bertrada 27.06.08, 14:35 Miała któraś z was takowy? Czy coś takiego naprawdę się trzyma ciała i jest jest w stanie zastąpić normalny stanik? Chodzi mi o takie, które nie mają ramiączek ani zapięć tylko przykleja się miseczki do biustu. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
dzika_monika Re: Silikonowe staniki. 27.06.08, 14:44 zalezy od rozmiaru C-tak sobie było u mnie Odpowiedz Link Zgłoś
bertrada Re: Silikonowe staniki. 27.06.08, 14:52 A to się trzyma? Nie ma takiej obawy, że odklei się w najmniej pożądanym momencie i wyleci na podłogę? Odpowiedz Link Zgłoś
dzika_monika Re: Silikonowe staniki. 27.06.08, 15:45 trzeba pilnować niestety - raczej sie trzyma, gwarancji w szale nie ma Odpowiedz Link Zgłoś
kitek_maly Re: Silikonowe staniki. 27.06.08, 14:59 Nie używałam tego, ale w reklamach wnie wygląda zbyt zachęcająco. ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
bertrada Re: Silikonowe staniki. 27.06.08, 15:25 Na reklamie właśnie wygląda zachęcająco ale niestety mało wiarygodnie. ;D Odpowiedz Link Zgłoś
menk.a Re: Silikonowe staniki. 27.06.08, 15:05 Nie znam takiego wynalazku.;) A tak po prawdzie czasem mam ochotę wyjść do ludzi bez stanika pod bluzką (bo w domu to latam bez). A niech biust zazna wolności i trochę pofaluje jak dziki.:DDD Odpowiedz Link Zgłoś
bertrada Re: Silikonowe staniki. 27.06.08, 15:24 Na allegro znalazłam całą masę tego typu staników. A właśnie kupiłam sobie bluzkę bez pleców i kombinuję jak to zrobić żeby mieć stanik ale niewidoczny. Sa też takie co mają silikonowe zapięcie z tyłu ale to i tak jest widoczne. Odpowiedz Link Zgłoś
kitek_maly Re: Silikonowe staniki. 27.06.08, 15:26 A ta bluzka ma całe gołe plecy, czy duży dekolt? Jeśli to drugie, to są takie staniki z takim owijakiem, co aż na brzuch zachodzi a z tyłu jest dużo niżej, niż zapięcie w stadardowym staniku. :-) Odpowiedz Link Zgłoś
bertrada Re: Silikonowe staniki. 27.06.08, 15:36 Właśnie ma taką dużą dziurę na plecach i nijak nie da się stanika zamaskować. Nie pomyślałam o tym jak ją kupowałam. Odpowiedz Link Zgłoś
kasha101 Re: Silikonowe staniki. 27.06.08, 19:54 A moze taki stanik od wiazanego z tylu, nie zapinanego,kostiumu a'la kapielowego, jakiegos fajnego, w kolorze i z materialu bluzkopodobnego bylby rozwiazaniem...? Odpowiedz Link Zgłoś
bertrada Re: Silikonowe staniki. 27.06.08, 19:56 Zastanawiam się nad takim z silikonowym zapięciem z tyłu. Ale coś w kolorze bluzki tez jest dobrym rozwiązaniem. ;) Odpowiedz Link Zgłoś
kasha101 Re: Silikonowe staniki. 27.06.08, 20:17 Jakby ci sie udalo znalezc, to najciekawsze rozwiazanie to byloby stanik w kolorze bluzki, a przynajmniej jego tylna czesc lub/i jakis ciekawy, oryginalny tyl tego stanika, albo sposob zapiecia, w kazdym razie zeby bylo widac, ze to nie taki zwykly stanior:), tylko cos ciekawego na bjust:) Odpowiedz Link Zgłoś