mnop2 08.05.08, 13:42 co to jest? "Glutowata gliniasta guma. Kleiste kluchy. Gumiasta maziasta gula gludyniu." Błeee! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mnop2 Re: zagadka 08.05.08, 14:28 - Uuuuuuuugh! Tfuuuu! Błeeee! Fuj! Koszmarny Karolek wpatrywał się w obleśnie obrzydliwy pokarm, który pełzal po talerzu na wszystkie strony po jego talerzu. Glutowata gliniasta guma. Kleiste kluchy. Gumiasta maziasta gula gludyniu. Błeee! To nie do wiary, że mama, tata i Damianek zjadali to paskudztwo bez natychmiastowej wycieczki do toalety. Karolek szturchał widelcem białą grudowatą bryję. Wyglądem przypominała mózg. I miała konsystencję mózgu. Może to właśnie był... Tfuuuuu! Koszmarny Karolek odsunął talerz. - Nie jem tego - jęknął Karolek. - Zaraz się rozchoruję! - Karolu! Suflet kalafiorowy jest pyszny - powiedziała mama. "Koszmarny Karolek Zjada Jarzynkę" od wczoraj jestem fanką Karolka! jest zajebisty! :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD Odpowiedz Link Zgłoś
mini_kks Re: zagadka 08.05.08, 14:30 Łeee, a ja Karolka kiedyś czytałam. I zapomniałam! Odpowiedz Link Zgłoś