Dodaj do ulubionych

Biustonosz do biegania

28.06.18, 13:05
Czy ematki-biegaczki mogę polecić jakiś model biustonosza do biegania, ale nie za miliony? smile Shock absorber po obniżkach i w promocjach w intrenecie dostępny tylko w niepasujących rozmiarach, a nie chciałabym działać metodą prób i błędów smile
Obserwuj wątek
    • aerra Re: Biustonosz do biegania 28.06.18, 14:27
      Elomi Energise?
    • wilan.an Re: Biustonosz do biegania 28.06.18, 18:33
      Mam 2 panache sport, bardzo polecam. Obie wersje super trzymają ale bezfiszbinową można z czystym sumieniem prac w pralce.
    • szarsz Re: Biustonosz do biegania 29.06.18, 16:35
      Ja mam panache sport z fiszbinami. Piore w pralce, zresztą wszystkie staniki piore w pralce. Trzyma idealnie.
      • wilan.an Re: Biustonosz do biegania 30.06.18, 16:19
        Moj w pralce wlasnie stracił fiszbine, a ja dostalam zawału. Pralka wydawala takie dźwięki ze balam się wybuchu, drut zaczepił sie o beben i drugim końcem "rysowal" szkło.... na wirowaniu😁😁😁😁
    • fifiriffi Re: Biustonosz do biegania 29.06.18, 16:44
      no ja nie po ematkowemu powiem ci ,że bdb sa z lidla... Chociaż w tym roku tylko jeden model był fajny.
      Poprzedni mam już 2 lata i jest mega. No ale ja też nie mam ematkowego rozmiaru D tongue_out
      • klamkas Re: Biustonosz do biegania 29.06.18, 19:08
        Pewna jesteś? Dla mnie dawno temu odkryciem dorosłego życia było, jak się przekonałam, że nie mam rozmiaru 70A, tylko 60 D ;p

• ira_08 Re: Biustonosz do biegania 29.06.18, 16:47
      A na jaki biust? Na większy dobre powinny być cardio bunny, ja mam małe i najlepiej mi w NB.
      • chocolatemonster Re: Biustonosz do biegania 29.06.18, 18:18
        Ja nie mam malych ale wczoraj kupilam NB i rzeczywiscie jest ok
    • huexido Re: Biustonosz do biegania 29.06.18, 18:38
      Podaj rozmiar, wszystko zależy od rozmiaru. Pancerniki typu schock absorber są dobre na duży biust, mniejszy nie wymaga aż takiego efektu. Ja z tańszych polecam outlet tchibo, byly modele bardzo podobne do schocków, ale cena przyjemniejsza.
    • anika772 Re: Biustonosz do biegania 29.06.18, 20:14
      Mam Panache Sport, to pancernik. Planuję wypróbować SA za jakiś czas.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka