myshorrek 16.07.08, 15:09 kupowali Wam cos w Pewexach? ja pamietam jak na urodziny dostalam sliczna lalke z pewexu, mozna jej bylo malowac serce na policzku, takim specjalnym walkiem ;D Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
jaceks20 Re: czy Wasi rodzice?? 16.07.08, 15:09 he-mana rozne ludziki slodycze:)) Odpowiedz Link Zgłoś
myshorrek Re: czy Wasi rodzice?? 16.07.08, 15:10 dobrze miales ;D ja tylko lale. acha i lizaki gwizdki ;D Odpowiedz Link Zgłoś
dr.verte Re: czy Wasi rodzice?? 16.07.08, 15:14 lego matchboxy jeansy kasety zegarki Odpowiedz Link Zgłoś
iberia.pl Re: czy Wasi rodzice?? 16.07.08, 15:15 NIE, paczki z RFN czy Holandii wystarczaly. Odpowiedz Link Zgłoś
myshorrek Re: czy Wasi rodzice?? 16.07.08, 15:16 nie ma to jak rodzina ;D my tez dostawalismy paczki. ze Szwecji ;D Odpowiedz Link Zgłoś
justynka_kubusia Re: czy Wasi rodzice?? 16.07.08, 15:23 niestety (a może stety) to nie moje czasy:) ale mama mi dużo o nich opowiadała:) Odpowiedz Link Zgłoś
iberia.pl Re: czy Wasi rodzice?? 16.07.08, 15:54 myshorrek napisała: > nie ma to jak rodzina ;D my tez dostawalismy paczki. ze Szwecji ;D rodzina, jak rodzina, z Holadnii to nam obcy ludzie przysylali :-). Odpowiedz Link Zgłoś
mala_mee Re: czy Wasi rodzice?? 16.07.08, 15:21 No baaaaa!!! Do dziś pamiętam ten zapach :))) Zabawki najcześciej. Co do reszty nie pamiętam. Odpowiedz Link Zgłoś
nekomimimode Re: czy Wasi rodzice?? 16.07.08, 15:23 oczywiście , to były czasy. kupili mi taki wielki domek dla barbie Odpowiedz Link Zgłoś
bertrada Re: czy Wasi rodzice?? 16.07.08, 15:52 Nie, tam robili zakupy tylko dla siebie. Ja sobie mogłam co najwyżej pooglądać stoisko z zabawkami jak się zdarzało, że kupowali coś w pobliżu, bo oczywiście nikomu oprócz mnie nie chciało się sterczeć przy jakiś nudnych zabawkach jak było tyle 'fajnych' rzeczy do pooglądania. ;/ Odpowiedz Link Zgłoś
kiddo Re: czy Wasi rodzice?? 16.07.08, 16:28 raz mialam dostać My Little Pony za cenzurkę, już staliśmy do kasy i okazało sie, że ktos rozciął cioci torebkę i ukradł portfel :( Odpowiedz Link Zgłoś
dr.verte Re: czy Wasi rodzice?? 16.07.08, 16:30 kiddo napisała: > raz mialam dostać My Little Pony za cenzurkę, już staliśmy do kasy > i okazało sie, że ktos rozciął cioci torebkę i ukradł portfel :( no to ku.. trauma na całe życie Odpowiedz Link Zgłoś
condziu Re: czy Wasi rodzice?? 16.07.08, 16:31 Ah to skurczybyk, ukradł cenne bony towarowe !!! kiedys.pl/wp-content/uploads/2007/07/bony.JPG Odpowiedz Link Zgłoś
portobello_belle Re: czy Wasi rodzice?? 16.07.08, 17:03 Taa, pamietam uroczysta wyprawe do Pewexu kolo Holiday Inn w Warszawie, odbytej w celu zakupienia wyblaganej i w koncu obiecanej lalki Barbie. Pamietam, ze wybor byl oszalamiajacy, mialam niezla zagwozdke, ktora by tu wybrac... :) Mialam tez mnostwo klockow Lego - takich fajnych, jakies pirackie wyspy, zamki itd... Czesc pochodzila wlasnie z Peweksu, czesc byla lupem przywiezionym z erefenu przez pracujacego tam wowczas mego padre. Odpowiedz Link Zgłoś
dzowa Re: czy Wasi rodzice?? 16.07.08, 17:24 Lalkę Dianę (brunetkę) i różowego kotka ktorego ściskało się za ramionka i można go było łapkami gdzieś przypiąć. Miałam wtedy 7 lat i dostałam pierwszą piątkę. Dostałam dolara i kupiliśmy kotka :) Odpowiedz Link Zgłoś
golfstrom Lalkę Fleur 16.07.08, 19:58 Ah, do dziś pamiętam ten wieczór, kiedy mama ją przyniosła... :)) Potem marzyłam, żeby mieś taki cudowny balsam, którym bym ją natarła i ona by ożyła i mogłabym z nią rozmawiać. Choć jak teraz o tym myślę... :/ Odpowiedz Link Zgłoś
hotally Re: czy Wasi rodzice?? 16.07.08, 20:08 nie. Ja miałam najlepsze zabawki kupowane w niemczech. Odpowiedz Link Zgłoś
avital84 Re: czy Wasi rodzice?? 16.07.08, 20:55 A kim byli wtedy Twoi rodzice? :) Odpowiedz Link Zgłoś
trocineczka Re: czy Wasi rodzice?? 16.07.08, 20:52 Hi hi... ile ja lalek z Pewexu mialam! Mama zawsze dala sie na cos naciagnac :) A najbardziej pamietam taka, co ja reklamowali, jako "Diamentowa Barbie". Kochana mamusia wydala na nia pol swojej wyplaty... Lalke chyba nawet gdzies jeszcze mam... albo bawi sie nia coreczka ktoregos z kuzynow/kuzynek. Odpowiedz Link Zgłoś
gweeny Re: czy Wasi rodzice?? 16.07.08, 21:10 ale powiem wam, że zapach Pewexu pamiętam do dziś to był zapach dobrobytu... :P Odpowiedz Link Zgłoś
akkknes Re: czy Wasi rodzice?? 17.07.08, 10:24 i tej lalce oprocz tego serduszka mozna bylo za pomoca cieplej wody robic makijaz wieczorny i farbowac pasemko wlosow na rozowo, no nie? :) tez ja mialam :DDD Odpowiedz Link Zgłoś