mini_kks 05.05.08, 13:24 Jak Wam idzie? Mi dzisiaj wypada trzeci raz. A tak mi się nie chce iść... wolałabym zostać sobie w domu i poczytać, mimo, że to tylko pół godziny. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
marmoladka33 co autorka ma na myśli? 05.05.08, 13:31 nie wiem, czy to poweekendowe rozleniwienie, ale nie rozumiem... czy chodzi o konieczne wyjście w pilnych sprawach? też muszę, też średnio mi się to uśmiecha (na szczęście drugi raz dopiero;)) Odpowiedz Link Zgłoś
mini_kks Re: co autorka ma na myśli? 05.05.08, 13:35 Nie, nie, to było do tych dziewczyn co mniej więcej równo ze mną zaczęły biegać. Tak się motywujemy nawzajem :) Ale co do poweekendowego rozleniwienia, też na to cierpię. Odpowiedz Link Zgłoś
mini_kks Re: Biegaczki 05.05.08, 16:54 Wybrałam spacer nad jezioro, ale miałam przeżycia ;/ Najpierw jakaś para robiła sobie gołe fotki na skraju lasku, a później prześladował mnie jakiś jeden na rowerze ;/ Odpowiedz Link Zgłoś
kitek_maly Re: Biegaczki 05.05.08, 17:00 :-) Wczoraj nie pobiegałam i dzisiaj też nie. Dziś to w ogóle jestem cała wypompowana z energii, bo położyłam się o świcie a poza tym mam kaca i czuję, że zbliża się dół. :-( Odpowiedz Link Zgłoś
mini_kks Re: Biegaczki 05.05.08, 17:05 Mogłaś chociaż na spacer wyjść. Też dzisiaj zrezygnowałam z biegania i poszłam się przejść. I proszę, jakie przygody miałam ;]p Odpowiedz Link Zgłoś
kitek_maly Re: Biegaczki 05.05.08, 17:10 Mogłam, mogłam, ale jak wstałam i się doprowadziłam do porządku, to okazało się, że już powinnam do pracy wychodzić. :-) Odpowiedz Link Zgłoś
mini_kks Re: Biegaczki 05.05.08, 17:15 Teraz jesteś w pracy? Ja zaraz pod prysznic i muszę jedną rzecz napisać. Powiedz mi, skąd się biorą brzydcy, bezczelni ludzie? :/ Odpowiedz Link Zgłoś
3.14-czy-klak Re: Biegaczki 05.05.08, 17:16 z tego samego otworu co ładni i kulturalni Odpowiedz Link Zgłoś
mini_kks Re: Biegaczki 05.05.08, 17:19 To jak to jest, że jesteśmy tak rózni? :/ Odpowiedz Link Zgłoś
3.14-czy-klak Re: Biegaczki 05.05.08, 17:20 no sam nie wiem? ja mam siusiaka to musże byc rózny od Ciebie:) Odpowiedz Link Zgłoś
mini_kks Re: Biegaczki 05.05.08, 17:22 Siusiak, siusiakiem, na to nie poradzisz, ale ogólnie wychowanie, ogłada, trzeźwa ocena własnych możliwości... Odpowiedz Link Zgłoś
3.14-czy-klak Re: Biegaczki 05.05.08, 17:23 aaaaa to, no to juz ktos mądry napisał ze to zależy o srodowiska w jakim się wychowujemy:) Odpowiedz Link Zgłoś
3.14-czy-klak Re: Biegaczki 05.05.08, 17:26 o i chyba darwin o dobrze gatunków też cos wspominał:) Odpowiedz Link Zgłoś
kitek_maly Re: Biegaczki 05.05.08, 17:19 A jeśli o tych ludzi chodzi to nie wiem. :-) A co, ten co do Ciebie się przyczepił był taki czy ta parka niezbyt urodziwa? ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
mini_kks Re: Biegaczki 05.05.08, 17:21 Parce się wybacza, urozmaicali sobie po prostu życie erotyczne tudzież pasję fotograficzną. Ja mówię o tym na rowerze :/ Czym jesteś taka wykończona? Odpowiedz Link Zgłoś
kitek_maly Re: Biegaczki 05.05.08, 17:25 A co ten na rowerze chciał od Ciebie? Jestem wymończona, bo zabalowałam wczoraj do godziny 5, więc dziś nie żyję. :-( Odpowiedz Link Zgłoś
mini_kks Re: Biegaczki 05.05.08, 17:28 Był brzydki! Buehehehehe. Poza tym mnie zmęczył tym zastanawianiem się, czy on czego ode mnie chce czy nie chce. Odpowiedz Link Zgłoś
mini_kks Re: Biegaczki 05.05.08, 17:29 Sama zobacz, tu część opowieści. Pisałam to do kolegi. "Wybrałam spacer nad jezioro. Zanim doszłam, złapała mnie ulewa, no ale myślę sobie: przynajmniej mało ludzi będzie, a ja lubię deszcz. Poszłam, posiedziałam, przestało padać. przyjechała jakaś para w średnim wieku z psem i aparatem, weszli do tego lasku, chwilę później zajechał jakiś młodzieniec na rowerku... normalna sprawa. Na pierwszy rzut oka. Bo, wyobraź sobie, zauważyłam, że parka robi sobie w tym lasku fotki w toplesie, a ten na rowerze jakoś głupio mi się przygląda. Zaczęłam myśleć, że mam jakąś manię prześladowcza albo za duże mniemanie o sobie, ze tak wszyscy mi się przyglądają... parka w końcu skończyła urozmaicać swoje życie erotyczne tudzież pasję fotograficzną i poszła, tamten został. Słonko wyszło, przyjechali inni ludzie, a ten dalej siedział. Żeby go sprawdzić, zaczęłam łazić bez sensu tu i tam. No i ten za mną, zawsze tak, żeby mnie widzieć. Poinformowałam w razie czego brata i przyjaciela i zaczęłam się kierować w stronę domu. Ten odczekał i pojechał za mną. Wyprzedził mnie na skraju tego parku na dole. Nie sądziłam, że mam go z głowy i słusznie. Jeździł po parku, aż w końcu mnie dogonił i zaczął pytać, czy często jestem nad jeziorem, czy coś tam takiego. Na szczęście szybko pojechał sobie precz :/(...)" Odpowiedz Link Zgłoś
kitek_maly Re: Biegaczki 05.05.08, 17:34 Oj może się wstydził do Ciebie podejść. Mi to wygląda na normalny podryw. Z tym, że tym podglądaniem Ciebie - Ciebie przestraszył. :-) Odpowiedz Link Zgłoś
mini_kks Re: Biegaczki 05.05.08, 17:36 Ludzie powinni przechodzić kursy trzeźwego oceniania swoich szans :/ Nie tyle przestraszył, co bardziej zdrażnił. Ja tam poszłam na relaks, a tu z jednej strony goli ludzie, z drugiej jakiś brzydal na rowerze, a tu pod nogami jeszcze krabonsze jak strusie jaja mi chodziły ;/ Odpowiedz Link Zgłoś
kitek_maly Re: Biegaczki 05.05.08, 17:30 Oj tam, piękno to pojęcie względne. :-P To raz, a dwa, że każdy ma prawo do miłości. :-) Odpowiedz Link Zgłoś
mini_kks Re: Biegaczki 05.05.08, 17:31 Dobrze, ale niech sobie ulokuje swoje chucie gdzie indziej. Odpowiedz Link Zgłoś
kitek_maly Re: Biegaczki 05.05.08, 17:36 Wiesz, zanim nie spróbował, nie wiedział, że nie tędy droga. ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
mini_kks Re: Biegaczki 05.05.08, 17:38 To mógł od razu podejść. A nie, ja siedziałam, na początku myślałam, że to jakiś porzucony kochanek albo rowerzysta miłośnik przyrody, ale jednak nie :/ Odpowiedz Link Zgłoś
sundry Re: Biegaczki 05.05.08, 18:18 Ja też biegam! zaczęłam na początku kwietnia i biegałam ambitnie przez 3 tygodnie,ale wyjechałam na długi weekend i mam zakwasy od chodzenia po górach,więc się wykręcam. Odpowiedz Link Zgłoś
mini_kks Re: Biegaczki 05.05.08, 18:23 W sumie ja nawet nie wiem, czy mogę biegać... dopiero teraz to sobie uświadomiłam. Chyba zawieszę bieganie do czasu następnej wizyty. Zacznę więcej spacerować. Tylko muszę sobie ochroniarza znaleźć ;]p Odpowiedz Link Zgłoś
prom_do_szwecji Re: Biegaczki 05.05.08, 19:49 ja miałam zacząć od dziś. Rano mi sie nie chciało wstawać, przełożyłam na wieczór. Ale jeszcze jestem w pracy, to z biegania nici. Ale miałam taki zapierdziel, że straciłam więcej niż podczas biegania :) a końca niestety nie widać Odpowiedz Link Zgłoś
mini_kks Re: Biegaczki 06.05.08, 17:13 Powinnaś więc zacząć biegać po to, by coś mieć z życia i zrekompensowac siedzenie nadpapierami organizmowi :) Ja dzisiaj znowu wybrałam spacer nad to jeziorko i dziś to ja najchętniej wciągnęłabym kolesia w krzaki... Odpowiedz Link Zgłoś
kitek_maly Re: Biegaczki 06.05.08, 17:18 > Ja dzisiaj znowu wybrałam spacer nad to jeziorko i dziś to ja > najchętniej wciągnęłabym kolesia w krzaki... Ale nie tego co wczoraj chciał Cię wciągnąć? ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
mini_kks Re: Biegaczki 06.05.08, 17:22 NEVER!!! Tego spotkałam przypadkiem. Siedziałam po drugiej stronie jeziora, tam jest tak wąsko i chaszcze są. Potem przyszedł tamten, przyrodzie zdjęcia robił. Ja, wiadomo, slepa jestem, więc nie widziałam, kto to, pomyślałam, że a nuż następny brzydki amator moich wdzięków i wolałam się zmyć. Żeby wyjść, musiałam się z nim ciasno minąć, a ten spojrzał na mnie tak, że mało zawału nie dostałam. A że byłam zmęczona i z kiepskim refleksem, poszłam, dalej, zamiast go wciągnąć i wykorzystać. Odpowiedz Link Zgłoś
kitek_maly Re: Biegaczki 06.05.08, 17:23 Hmm jutro się wypindrz i też idź. :-) Napisz jak się jego fizis przedstawiała. :-) Odpowiedz Link Zgłoś
mini_kks Re: Biegaczki 06.05.08, 17:29 Tego fotografa? Młody. Trudno ocenić, ile miał lat, ale pewnie ok. 20-22, no, może 23. Ciemne włosy, ciemne oczy o niesamowitym wyrazie i bardzo ładne usta, z uroczym usmiechem :) Odpowiedz Link Zgłoś
kitek_maly Re: Biegaczki 06.05.08, 17:33 Znaczy siem, że siem do Ciebie uśmiechnął był? ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
mini_kks Re: Biegaczki 06.05.08, 17:34 Uśmiechnął. Żadne kuriozum, do mnie ciągle sie ktoś smieje albo ja do niego, ale jaki miał wyraz oczu... ummm, humm... :DD Odpowiedz Link Zgłoś
kitek_maly Re: Biegaczki 06.05.08, 17:35 > ummm, humm... :DD Albo nawet i chrup chrup. ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
kitek_maly Re: Biegaczki 06.05.08, 17:39 Myślisz, że nie miałby nic przeciwko? ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
mini_kks Re: Biegaczki 06.05.08, 17:41 Sądze, że nie, musiał się zmęczyć tym fotografowaniem i na pewno rad by był odpocząć... ;DD Odpowiedz Link Zgłoś
kitek_maly Re: Biegaczki 06.05.08, 17:48 Aha, to ja już nawet wiem w jakiej pozycji chciałaś go w te krzaczki zaciągnąć. ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
kitek_maly Re: Biegaczki 06.05.08, 17:56 No takiej, w której by się za bardzo nie zmęczył. :-P Przychodzi mi na myśl kilka, ale jedna jakoś tak szczególnie. :-P Odpowiedz Link Zgłoś
kitek_maly Re: Biegaczki 06.05.08, 18:12 Oj nie wiem czy to tak można przed 23. ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
mini_kks Re: Biegaczki 06.05.08, 18:14 Umieść znaczki ograniczające wiek czytających ;DD Odpowiedz Link Zgłoś
kitek_maly Re: Biegaczki 06.05.08, 18:19 Myślę, że niektórych te znaczki wręcz przyciągną. ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
mini_kks Re: Biegaczki 06.05.08, 21:17 To nie znakuj, tylko powiedz szybciutko. to nikt nie podsłucha ;)) Odpowiedz Link Zgłoś
prom_do_szwecji Re: Biegaczki 06.05.08, 18:04 trochę sie boję po nocy. Wczoraj wyszłam z pracy o 23. dziś mam dyżur do 24. Staram sie zwykle robic cos przed pracą, ale jak wychodze z pracy tak późno to mi trudno wstać o 7 Odpowiedz Link Zgłoś
mini_kks Re: Biegaczki 06.05.08, 18:06 Po nocy sama bym się nie odważyła. Wszystko w swoim czasie, pewnie jak będziesz już wyspana, to zaczniesz ;) Odpowiedz Link Zgłoś
prom_do_szwecji Re: Biegaczki 06.05.08, 18:07 mam nadzieje, ze jutro chociaż wyjde jakoś przyzwoicie z pracy. Urwanie głowy mam ostatnio. Odpowiedz Link Zgłoś
mini_kks Re: Biegaczki 06.05.08, 18:08 Ja też :/ Ale odstawiam robote na później i wychodzę na łono przyrody, bobym zwariowała. Jestem strasznie niewyspana. Odpowiedz Link Zgłoś
prom_do_szwecji Re: Biegaczki 06.05.08, 18:11 ja mam taką pracę, ze nie moge odłożyć na jutro czy później. I czasami mam młyn totalny, a czasami luzy Odpowiedz Link Zgłoś
mini_kks Re: Biegaczki 06.05.08, 18:15 W jakiej branży pracujesz, jesli można wiedzieć? Odpowiedz Link Zgłoś
prom_do_szwecji Re: Biegaczki 06.05.08, 18:25 a co w tym dziwnego? Jak coś sie wydarzy późno wieczorem i rano jest w gazetach, to ktoś to w międzyczasie musi przeciez opisać Odpowiedz Link Zgłoś
mini_kks Re: Biegaczki 06.05.08, 21:17 W zasadzie tak... cholernie mecząca musi być taka praca nie wiadomo kiedy i co. Odpowiedz Link Zgłoś
prom_do_szwecji Re: Biegaczki 06.05.08, 22:47 denerwujące czasem. Ale miłe sa te momenty, kiedy sie pracuje po cztery godziny dziennie Odpowiedz Link Zgłoś
mini_kks Re: Biegaczki 07.05.08, 07:37 Ja chyba będę pracować w bibliotece ;D Spokojnie, książek pełno... Odpowiedz Link Zgłoś
izabellaz1 Re: Biegaczki 06.05.08, 21:27 Jak tylko mogę to biegam. Ostatnio niestety trochę za dużo zajęć żeby codziennie a o 22 już mi się nie chce bo jeszcze za zimno. Odpowiedz Link Zgłoś
minasz Re: Biegaczki 06.05.08, 22:13 ile mozna przebiec po 22? 2 km ja srednio biegałem (w tamtym sezonie 15)tempem słabym tak na 1.10-15 a teraz jeszcze nie wznowiłem hehehe Odpowiedz Link Zgłoś
izabellaz1 Re: Biegaczki 06.05.08, 22:20 minasz napisał: > ile mozna przebiec po 22? W sezonie letnim całkiem nieźle. Około 10 km. Zajmuje mi to jakąś godzinę ale zmiennym tempem. Odpowiedz Link Zgłoś
minasz Re: Biegaczki 06.05.08, 22:31 dla mnie to za pozno bo ja biegam tylko po lesie czy łace a po wysiłku musze miec jeszcze z poł godziny chodu Odpowiedz Link Zgłoś
izabellaz1 Re: Biegaczki 06.05.08, 22:40 minasz napisał: > dla mnie to za pozno bo ja biegam tylko po lesie czy łace No tak najlepiej dlatego jeśli jest widno staram się zawsze biegać po lesie. Szkoda mi stawów na chodnik i asfalt. > a po wysiłku musze > miec jeszcze z poł godziny chodu Znaczy co? Komora kriogeniczna?;) Odpowiedz Link Zgłoś
minasz Re: Biegaczki 06.05.08, 22:43 nie mam bardzo mocne dotlenienie - musze sie wyciszyc wypic ze 2 litry wody:) brama w powsinie to moja meta - koncze finiszem he4hehe Odpowiedz Link Zgłoś
izabellaz1 Re: Biegaczki 06.05.08, 22:47 minasz napisał: > nie mam bardzo mocne dotlenienie - musze sie wyciszyc wypic ze 2 litry wody:) Oj chyba bym pękła:) Jestem typem wielbłąda. Mało piję, mało się pocę. Taki metabolizm mam. > brama w powsinie to moja meta - koncze finiszem To mieszkasz za bramą powsina?;P Jakoś musisz jeszcze do domu chyba wrócić;) Odpowiedz Link Zgłoś
izabellaz1 Re: Biegaczki 06.05.08, 22:50 minasz napisał: > samochodem No ja muszę popylać do domu jeszcze na nogach;) Odpowiedz Link Zgłoś