che89 Re: co studiujecie/studiowałyście? Z i M na AE n/ 05.07.08, 21:38 Brałam ten kierunek pod uwagę szczerze mówiąc.. :) Odpowiedz Link Zgłoś
jaceks20 Re: co studiujecie/studiowałyście? Z i M 05.07.08, 21:41 hmm a moze prof Miklaszewskiego kojarzysz? Odpowiedz Link Zgłoś
youruichi Re: co studiujecie/studiowałyście? Z i M 06.07.08, 04:59 ja kojarzę ;) SM AE Odpowiedz Link Zgłoś
jan-w Re: co studiujecie/studiowałyście? Z i M 06.07.08, 08:49 youruichi napisała: > ja kojarzę ;) > SM AE Sado-Maso w Akademii Erotycznej? Odpowiedz Link Zgłoś
ksieni_smutnego_pierdofonu Re: co studiujecie/studiowałyście? Z i M na AE n/ 06.07.08, 09:22 co widać, niestety, po yntelekcie oraz horyzątach. zgroza Odpowiedz Link Zgłoś
iberia.pl Re: co studiujecie/studiowałyście? Z i M na AE n/ 06.07.08, 10:16 ksieni_smutnego_pierdofonu napisała: > co widać, niestety, po yntelekcie oraz horyzątach. zgroza chcialas mnie urazic tym tekstem? Nie wyszlo ci slonko :-P Odpowiedz Link Zgłoś
liisa.valo Re: co studiujecie/studiowałyście? 05.07.08, 21:43 Kierunek z bardzo dziwnymi ludźmi :) Polonistykę. Na UAM. Wcześniej przez rok chemię, chciałam być toksykologiem. Marzyła mi się medycyna sądowa, ale się nie dostałam na AM. Odpowiedz Link Zgłoś
naonja81 Re: co studiujecie/studiowałyście? 05.07.08, 21:45 liisa.valo napisała: > Kierunek z bardzo dziwnymi ludźmi :) Polonistykę. Na UAM. > Wcześniej przez rok chemię, chciałam być toksykologiem. Marzyła mi > się medycyna sądowa, ale się nie dostałam na AM. chemia, medycyna i na końcu polonistyka - ciekawe zestawienie :) Odpowiedz Link Zgłoś
liisa.valo Re: co studiujecie/studiowałyście? 05.07.08, 21:49 Bo ja jestem umysł raczej ścisły :) Na polonistyce zostałam, bo wciągnął mnie klimat intelektualny, specyfika kierunku i luźne, bardzo przyjacielskie relacje student- wykładowca. Odpowiedz Link Zgłoś
mila993 Re: co studiujecie/studiowałyście? 05.07.08, 21:45 Studia pedagogiczne w Polsce i w Norwegii. od pażdziernika zaczynam PR..już nie mogę się doczekać:) Odpowiedz Link Zgłoś
thank_you Re: co studiujecie/studiowałyście? 05.07.08, 21:51 Prawo, politologia. Odpowiedz Link Zgłoś
bertrada Re: co studiujecie/studiowałyście? 05.07.08, 22:16 -pół roku budownictwo na PK -ok. 3 lat biologię na UJ -Reklamę i Marketing na WSZ-POU (studia licencjackie) -Informatykę i Ekonometrię na AE (uzupełniające magisterskie) Robisz jakieś badania na temat wykształcenia forumowiczów, czy co? ;D Odpowiedz Link Zgłoś
foxylaady Re: co studiujecie/studiowałyście? 05.07.08, 23:09 prawo i psychologia Odpowiedz Link Zgłoś
menk.a Re: co studiujecie/studiowałyście? 05.07.08, 23:12 Licencjacki marketing, a uzupełniająca była psychologia ekonomiczna. Marzy mi się podyplomówka z psychologii.:P Odpowiedz Link Zgłoś
jan-w Re: co studiujecie/studiowałyście? 05.07.08, 23:17 Wypas Owiec w Akademii Kowbojów w Lesku. Odpowiedz Link Zgłoś
carla.bruni Re: co studiujecie/studiowałyście? 06.07.08, 00:37 fizjoterapia. pozdrawiam serdecznie. Odpowiedz Link Zgłoś
red.del.sol Re: co studiujecie/studiowałyście? 06.07.08, 01:33 polonistyka przez 1 rok teraz: ochrona środowiska - 3 rok Odpowiedz Link Zgłoś
portobello_belle Re: co studiujecie/studiowałyście? 06.07.08, 01:47 Filologia angielska Filologia rosyjska Odpowiedz Link Zgłoś
namastee Re: co studiujecie/studiowałyście? 06.07.08, 01:56 piperzz..ona kosmetologiee!! z ktorej kuurr..a zrobili chyba medycyneee ;/ zaje..iscie wykancza czlowieka.. ;/ ale jestes facetem (?) wiec tobie kireunek ten chyba nie grozi :) pozdr Odpowiedz Link Zgłoś
idasierpniowa28 Re: co studiujecie/studiowałyście? 06.07.08, 08:37 slawistyka czyli filologia slowianska hotelarstwo i turystyka Odpowiedz Link Zgłoś
bswm Re: co studiujecie/studiowałyście? 06.07.08, 08:52 Fizyke Techniczna na PG. Odpowiedz Link Zgłoś
wiarusik Re: co studiujecie/studiowałyście? 06.07.08, 12:35 kiedys-dzienne prawo na uksw i uw,dzisiaj chcialbym sie dostac chociaz na wieczorowa historie:P Odpowiedz Link Zgłoś
kasiaaaa24 Re: co studiujecie/studiowałyście? 06.07.08, 13:28 Cywilizację Śródziemnomorską i Stosunki etniczne i migracje międzynarodowe (oba kierunki na Uniwersytecie Jagiellońskim) Dwu letnia szkoła menadżerska Od najbliżeszego roku akademickiego - podyplomowe Public Relation na Uniwersytecie Ekonomicznym. Ps. Lat mam prawie 26, nick z przed prawie 2 lat :) Odpowiedz Link Zgłoś
truscaveczka Re: co studiujecie/studiowałyście? 06.07.08, 16:25 FiGlologię polską. Odpowiedz Link Zgłoś
papierowa.szklanka co studiujecie/studiowałyście? 06.07.08, 16:51 budownictwo na PWr Odpowiedz Link Zgłoś