Gość: irena IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 04.01.02, 15:19 Już 8 dzień, co robić? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
roseanne Re: Mam okres... 04.01.02, 15:24 ciesz sie z kobiecosci :) A tak na serio to zdarzaja sie i dluzsze -do 10 dni. Jezeli jest taki po raz pierwszy i czujesz ,ze cos nie tak (jakies dziwne bole, zaslabniecia) to odwiedz ginekologa . nie martw sie , przejdzie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: elve Re: Mam okres... IP: *.devs.futuro.pl 04.01.02, 20:16 Gość portalu: irena napisał(a): > Już 8 dzień, co robić? Czy Ty masz mózg? Jeśli tak to go używaj i odpowiadaj sama na takie pytania. Jeśli coś Cię niepokoi, to coś z tym rób, a nie pytaj na forum. Po to bozia dała głowę, żeby z niej użytek robić. Jeśli jesteś tak złamana, że nie możesz myśleć, rada brzmi: iść do lekarza ginekologa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Iza Re: Mam okres... IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 05.01.02, 13:04 Mogłaś też umieścić wątek na forum "zdrowie kobiety". Odpowiedz Link Zgłoś
donjuan Re: Mam okres... 05.01.02, 13:29 Przygotowac partnera na slub ...lub placenie alimentow. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: t Re: Mam okres... IP: *.krosno.cvx.ppp.tpnet.pl 05.01.02, 13:45 donjuan napisał(a): > Przygotowac partnera na slub ...lub placenie alimentow. > Donjuanie kto cię uczył biologii? Odpowiedz Link Zgłoś
donjuan Re: Mam okres... 05.01.02, 13:54 Istotnie ...to odpowiedz na inne pytanie ...:-))) Ale z reguly dziewczyny sie tym nie martwia ...przynajmniej na tym forum ..... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: irena Re: Mam okres... IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 05.01.02, 16:53 Już mnie przeszło, aaaaa... Odpowiedz Link Zgłoś