skitelsowa 24.05.08, 22:21 Porysowalam lubemu nowe auto,nowiutkie nowiusienkie...drogie. Samo sie w sumie porysowalo przy parkowaniu:(. powiedziec czy nie? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
liselle Re: upps:D 24.05.08, 22:22 powiedz zgodnie z prawda, że samo się porysowało :) Odpowiedz Link Zgłoś
skitelsowa Re: upps:D 24.05.08, 22:25 wtedy to pewnie nie tylko wyjde na idiotke-nierealistke ale i na kłamce ze nie powiedzialam wczoraj:) myslalam o tekscie za jakis tydzien..o patrz,auto Ci sie zarysowalo:D Odpowiedz Link Zgłoś
blue_monique Re: Będziesz mogła sprawdzić... 24.05.08, 22:29 co kocha bardziej - Ciebie czy autko... Odpowiedz Link Zgłoś
liselle Re: upps:D 24.05.08, 22:34 Joke to był :) Powiedz: popatrz no jakiś s....syn ci auto na parkinu załatwił. Ludzie to zupełnie jeździć nie umieją. :) Odpowiedz Link Zgłoś
vandikia Re: upps:D 24.05.08, 23:17 nie mów a jak Cie bedzie męczyć - rób jak ja przy okazji jak bedziecie razem jechac, jak wysiadziesz z auta głośno i z oburzeniem powiedz " no kurde, ktos mnie przyrysowal!" mam na swoim koncie 4 zarysowania, w tym 1 z głupoty, 2 z pośpiechu, a 2 ze złości, mozna powiedziec celowe hehe Odpowiedz Link Zgłoś
beberebe Re: upps:D 24.05.08, 23:25 z Twoich wyliczeń wynika że masz już 5 zarysowań, hmmm 4 i jedno w gratisie? swoją drogą ja bym powiedziała - przecież zdarza się każdemu Odpowiedz Link Zgłoś
vandikia Re: upps:D 24.05.08, 23:31 jedno z .. drugie z.. i dwa z... z głupoty - w stresie dzien przed slubem z pospiechu - zdejmowalam kurtke, rozmawialam przez tel, palilam i jednoczesnie skrecalam w prawo, wiem glupota ze zlosci - jedno o brame wjazdową podczas klotni, drugie gdy baba zajechala mi droge kazdemu sie chyba nie zdarza, ale maz ma miej wiecej tyle samo na koncie zarysowan, moze gdybysmy mieli nowszy samochod jezdzilibysmy bardziej ostroznie, a na tym nam nie zalezy, wiec nie trzesiemy sie na zadną ryską i pomijam juz rysy nabyte dzieki uprzejmosci nudzacej sie mlodziezy (urwaną antenę radiową i tosta z sera zoltego na szybie tez im daruje, niech sobie przechodza ten swoj bunt mlodzienczy, zawsze to lepiej ze na aucie nie czlowieku) Odpowiedz Link Zgłoś
beberebe Re: upps:D 25.05.08, 15:17 najbardziej podoba mi się opcja z bramą wjazdową Odpowiedz Link Zgłoś