basia880 25.06.08, 20:37 czekam na Wasze dobre rady, dodam że ja pracuje w sklepie a on-klient. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kitek_maly Re: jak poderwać mężczyznę? 25.06.08, 20:38 Na specjalną promocję. ;-) Gratis numer telefonu pani sprzedawczyni. ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
basia880 Re: jak poderwać mężczyznę? 25.06.08, 20:40 no muszę spróbować tylko on jest taki konkretny bierze co chce i idzie sobie i tyle go widzę;/ Odpowiedz Link Zgłoś
kitek_maly Re: jak poderwać mężczyznę? 25.06.08, 20:42 Ale jak bywa często, to może kiedyś będzie okazja. Kurczę, przypomniałaś mi, że ja miałam niedawno odwrotny problem. Pan sprzedawca mi się spodobał, ale już mi się odwidziało. :-) Odpowiedz Link Zgłoś
basia880 Re: jak poderwać mężczyznę? 25.06.08, 20:45 eee z panem sprzedawcą to prościej bo się o coś możesz zapytać a ja o co mam się go zapytać jak on wie po co przyszedł, i raczej nie chce doradzania;/ Odpowiedz Link Zgłoś
stedo Re: jak poderwać mężczyznę? 25.06.08, 21:04 Możesz skomentować jego zamówienie z zalotnym uśmiechem, niby żartem: "dla Pana wszystko..i jeszcze trochę";)) Odpowiedz Link Zgłoś
wesoly.profanator Re: jak poderwać mężczyznę? 25.06.08, 22:10 kitek_maly napisała: > Kurczę, przypomniałaś mi, że ja miałam niedawno odwrotny problem. Kiedy? :> Odpowiedz Link Zgłoś
staryigruby Gadać, usmiechac się, byc milą.... 25.06.08, 23:08 i czekać, czy się zainteresuje. "Dzień Dobry! :)) O! Tuńczyk (kabanosy, jogurt.....co tam kupi) - moje ulubione :) Najlepiej podawać z .....(tu wstawiasz coś na temat). Za kilka dni podobnie, miłe zagadanie , serdeczny usmiech...żeby sie pokapował, ze to nie dlatego, ze jestes mila dla kazdego kupujacego, tylko dla niego bardziej. Daj mu szanse cos zagadać. Z meskiego p-ktu widzenia, to powiem Ci, ze szalenie mile jest jak wchodzisz do sklepu i osoby tam pracujące, a ktore znasz z widzenia witaja cie szczerze i z sympatią. Trzeba nawiązac nić sympatii...poderwanie, to kolejny etap. Po kolei :) Odpowiedz Link Zgłoś
5er Re: jak poderwać mężczyznę? 25.06.08, 23:32 basia880 napisała: > czekam na Wasze dobre rady, dodam że ja pracuje w sklepie a on- klient. Co go będziesz podrywać, jak mu sie nie podobasz? Odpowiedz Link Zgłoś
ja_facet Re: jak poderwać mężczyznę? 26.06.08, 08:41 Może macie jakieś kuponiki do zakupów powyżej Xzł i specjalnie przygotuj dla niego wcześniej wpisując tam nr telefonu i swoje imię...choć może lepiej najpierw nawiąż jakiś kontakt wzrokowy, zobacz czy np. nie uśmiechnie się jak Ty to zrobisz, bo jak tak od razu wciśniesz mu swój nr tel. to ja jako facet pomyślałbym, że tylko o łóżko Ci chodzi... jak nie zareaguje na Twoje zagadanki (jak wyżej doradzały Ci forumkowiczki), to daj sobie spokój. Może nie ma ochoty i już. Odpowiedz Link Zgłoś
5er Re: jak poderwać mężczyznę? 26.06.08, 08:56 basia880 napisała: > eee może nieśmiały jest;D Powiedz mu z uśmiechem: Pan to taki męski, zdecydowany facet jest! ;) Odpowiedz Link Zgłoś
lola_sofija Re: jak poderwać mężczyznę? 26.06.08, 10:52 Niektóre dziewczyny zupełnie nie mają oporów. Ostatnio w sklepie budowalnym dziewczyna dała mojemu mężowi kartkę z numerem telefonu i imieniem,żeby zadzwonił . Uprzejmie informując,że pracuje do 18-ej i potem będzie wolna. Byłam w szoku. Drugi raz dostał kartkę z tego typu informacją gdy wjeżdżał na parking i dziewczyna-ochroniarz?:) otwierała mu szlaban. Co do Twojego pytania , to jeśli mu się spodobasz to powinnaś to wyczuć i wtedy już pociągnąć rozmowę. Odpowiedz Link Zgłoś