > > Wyrażenie "wszystko" zawęża się tylko do tego co mi pasuje:PP > P > > > > > > > > > > > A jak nie pasuje, bo... jest za duże? :P > > > > Jakiś przykład? :P > > > > > Katana na ten przykład :D Za dużych nie ma:) Radzę sobie nawet z 200cm bo:) Odpowiedz Link Zgłoś
lupus76 Re: najfajniejsze auto 29.04.08, 13:53 izabellaz1 napisała: > > Za dużych nie ma:) Radzę sobie nawet z 200cm bo:) > > To już powoli zakrawa na skok o tyczce :D Odpowiedz Link Zgłoś
izabellaz1 Re: najfajniejsze auto 29.04.08, 14:00 lupus76 napisał: > izabellaz1 napisała: > > > > > Za dużych nie ma:) Radzę sobie nawet z 200cm bo:) > > > > > To już powoli zakrawa na skok o tyczce :D Do tyczki to mi daleko...i wzdłuż i wszerz:DDD Odpowiedz Link Zgłoś
lupus76 Re: najfajniejsze auto 29.04.08, 14:02 izabellaz1 napisała: > lupus76 napisał: > > > izabellaz1 napisała: > > > > > > > > Za dużych nie ma:) Radzę sobie nawet z 200cm bo:) > > > > > > > > To już powoli zakrawa na skok o tyczce :D > > Do tyczki to mi daleko...i wzdłuż i wszerz:DDD > > Primo: przesadzasz Secundo: ja o bo, nie o Tobie :) Odpowiedz Link Zgłoś
izabellaz1 Re: najfajniejsze auto 29.04.08, 14:12 lupus76 napisał: > izabellaz1 napisała: > > > lupus76 napisał: > > > > > izabellaz1 napisała: > > > > > > > > > > > Za dużych nie ma:) Radzę sobie nawet z 200cm bo:) > > > > > > > > > > > To już powoli zakrawa na skok o tyczce :D > > > > Do tyczki to mi daleko...i wzdłuż i wszerz:DDD > > > > > Primo: przesadzasz > Secundo: ja o bo, nie o Tobie :) Buuuu a ja tak nie chciałabym wyglądać jak tyczka;( Myślałam, że jakoś się od tej tyczki wybronię a tu lipa;((( ;PPPPP Odpowiedz Link Zgłoś
lupus76 Re: najfajniejsze auto 29.04.08, 14:14 izabellaz1 napisała: > > Buuuu a ja tak nie chciałabym wyglądać jak tyczka;( Myślałam, że jakoś się od > tej tyczki wybronię a tu lipa;((( > > ;PPPPP > > Raczej drobinka (i nie drabinka, żeby nie było) :) A do lipy też Ci daleko :) Odpowiedz Link Zgłoś
lupus76 a poza tym 29.04.08, 13:55 to mnie chodziło o takie Katane: www.physics.ohio-state.edu/~keller/images/katana1.jpg Odpowiedz Link Zgłoś
izabellaz1 Re: a poza tym 29.04.08, 13:59 lupus76 napisał: > to mnie chodziło o takie Katane: > www.physics.ohio-state.edu/~keller/images/katana1.jpg hahaha okazałam się wąsko myślącą kobietą:D Odpowiedz Link Zgłoś
lupus76 Re: a poza tym 29.04.08, 14:00 izabellaz1 napisała: > lupus76 napisał: > > > to mnie chodziło o takie Katane: > > www.physics.ohio-state.edu/~keller/images/katana1.jpg > > hahaha okazałam się wąsko myślącą kobietą:D > > Ale Twoje myślenie nie było stereotypowo kobiece :) Odpowiedz Link Zgłoś
izabellaz1 Re: a poza tym 29.04.08, 14:10 lupus76 napisał: > izabellaz1 napisała: > > > lupus76 napisał: > > > > > to mnie chodziło o takie Katane: > > > www.physics.ohio-state.edu/~keller/images/katana1.jpg > > > > hahaha okazałam się wąsko myślącą kobietą:D > > > > > > Ale Twoje myślenie nie było stereotypowo kobiece :) Ale wąskie:D Odpowiedz Link Zgłoś
lupus76 Re: a poza tym 29.04.08, 14:15 izabellaz1 napisała: > lupus76 napisał: > > > izabellaz1 napisała: > > > > > lupus76 napisał: > > > > > > > to mnie chodziło o takie Katane: > > > > www.physics.ohio-state.edu/~keller/images/katana1.jpg > > > > > > hahaha okazałam się wąsko myślącą kobietą:D > > > > > > > > > > Ale Twoje myślenie nie było stereotypowo kobiece :) > > Ale wąskie:D > A mogłoby być jeszcze na przykład tak: www.geocities.com/reszta/m65/katana.gif Ty po prostu wybrałaś jedną z opcji :) Odpowiedz Link Zgłoś
alpepe Re: najfajniejsze auto 29.04.08, 12:24 ibizę, taką, jaką w sumie mam, tylko z klimą. Odpowiedz Link Zgłoś
n_nicky Re: najfajniejsze auto 29.04.08, 12:35 Na co dzień - Alfa Romeo Brera albo 159, Audi A5 lub A6 Na weekend - Land Rover Odpowiedz Link Zgłoś
najwspanialszyon JEdno jedyne najladniejsze na swecie 29.04.08, 12:56 files.windingroad.com/newsuploads/2006/09/alfa-8c-1.jpg Odpowiedz Link Zgłoś
iberia.pl Re: JEdno jedyne najladniejsze na swecie 29.04.08, 13:10 no masz gsut :-), do tego dorzucilabym Brere i Mi.To :-) Odpowiedz Link Zgłoś
lupus76 Re: JEdno jedyne najladniejsze na swecie 29.04.08, 13:15 iberia.pl napisała: > no masz gsut :-), do tego dorzucilabym Brere i Mi.To :-) Bardziej utylitarne, niż Competizione :D 8C miałaby problem jeździć po polskich drogach. No i ta odpowiedzialność. Wyprodukowano tylko 150 egzemplarzy. Drugie tyle będzie w wersji roadster. A Mi.To jeszcze nie produkują ;) Ale niedługo będą. Odpowiedz Link Zgłoś
kr_ka_11 Re: JEdno jedyne najladniejsze na swecie 29.04.08, 13:22 mnie sie podobaja rozne, i male i wieksze. mialabym ogolnie duzy problem bo podobaja mi sie: Volvo C30 Lexus IS Toyota RAV4 Subaru Outback Honda Accord Mazda 6 Mitsubishi Lancer (ale nie ten najnowszy) i jeszcze pare innych :) Odpowiedz Link Zgłoś
funny_game Re: najfajniejsze auto 29.04.08, 13:41 Ja bym wolała za równowartość tego auta powykupywać sobie wyprawy w różne strony świata :) Auta mi wiszą. Odpowiedz Link Zgłoś
lupus76 Re: najfajniejsze auto 29.04.08, 13:42 funny_game napisała: > Ja bym wolała za równowartość tego auta powykupywać sobie wyprawy w różne stron > y > świata :) > Auta mi wiszą. > A czyn chciałabyś się przemieszczać na tych wyprawach? :D Odpowiedz Link Zgłoś
kr_ka_11 Re: najfajniejsze auto 29.04.08, 13:45 jakbym byla nieograniczona finansowo by kupowac samochod marzen pewnie i na wybrawy bym cos usciubala ;) Odpowiedz Link Zgłoś
funny_game Re: najfajniejsze auto 29.04.08, 13:50 Wyprawy z zapewnionym przemieszczaniem :) Zresztą ja nawet prawka nie mam i nie zdobędę. Odpowiedz Link Zgłoś
lupus76 Re: najfajniejsze auto 29.04.08, 13:56 funny_game napisała: > Wyprawy z zapewnionym przemieszczaniem :) > Zresztą ja nawet prawka nie mam i nie zdobędę. > A ktoś Ci każe powozić? ty masz tylko określić, czym się chcesz przemieszczać :) Odpowiedz Link Zgłoś
funny_game Re: najfajniejsze auto 29.04.08, 14:08 Wszystkim, co się będę do jednej kolaski przywiązywać :D Odpowiedz Link Zgłoś
lupus76 Re: najfajniejsze auto 29.04.08, 14:12 funny_game napisała: > Wszystkim, co się będę do jednej kolaski przywiązywać :D > A czy ktoś twierdzi, że masz jedną pruć :) Odpowiedz Link Zgłoś
funny_game Re: najfajniejsze auto 29.04.08, 14:22 To co to za wątek: brak ograniczeń finansowych i jedna dorożka? P. S. Z tym pruciem, to mi przypomniałeś jedno z moich ulubionych wyznań miłosnych (nie pamiętam skąd): będę cię pruł jak statek fale :DDD Odpowiedz Link Zgłoś
lupus76 Re: najfajniejsze auto 29.04.08, 14:27 funny_game napisała: > To co to za wątek: brak ograniczeń finansowych i jedna dorożka? > A jest gdzieś napisane, ze tylko jedna? > P. S. Z tym pruciem, to mi przypomniałeś jedno z moich ulubionych wyznań > miłosnych (nie pamiętam skąd): > będę cię pruł jak statek fale :DDD > Ineska kiedyś (na innym forum) dała link do nagrania w tych klimatach. Boskie!!! O to! :) pl.youtube.com/watch?v=oxTxOHtvCK0 Odpowiedz Link Zgłoś
funny_game Re: najfajniejsze auto 29.04.08, 14:31 lupus76 napisał: > funny_game napisała: > > > To co to za wątek: brak ograniczeń finansowych i jedna dorożka? > > > A jest gdzieś napisane, ze tylko jedna? A nie wiem :D Dobra, auto jakieś tam, niech ktoś za mnie wybierze. A ja wolę te wycieczki. Przez te Karaiby na dole mam doła :DDD > > > > P. S. Z tym pruciem, to mi przypomniałeś jedno z moich ulubionych wyznań > > miłosnych (nie pamiętam skąd): > > będę cię pruł jak statek fale :DDD > > > Ineska kiedyś (na innym forum) dała link do nagrania w tych klimatach. Boskie!! > ! > O to! :) > pl.youtube.com/watch?v=oxTxOHtvCK0 Daj jeszcze raz, bo mi sie nie chce robić kopiuj wklej :D > Odpowiedz Link Zgłoś
lupus76 Re: najfajniejsze auto 29.04.08, 14:38 funny_game napisała: > > > > > A jest gdzieś napisane, ze tylko jedna? > > A nie wiem :D > Dobra, auto jakieś tam, niech ktoś za mnie wybierze. > A ja wolę te wycieczki. > Przez te Karaiby na dole mam doła :DDD Jakie Karaiby? > > > > > Ineska kiedyś (na innym forum) dała link do nagrania w tych klimatach. Bo > skie!! > > ! > > O to! :) > Daj jeszcze raz, bo mi sie nie chce robić kopiuj wklej :D > Masz inną wersję tego samego, bo tamto usunęli z jutuby ze względu na prawa autorskie pl.youtube.com/watch?v=hpC_bUqciGQ Odpowiedz Link Zgłoś
funny_game Re: najfajniejsze auto 29.04.08, 15:02 lupus76 napisał: > Jakie Karaiby? Te na dole forum :) > > > > > > > > > Ineska kiedyś (na innym forum) dała link do nagrania w tych klimata > ch. Bo > > skie!! > > > ! > > > O to! :) > > > Daj jeszcze raz, bo mi sie nie chce robić kopiuj wklej :D > > > > Masz inną wersję tego samego, bo tamto usunęli z jutuby ze względu na prawa > autorskie > > > pl.youtube.com/watch?v=hpC_bUqciGQ Później posłucham, bo teraz M. śpi :D > > Odpowiedz Link Zgłoś
lupus76 Re: najfajniejsze auto 29.04.08, 15:06 funny_game napisała: > lupus76 napisał: > > > > Jakie Karaiby? > > Te na dole forum :) > Eeeee, przereklamowane :) > > Masz inną wersję tego samego, bo tamto usunęli z jutuby ze względu na pra > wa > > autorskie > > > > > > pl.youtube.com/watch?v=hpC_bUqciGQ > > Później posłucham, bo teraz M. śpi :D > > > > Pieśń Go nie zbudzi. Twój śmiech mógłby ;) Odpowiedz Link Zgłoś
funny_game Re: najfajniejsze auto 29.04.08, 15:14 lupus76 napisał: > > > Jakie Karaiby? > > > > Te na dole forum :) > > > Eeeee, przereklamowane :) Jednakowoż... Ja jestem jak zwykle do tyłu i jeszcze tam nie byłam ;) > > Później posłucham, bo teraz M. śpi :D > > > > > > > Pieśń Go nie zbudzi. Twój śmiech mógłby ;) Niech pośpi :) > Odpowiedz Link Zgłoś
lupus76 Re: najfajniejsze auto 29.04.08, 15:18 funny_game napisała: > > > > > Eeeee, przereklamowane :) > > Jednakowoż... > Ja jestem jak zwykle do tyłu i jeszcze tam nie byłam ;) > Też nie byłem. Ale te konkretne są przereklamowane :) > > > Później posłucham, bo teraz M. śpi :D > > > > > > > > > > Pieśń Go nie zbudzi. Twój śmiech mógłby ;) > > Niech pośpi :) > Złoto, nie ksenomorf :) Odpowiedz Link Zgłoś
funny_game Re: najfajniejsze auto 29.04.08, 15:23 lupus76 napisał: > Też nie byłem. Ale te konkretne są przereklamowane :) Ale ja i tak chcę!!!! Wrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr :D > > > > > Później posłucham, bo teraz M. śpi :D > > > > > > > > > > > > > Pieśń Go nie zbudzi. Twój śmiech mógłby ;) > > > > Niech pośpi :) > > > > Złoto, nie ksenomorf :) E tam, złoto jest przereklamowane, wolę srebro :D > Odpowiedz Link Zgłoś
lupus76 Re: najfajniejsze auto 29.04.08, 15:26 funny_game napisała: > > Ale ja i tak chcę!!!! Wrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr :D > Oho! (nowy palindrom) Wkurzyłem Ksenomorfa. Jest źle :D > > > > > > Niech pośpi :) > > > > > > > Złoto, nie ksenomorf :) > > E tam, złoto jest przereklamowane, wolę srebro :D > > Niezupełnie. Mowa jest srebrem - milczenie złotem. Czyli jednak złoto :) Odpowiedz Link Zgłoś
funny_game Re: najfajniejsze auto 29.04.08, 15:33 lupus76 napisał: > > Ale ja i tak chcę!!!! Wrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr :D > > > Oho! (nowy palindrom) Wkurzyłem Ksenomorfa. Jest źle :D Za karę pożyczasz ksenomorfowi na Karaiby ;) > > > > > > > > > > Niech pośpi :) > > > > > > > > > > Złoto, nie ksenomorf :) > > > > E tam, złoto jest przereklamowane, wolę srebro :D > > > > Niezupełnie. Mowa jest srebrem - milczenie złotem. Czyli jednak złoto :) Ale zobacz, jak ja sobie ładnie to złoto na FK odbijam ;) > > Odpowiedz Link Zgłoś
lupus76 Re: najfajniejsze auto 29.04.08, 18:45 funny_game napisała: > > Oho! (nowy palindrom) Wkurzyłem Ksenomorfa. Jest źle :D > > Za karę pożyczasz ksenomorfowi na Karaiby ;) > Ale co mam pożyczyć? Płetwy? :P Aaaaa o to Ci chodzi! Życzę Ci na Karaiby! :) > > > > > > > > > > > Złoto, nie ksenomorf :) > > > > > > E tam, złoto jest przereklamowane, wolę srebro :D > > > > > > Niezupełnie. Mowa jest srebrem - milczenie złotem. Czyli jednak złoto :) > > Ale zobacz, jak ja sobie ładnie to złoto na FK odbijam ;) > Milczysz krzykiem :DDDDD P.S. @ Odpowiedz Link Zgłoś
znowuwzyciuminiewyszlo Re: najfajniejsze auto 29.04.08, 13:47 lubię małe samochody, więc cooper, bo uważam ze jest ślyczny! :-) Odpowiedz Link Zgłoś
nekomimimode taki czad 29.04.08, 13:56 www.worldofstock.com/slides/TRO1809.jpg mieć garbusa w płomienie to moje marzenie Odpowiedz Link Zgłoś
nekomimimode Re: taki czad 29.04.08, 14:03 a wogóle to zapomniałam ,że zawsze o warszawie marzyłam Odpowiedz Link Zgłoś
enterek221 Audi a3 29.04.08, 14:06 Cudo, koniecznie w wersji 3-drzwiowej (samochód może niepraktyczny, ale zgrabniejszy od swojego 5-drzwiowego brata) www.audiusa.com/etc/medialib/cms4imp/audi2/aoa/product_my08/a3my08/exterior.Par.0100.Image.jpg Odpowiedz Link Zgłoś
bertrada Re: najfajniejsze auto 29.04.08, 16:03 A ja to w sumie nie wiem. Ogólnie kręcą mnie wszystkie elegancko wyglądające auta z górnej półki. Cóż, jestem snobką i lubię luksus. ;P Kiedyś chciałam mieć Rovera, bo wygląda tak elegancko i z klasą. Ale ostatnio marka zeszła na psy i przestała byc snobistyczna więc mi przeszło. Spodobał mi się też volgswagen phaeton, ale zraziłam się do marki po ich ostatniej kampanii reklamowej. No i teraz to już sama nie wiem. Życie milionera jest ciężkie. Te ciągłe wybory to mogą człowieka wykończyć. Jak nie masz pieniędzy to bierzesz co jest najtańsze w salonie i nie masz dylematów. A jak masz pieniądze to się depresji tylko można nabawić. Nic dziwnego, że milonerzy całe dnie spędzają u psychoanalityków. ;P Odpowiedz Link Zgłoś
simon_r Re: najfajniejsze auto 29.04.08, 16:38 Forester 2.5XT... to coś co nie wygląda a skopie tyłek nawet 911stce... jeszcze zerwałbym z niego wszystkie emblematy. ------------------- Krzyżówki rulez.. Odpowiedz Link Zgłoś
lupus76 Re: najfajniejsze auto 29.04.08, 18:42 simon_r napisał: > Forester 2.5XT... to coś co nie wygląda a skopie tyłek nawet 911stce... Na normalnej drodze (w Polsce są dziurawe, więc nie do końca normalne) nie skopie. Za wysoko umieszczony środek ciężkości. Można "zapolować" co najwyzej na Caymana... > > ------------------- > Krzyżówki rulez.. Odpowiedz Link Zgłoś
wyssana.z.palca Re: najfajniejsze auto 29.04.08, 18:46 hmmm... audi kiedys mi sie podobaly, ale ludzie nimi jezdzacy mnie zniechecili (coz za obiektywizm :D ), volvo swojego czasu tez, ale ciezko jakos jedzie, mazd w ogole jakos nie znam, ale ostatnio mile mnie na ulicach zaskakuja, hondy toyoty i inne takie za tanie (no, jakbym juz miala te miliony :D ) ewentualnie lexus siakis... ale tak naj naj to jaguarek XJ6, klasyczny :D a po miescie do smigania wystarczyloby bmw 1. i jeszcze jakas navarra albo hilux na teren :) ah, i jeszcze dodgde jakis moglby sie zawieruszyc :) Odpowiedz Link Zgłoś
jakas_kobietka Re: najfajniejsze auto 29.04.08, 18:46 jakiegoś Bentley'a :DDD Continentala na przykład... albo Lamborghini Gallardo mmm! Odpowiedz Link Zgłoś
dr.rocco Alfa Romeo 8c Competizone !!! 30.04.08, 23:13 Tylko to , jesli chodzi o piekny samochod i bez ograniczen finansowych. Odpowiedz Link Zgłoś
pelne20cm Re: najfajniejsze auto 30.04.08, 23:26 Brabus G V12 www.babez.de/brabus/gv12.php Odpowiedz Link Zgłoś