aleafera.pl 11.06.08, 20:51 zgwałcić mężczyznę? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kejsi1975 Re: Czy kobieta może 11.06.08, 21:31 Tak. Mam plan gwałtu na facecie za pomocą wkładu do ołówka 0,5mm. Odpowiedz Link Zgłoś
enkkidu Re: Czy kobieta może 11.06.08, 21:44 to co wymyslilaś, jest baaardzo nie fair ;] Odpowiedz Link Zgłoś
tygrysio_misio Re: Czy kobieta może 11.06.08, 21:47 a fair jest gwalcenie kobiet za pomoca penisa o 2cm serdnicy? Odpowiedz Link Zgłoś
chooligan Re: Czy kobieta może 11.06.08, 21:54 aleafera.pl napisała: > zgwałcić mężczyznę? Oczywiście. Jeżeli nalega na wylizanie patelni po seksie, to gwałt. Mężczyzna pragnie snu i spokoju a jest zmuszany do seksu oralnego. Odpowiedz Link Zgłoś
aleafera.pl Re: Czy kobieta może 12.06.08, 07:54 Odpowiedzi potrzebne do rozstrzygnięcia zakładu.! Odpowiedz Link Zgłoś
aardwolf Tak 12.06.08, 08:56 Kiedyś była jakiś przypadek psychoterapeutki, która wprowadzała swojego pacjenta w stan hipnozy i go gwałciał. Niestety nie mogę podać żadnych źródeł. Odpowiedz Link Zgłoś
mamba8 Re: Czy kobieta może 12.06.08, 18:25 Oczywiście, że tak i może ponieść takie same konsekwencje prawne. Więcej znajdziesz zapewne w googlach. Problemem jest, ze mężczyźni rzadko składają zeznania z obawy, że się ośmieszą przecież prawdziwy macho powinien się cieszyć z każdego stosunku itp. Odpowiedz Link Zgłoś
jakas_kobietka Re: Czy kobieta może 12.06.08, 18:52 mi kolega opowiadał, że był taki przypadek w Skandynawii czy jakimś innym państwie na S, że babka jeszcze chciała a on już nie, i ozwał ją o gwałt. ale może sobie jaja ze mnie robił O_o Odpowiedz Link Zgłoś
8n Re: Czy kobieta może 12.06.08, 19:20 "mi kolega opowiadał, że był taki przypadek w Skandynawii czy jakimś innym państwie na S" słodkie Odpowiedz Link Zgłoś
xmarysienkax Re: Czy kobieta może 12.06.08, 19:22 O Boże! To mój facet w każdej chwili może mnie posądzić ;D Za każdym razem jest to samo - ja chce jeszcze a on juz z sił opada ;) Odpowiedz Link Zgłoś
blackhetera Re: Czy kobieta może 12.06.08, 19:24 Chyba nie może.Nawet jak go spije ,to będzie on do niczego i do gwałtu nie dojdzie. Odpowiedz Link Zgłoś
poprioniony Re: Czy kobieta może 12.06.08, 21:56 Hmm, sjp.pwn.pl uwaza, ze jedno ze znaczen slowa gwalt to "zmuszac do stosunku". Jesli jedyna forma aktywnosci seksualnej jaka potrafisz sobie wyobrazic, jest to jak chlop wklada babie, to wspolczuje Twojemu facetowi... Chociaz, przynajmniej mu gwalt z Twojej strony nie grozi. Odpowiedz Link Zgłoś