funny_game 29.04.08, 13:52 od zmysłów z rozkoszy podniebienia. Młode ziemniaki z koperkiem, jajo sadzone, ogórki małosolne i maślanka. A te ogórki pyszne jak ch...!!! :D Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
p.o.suwak Re: Odchodzę 29.04.08, 13:54 funny_game napisała: > od zmysłów z rozkoszy podniebienia. > Młode ziemniaki z koperkiem, jajo sadzone, ogórki małosolne i maślanka. > > A te ogórki pyszne jak ch...!!! > :D mielonego nie mogłać zaserwować :) > Odpowiedz Link Zgłoś
funny_game Re: Odchodzę 29.04.08, 14:11 A nie rozpadł by się, zanim by przeleciał na drugą stronę siatki? :D Odpowiedz Link Zgłoś
p.o.suwak Re: Odchodzę 29.04.08, 14:14 funny_game napisała: > A nie rozpadł by się, zanim by przeleciał na drugą stronę siatki? :D > Miałabyś złoty deszczyk :D Odpowiedz Link Zgłoś
p.o.suwak Re: Odchodzę 29.04.08, 14:21 funny_game napisała: > O czym Ty do mię rozmawiasz? > o rozpadniętym fruwającym mielonnym i ustach pełnych ogórków Odpowiedz Link Zgłoś
nekomimimode Re: Odchodzę 29.04.08, 13:55 już się zmartwiłam ,złośliwa dziewucha Odpowiedz Link Zgłoś
p.o.suwak Re: Odchodzę 29.04.08, 13:58 nekomimimode napisała: > już się zmartwiłam ,złośliwa dziewucha Zgadza się - młode ziemniaki, koperek i maślanka .. Odpowiedz Link Zgłoś
funny_game Re: Odchodzę 29.04.08, 14:12 Gdybym napisała, że dochodzę, to by mi od razu wątek usunęli :P Odpowiedz Link Zgłoś
p.o.suwak Re: Odchodzę 29.04.08, 13:59 kozica111 napisała: > Będziesz gruba ;) A nie jest? :DD Odpowiedz Link Zgłoś
funny_game Re: Odchodzę 29.04.08, 14:13 Jest. Gruba i zadowolona. Następnym razem sobie tłuszczu z brody nawet nie zmyję, to będę jeszcze tłusta, o! Odpowiedz Link Zgłoś
p.o.suwak Re: Odchodzę 29.04.08, 14:16 funny_game napisała: > Jest. > Gruba i zadowolona. Następnym razem sobie tłuszczu z brody nawet nie zmyję, to > będę jeszcze tłusta, o! > w cellulicie pozostał? Odpowiedz Link Zgłoś
funny_game Re: Odchodzę 29.04.08, 14:18 Część, bo część przeznaczyłam na rozstępy :) Odpowiedz Link Zgłoś
p.o.suwak Re: Odchodzę 29.04.08, 14:22 funny_game napisała: > Część, bo część przeznaczyłam na rozstępy :) > nie nasmarowałaś się maślanką??? Odpowiedz Link Zgłoś
ewik_75 Re: Odchodzę 29.04.08, 13:58 nigdy nie rozumiałam zachwytów nad młodymi zmieniakami ani maślanką, tudzież ogórkami... Co Ty w nich widzisz? Ale cieszę się, że Ty się cieszysz ;) Odpowiedz Link Zgłoś
funny_game Re: Odchodzę 29.04.08, 14:14 Przyszłość w nich widzę ;))) Wolę jeść ogórki, niż szklane kule i czarne koty! (Jak Ines i Lupus) Odpowiedz Link Zgłoś
i.nes Re: Odchodzę 29.04.08, 15:45 funny_game napisała: > Przyszłość w nich widzę ;))) > Wolę jeść ogórki, niż szklane kule i czarne koty! > (Jak Ines i Lupus) nie wiesz, co dobre, gópia dziewczyno! ;PPP Odpowiedz Link Zgłoś
i.nes Re: Odchodzę 29.04.08, 15:53 nooo w sumie... zły nie jest :] ale to jeszcze nie dowód!! Odpowiedz Link Zgłoś
i.nes Re: Odchodzę 29.04.08, 15:59 funny_game napisała: > Jak się zalaminetuje to będzie ;) A Ty znowu o seksie... no zaraz będzie kęsim, ja Ci mówię! Odpowiedz Link Zgłoś
funny_game Re: Odchodzę 29.04.08, 16:02 E tam, się nie boję, mam dwa zapasowe loginy na tę ewentualność ;) Odpowiedz Link Zgłoś
funny_game Re: Odchodzę 29.04.08, 16:11 Ale ja naprawdę użyłam ich tylko kilka razy. Na FM jak Pascal dawał bana za banem głównie i pisałam, że to ja ;) Odpowiedz Link Zgłoś
i.nes Re: Odchodzę 29.04.08, 16:14 mhm, już się nie tłumacz, dobraaa? Boszsz, czuję się taka oszukana... :_( ;) Odpowiedz Link Zgłoś
funny_game Re: Odchodzę 29.04.08, 16:17 Selawi. Pociesz się, że na majufce będę miała jedną twarz zdominowaną przez wzrok tęskniący za rozumem :D Odpowiedz Link Zgłoś
lupus76 Re: Odchodzę 29.04.08, 13:59 ech, niektórzy - to mają fajnie. A my tylko praca-wódka-praca-wódka :) Odpowiedz Link Zgłoś
funny_game Re: Odchodzę 29.04.08, 14:15 Cię dobiję: Jutro na Śląsk, a później jednak Czechy. Ożłopię się Staropramena i lokalnych piwnych wynalazków! Odpowiedz Link Zgłoś
lupus76 Re: Odchodzę 29.04.08, 14:18 funny_game napisała: > Cię dobiję: Jutro na Śląsk, a później jednak Czechy. Ożłopię się Staropramena i > lokalnych piwnych wynalazków! > Serio? To może jakieś piffko? Odpowiedz Link Zgłoś
funny_game Re: Odchodzę 29.04.08, 14:19 Jestem ZA! P. S. Ale tylko jedno? To jednak nie, dziękuję :D Odpowiedz Link Zgłoś
lupus76 Re: Odchodzę 29.04.08, 14:22 funny_game napisała: > Jestem ZA! > > > P. S. Ale tylko jedno? To jednak nie, dziękuję :D > No nie wiem,jak Ty, ale ja pije z 3,5l. kufli Jak chcesz więcej - nie widze przeszkód :D Odpowiedz Link Zgłoś
funny_game Re: Odchodzę 29.04.08, 14:26 Oł :D A są jakieś trzymadła-nosidła do tych kufli? A nie, słomka mi wystarczy :D Daleko masz do Wodzia? Odpowiedz Link Zgłoś
lupus76 Re: Odchodzę 29.04.08, 14:28 funny_game napisała: > Oł :D > A są jakieś trzymadła-nosidła do tych kufli? > A nie, słomka mi wystarczy :D > > Daleko masz do Wodzia? > Hektarek :( Dobre 50 kilosów No i nie znam wiochy :( Odpowiedz Link Zgłoś
lupus76 Re: Odchodzę 29.04.08, 14:39 funny_game napisała: > Ale dasz radę jutro tam być i pić? :D > No właśnie niestety chyba nie :( Dość napięty dzień jutro mam :( Odpowiedz Link Zgłoś
funny_game Re: Odchodzę 29.04.08, 14:45 Ja nie proponuję picia w dzień, tylko w nocy. Mam wprawę: dziś do 5.30 rano :DDD Przyłapaliśmy sąsiada na dziwnej rzecz na dodatek :D Odpowiedz Link Zgłoś
lupus76 Re: Odchodzę 29.04.08, 14:49 funny_game napisała: > Ja nie proponuję picia w dzień, tylko w nocy. Mam wprawę: dziś do 5.30 rano :DDD Ale ja idę na pochód. Ba! Ja go współorganizuję :DDD A po pochodzie tradycyjnie się uwalę :) > Przyłapaliśmy sąsiada na dziwnej rzecz na dodatek :D > Kopał trawę pod gó..arzami? :D Odpowiedz Link Zgłoś
funny_game Re: Odchodzę 29.04.08, 14:57 lupus76 napisał: > funny_game napisała: > > > Ja nie proponuję picia w dzień, tylko w nocy. Mam wprawę: dziś do 5.30 ra > no :DDD > > Ale ja idę na pochód. Ba! Ja go współorganizuję :DDD A po pochodzie tradycyjnie > się uwalę :) Tylko ostatnia część tej wypowiedzi poruszyła jakieś struny mojego jestestwa :D > > > Przyłapaliśmy sąsiada na dziwnej rzecz na dodatek :D > > > Kopał trawę pod gó..arzami? :D Nie, czymś psikał, brał to z garażu i psikał na trawniczek, hm. Odpowiedz Link Zgłoś
lupus76 Re: Odchodzę 29.04.08, 14:59 funny_game napisała: > lupus76 napisał: > > > funny_game napisała: > > > > > Ale ja idę na pochód. Ba! Ja go współorganizuję :DDD A po pochodzie trady > cyjnie > > się uwalę :) > > Tylko ostatnia część tej wypowiedzi poruszyła jakieś struny mojego jestestwa :D Wiedziałem, że jesteś wrażliwa :) Kurcze - rozmijamy się o dzień, no :( > > > > > > Przyłapaliśmy sąsiada na dziwnej rzecz na dodatek :D > > > > > Kopał trawę pod gó..arzami? :D > > Nie, czymś psikał, brał to z garażu i psikał na trawniczek, hm. > To on może ten specyfik na hemoroidy, co I.nes o nim wspomniała? Odpowiedz Link Zgłoś
funny_game Re: Odchodzę 29.04.08, 15:08 lupus76 napisał: > funny_game napisała: > > > lupus76 napisał: > > > > > funny_game napisała: > > > > > > > > Ale ja idę na pochód. Ba! Ja go współorganizuję :DDD A po pochodzie > trady > > cyjnie > > > się uwalę :) > > > > Tylko ostatnia część tej wypowiedzi poruszyła jakieś struny mojego jestes > twa :D > > Wiedziałem, że jesteś wrażliwa :) Kurcze - rozmijamy się o dzień, no :( ;) Może do Czech pojedziemy dopiero w piątek rano, to nie ode mnie zależy. I wtedy jest jeszcze pojutrze. I co teraz wymyślisz? :DDD > > > > > > > > > Przyłapaliśmy sąsiada na dziwnej rzecz na dodatek :D > > > > > > > Kopał trawę pod gó..arzami? :D > > > > Nie, czymś psikał, brał to z garażu i psikał na trawniczek, hm. > > > To on może ten specyfik na hemoroidy, co I.nes o nim wspomniała? I na trawniku hemoroidy wyrosną? Zabiję gada :D > Odpowiedz Link Zgłoś
lupus76 Re: Odchodzę 29.04.08, 15:16 funny_game napisała: > > > > Wiedziałem, że jesteś wrażliwa :) Kurcze - rozmijamy się o dzień, no :( > > ;) > Może do Czech pojedziemy dopiero w piątek rano, to nie ode mnie zależy. I wtedy > jest jeszcze pojutrze. I co teraz wymyślisz? :DDD > Coś pomyślę :) > > > > > Przyłapaliśmy sąsiada na dziwnej rzecz na dodatek :D > > > > > > > > > Kopał trawę pod gó..arzami? :D > > > > > > Nie, czymś psikał, brał to z garażu i psikał na trawniczek, hm. > > > > > To on może ten specyfik na hemoroidy, co I.nes o nim wspomniała? > > I na trawniku hemoroidy wyrosną? > Zabiję gada :D > > nie, pod. A potem przejdą na blokęrsów :) Odpowiedz Link Zgłoś
funny_game Re: Odchodzę 29.04.08, 15:18 lupus76 napisał: > Coś pomyślę :) Chyba cza się koszulkami, tfu, numerami, telefonów znaczy, wymienić :P > > > > > > > To on może ten specyfik na hemoroidy, co I.nes o nim wspomniała? > > > > I na trawniku hemoroidy wyrosną? > > Zabiję gada :D > > > > nie, pod. A potem przejdą na blokęrsów :) Ale ja też bym może tam chciała czasem posiedzieć :D > > Odpowiedz Link Zgłoś
lupus76 Re: Odchodzę 29.04.08, 15:20 funny_game napisała: > lupus76 napisał: > > > > Coś pomyślę :) > > Chyba cza się koszulkami, tfu, numerami, telefonów znaczy, wymienić :P > Albo torebkami... z Liptona :) > > > > > > > > > To on może ten specyfik na hemoroidy, co I.nes o nim wspomnia > ła? > > > > > > I na trawniku hemoroidy wyrosną? > > > Zabiję gada :D > > > > > > nie, pod. A potem przejdą na blokęrsów :) > > Ale ja też bym może tam chciała czasem posiedzieć :D > To pamiętaj o kocyku. Takim gumowanym od spodu najlepiej :) > Odpowiedz Link Zgłoś
funny_game Re: Odchodzę 29.04.08, 15:34 lupus76 napisał: > > Chyba cza się koszulkami, tfu, numerami, telefonów znaczy, wymienić :P > > > Albo torebkami... z Liptona :) To się zdzwonimy, że hoho :D > > Ale ja też bym może tam chciała czasem posiedzieć :D > > > To pamiętaj o kocyku. Takim gumowanym od spodu najlepiej :) I pod prądem, żeby zwierzyna leśna sie nie ważyła podchodzić. Typu wilki :PPP > > > > Odpowiedz Link Zgłoś
lupus76 Re: Odchodzę 29.04.08, 18:35 funny_game napisała: > lupus76 napisał: > > > > > Chyba cza się koszulkami, tfu, numerami, telefonów znaczy, wymienić > :P > > > > > Albo torebkami... z Liptona :) > > To się zdzwonimy, że hoho :D > Yyyy dzwoniłaś? Sznureczek Ci wystaje z kącika ust. ;) > > > Ale ja też bym może tam chciała czasem posiedzieć :D > > > > I pod prądem, żeby zwierzyna leśna sie nie ważyła podchodzić. Typu wilki :PPP > Jedyny wilk, który próbowałby podejść do ksenomorfa, to wilk - samobójca :) Odpowiedz Link Zgłoś
i.nes Re: Odchodzę 29.04.08, 15:47 funny_game napisała: > > To on może ten specyfik na hemoroidy, co I.nes o nim wspomniała? > > I na trawniku hemoroidy wyrosną? > Zabiję gada :D gada, powiadasz... ;>>> mam nadzieję, że chodzi o kogoś ZDECYDOWANIE innego ;P Odpowiedz Link Zgłoś
izabellaz1 Re: Odchodzę 29.04.08, 14:01 funny_game napisała: > od zmysłów z rozkoszy podniebienia. > Młode ziemniaki z koperkiem, jajo sadzone, ogórki małosolne i maślanka. > > A te ogórki pyszne jak ch...!!! > :D 1. Zaraz ci przylutuję za takie straszenie! 2. Jadłam takie żarło w sobotę...mmmmmmmmmm:D Odpowiedz Link Zgłoś
funny_game Re: Odchodzę 29.04.08, 14:16 izabellaz1 napisała: > funny_game napisała: > > > od zmysłów z rozkoszy podniebienia. > > Młode ziemniaki z koperkiem, jajo sadzone, ogórki małosolne i maślanka. > > > > A te ogórki pyszne jak ch...!!! > > :D > > 1. Zaraz ci przylutuję za takie straszenie! Jeszcze nie wytrzeźwiałam, bo przeczytałam, że mnie przytulisz :D > > 2. Jadłam takie żarło w sobotę...mmmmmmmmmm:D No, mmmmmmmmmmmmMMMMMMMMMMM ;) > > Odpowiedz Link Zgłoś
izabellaz1 Re: Odchodzę 29.04.08, 14:24 funny_game napisała: > Jeszcze nie wytrzeźwiałam, bo przeczytałam, że mnie przytulisz :D To ja też musiałabym się wstawić i możemy się tulić Tubisiu:D Odpowiedz Link Zgłoś
funny_game Re: Odchodzę 29.04.08, 14:27 A na koniec tradycyjna wymiana koszulek? :D Odpowiedz Link Zgłoś
funny_game Re: Odchodzę 29.04.08, 14:28 Miałam napisać: tradycyjna wymiana torebek, ojesu :D Odpowiedz Link Zgłoś
izabellaz1 Re: Odchodzę 29.04.08, 14:36 funny_game napisała: > Miałam napisać: > tradycyjna wymiana torebek, ojesu :D Torebki nie oddam:D A koszulka jaki rozmiar?:D Odpowiedz Link Zgłoś
funny_game Re: Odchodzę 29.04.08, 14:39 A ja nie oddam ani torebki, ani koszulki :D em Odpowiedz Link Zgłoś
izabellaz1 Re: Odchodzę 29.04.08, 14:51 funny_game napisała: > A ja nie oddam ani torebki, ani koszulki :D > > em To wydrę siłą bo to też mój sajz:D Odpowiedz Link Zgłoś
izabellaz1 Re: Odchodzę 29.04.08, 15:06 funny_game napisała: > A torebki XXL? > Bo to mój? :D XL powiedzmy:D Odpowiedz Link Zgłoś
funny_game Re: Odchodzę 29.04.08, 15:09 Też pasi. Przyślij zdjęcia, to Ci powiem, którą masz tego dnia wziąć :D Odpowiedz Link Zgłoś
izabellaz1 Re: Odchodzę 29.04.08, 15:13 funny_game napisała: > Też pasi. Przyślij zdjęcia, to Ci powiem, którą masz tego dnia wziąć :D Mogę wziąć tylko jedną:D Odpowiedz Link Zgłoś
funny_game Re: Odchodzę 29.04.08, 15:17 No wiem, to daj mi zdecydować o tym, którą :> Odpowiedz Link Zgłoś
hsirk Re: Odchodzę 29.04.08, 14:05 ogorki pyszne jak c.h.u.j.e... hm... to porownanie mi sie podoba. Odpowiedz Link Zgłoś
funny_game Re: Odchodzę 29.04.08, 14:16 Moje ulubione. My, damy, tak mamy, że wiemy, co pyszne, a co tylko dobre ;) Odpowiedz Link Zgłoś
widokzmarsa Re: Odchodzę 29.04.08, 14:19 a jak pisałem że kobiety są bardziej wulgarne niż mężczyźni to mnie nazywano mizoginem i antyfeministą. Odpowiedz Link Zgłoś
funny_game Re: Odchodzę 29.04.08, 14:24 Siatafakap, mizoginie i antyfeministo. Żartowałam :P Odpowiedz Link Zgłoś
widokzmarsa Re: Odchodzę 29.04.08, 14:29 A jaki orgazm będzie jak wyrosną nasze polskie ziemniaczki. Ja to lubię ugotować i odsmażyć w plasterki na masełku by chrupiały:) Odpowiedz Link Zgłoś
funny_game Re: Odchodzę 29.04.08, 14:35 Takom hiszpańskom tortillę zrobić, ojej... A jak będzie fasolka szparagowa, to zrobię w pomidorach z ziołami i czosnkiem, fiu fiu :) Odpowiedz Link Zgłoś
wlatca_muh wiem, że to może być dla ciebie trudne, ale... 29.04.08, 14:31 unikaj dzisiaj anala Odpowiedz Link Zgłoś
funny_game Re: wiem, że to może być dla ciebie trudne, ale.. 29.04.08, 14:36 Dobrze, wujku. Odpowiedz Link Zgłoś
demonii.larua Re: Odchodzę 29.04.08, 14:40 Weź inaczej tytułuj wątki! Dopszę? :> Odpowiedz Link Zgłoś
funny_game Re: Odchodzę 29.04.08, 14:47 Dopszę, pszę pani :D Zaraz zakładam następny, bo mnie inspiracja dopadła, to skorzystam z tej rady. Odpowiedz Link Zgłoś
demonii.larua Re: Odchodzę 29.04.08, 14:48 No i analogia bardzo słuszna, pragnę jeszcze zauważyć :D Odpowiedz Link Zgłoś
funny_game Re: Odchodzę 29.04.08, 14:59 Słuszna i sprawiedliwa, zaprawdę :) Poproszę o klapsa w nagrodę :DDD Odpowiedz Link Zgłoś
demonii.larua Re: Odchodzę 29.04.08, 15:12 <chlasnęła z cała mocą> oo...nowy rekord mi wyszedł :DDDD Odpowiedz Link Zgłoś
funny_game Re: Odchodzę 29.04.08, 15:19 Wiesz co... Pierwszy lepszy facet by to zrobił z większym zaangażowaniem :D Pomyliłam się co do Ciebie ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
demonii.larua Re: Odchodzę 29.04.08, 15:22 Wiesz co... a ja nie jestem pierwszy lepszy facet i nie zapominaj, że płuca mam helem zatrute... bosz... zero wyrozumiałości normalnie, najpierw chce żeby ja tłuc, potem że boli i że fu za słabe... <foch> Odpowiedz Link Zgłoś
funny_game Re: Odchodzę 29.04.08, 15:36 Daj jeszcze jedno fu chociaż, no, zobacz jak się poniżam :DDD Odpowiedz Link Zgłoś
demonii.larua Re: Odchodzę 29.04.08, 15:40 fuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu :D Odpowiedz Link Zgłoś
funny_game Re: Odchodzę 29.04.08, 15:43 Ekstaza! :D Chcesz piwko i papieroska? :DDD Odpowiedz Link Zgłoś
funny_game Re: Odchodzę 29.04.08, 15:50 Mam dżekusiea tylko :) I tak sobie poleżymy i mi popiszesz palcem po plecach, a ja będę zgadywać, co piszesz, co? :D Odpowiedz Link Zgłoś
demonii.larua Re: Odchodzę 29.04.08, 15:51 Dobra, ale idziemy na piasek, bo ciepło :)) Albo lepiej tym piaskiem posypie i będziesz zgadywała :) Odpowiedz Link Zgłoś
funny_game Re: Odchodzę 29.04.08, 15:54 Już leżę :DDD Aaaaaaa, ostatni majowy łykęd nad morze!!! :D Odpowiedz Link Zgłoś
funny_game Re: Odchodzę 29.04.08, 16:15 Ja też wiem, a w końcu poznam to legendarne miejsce :) Odpowiedz Link Zgłoś
demonii.larua Re: Odchodzę 29.04.08, 15:18 a po co ja mam całować, skoro w tyłek ją trzepię? o jeju, a Tobie z jakiego powodu? chcesz tez klapsa?:> Odpowiedz Link Zgłoś
hsirk Re: Odchodzę 29.04.08, 15:38 hyhy to nie jest smieszne. ni fiuta nie rozumię Odpowiedz Link Zgłoś
3.14-czy-klak Re: Odchodzę 29.04.08, 15:51 kup drugą rolkę papieru toalet na wieczór;) Odpowiedz Link Zgłoś