wiarusik 19.06.08, 13:21 ta osoba,ktura wklei tutaj z yotuba filmik jak max cavalera spiewa z soulfly'jem refuse/resist w ZOLTEJ koszulce,otrzyma niespodziewajke Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
wiarusik Re: konkurs 19.06.08, 13:51 naprawde,jestem wzruszony;') koncert w szwecycji,co posrednio zwiazane jest z niespodzianka: pl.youtube.com/watch?v=24gQKRF9aJ0 pl.youtube.com/watch?v=esMhRIpxhSQ&feature=related pl.youtube.com/watch?v=3j5X432TESM&feature=related uwielbiam XVIII wieczne naparzanki jegruw i grenadieruw ruwne szeregi,pole bitwy jak szachownica,krul i pionki,porzadek,kolorki i trikorny,elegancka smierc za fanaberie wladcy film muwi o czasach wojny pulnocnej(1700-1721),tutaj bitwa pod poltawa(1709) gracze: car rosji-piotr I wielki krul szwecji-karol XII wiem ze sie cieszysz Odpowiedz Link Zgłoś
funny_game Re: konkurs 19.06.08, 14:01 Jestem wzruszona również. Masz ode mnie, choć wiem, że jesteś skromny i bezinteresowny i nie liczyłeś na prezenty: stylizacjapaznokci.eu.interia.pl/ula/tipsy-0.jpg Odpowiedz Link Zgłoś
wiarusik Re: konkurs 19.06.08, 14:05 czyli wsztrzelilismy w swoje zainteresowania merci boqu Odpowiedz Link Zgłoś
wiarusik sztuka wysoka 19.06.08, 20:56 pl.youtube.com/watch?v=3ywQ6Vlousg&feature=related Odpowiedz Link Zgłoś
8n Re: sztuka wysoka 19.06.08, 21:28 słodkie. zawsze sobie włączam dvd z koncertem do gimnastykowania i skakanki. Odpowiedz Link Zgłoś