romantycznyrosyjskiwentylator 29.09.03, 22:13 Dobry wieczór Wracam po dłuższej przerwie z... brakiem tematu. Ale to nic, do Sylwestra coś wymyślę. :-))) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
melinek To nic. 29.09.03, 22:32 Watek bez tematu tez sie da pociaganac. Za to jego tytul jest wampiryczny.) Odpowiedz Link Zgłoś
romantycznyrosyjskiwentylator Re: To nic. 29.09.03, 22:43 Jak chcesz to pociągniemy i wątek i krwii troszkę. Odpowiedz Link Zgłoś
melinek Re: To nic. 29.09.03, 22:48 To moze kto inny nadstawi szyi, bo mam anemie. Moge honorowo jedna kropelke uronic ... na deser. ;)) Odpowiedz Link Zgłoś
tutu3000 Re: To nic. 29.09.03, 22:54 Dobry wieczór.Jesli wolno mi bedzie przylaczyc sie do szacownego grona,to jakby co posiadam stosowna zastawe. pozdr 8) Odpowiedz Link Zgłoś
romantycznyrosyjskiwentylator Re: To nic. 29.09.03, 22:59 Wampirza imprezka się rozkręca. ZAPRASZAMY! Odpowiedz Link Zgłoś
tutu3000 jeszcze pare szczegolow tech... 29.09.03, 23:06 Nie wolno dopuscic do ostudzenia trunku.W razie zbyt intensywnego dawkowania zabezpieczam stosowne zaciski. Odpowiedz Link Zgłoś
romantycznyrosyjskiwentylator Re: jeszcze pare szczegolow tech... 29.09.03, 23:11 Dobrze prawisz, choć nie wiem o czym. Ja tam tylko bawić się zamierzam, więc spokojnie bierz nadzór nad całą techniką. Odpowiedz Link Zgłoś
tutu3000 Re: jeszcze pare szczegolow tech... 29.09.03, 23:14 romantycznyrosyjskiwentylator napisał: > Dobrze prawisz, choć nie wiem o czym. Ja tam tylko bawić się zamierzam, więc > spokojnie bierz nadzór nad całą techniką. Jedziemy wedlug zasady "przede wszystkim nie szkodzic ...sobie" pozdr. 8) Odpowiedz Link Zgłoś
melinek Re: jeszcze pare szczegolow tech... 29.09.03, 23:20 tutu3000 napisał: > Jedziemy wedlug zasady "przede wszystkim nie szkodzic ...sobie" pozdr. 8) Po takich dlekaracjach gotowi nas wziasc za konowalow a my przeciez z chirurgiczna precyzja wynajdujemy i tniemy aorty. Odpowiedz Link Zgłoś
tutu3000 Re: jeszcze pare szczegolow tech... 29.09.03, 23:24 melinek napisał: > tutu3000 napisał: > > > > Jedziemy wedlug zasady "przede wszystkim nie szkodzic ...sobie" pozdr. 8) > > Po takich dlekaracjach gotowi nas wziasc za konowalow > a my przeciez z chirurgiczna precyzja wynajdujemy i tniemy aorty. > > .....ja mam obawy czy "catgucik" to wszystko po tej biesiadzie powiaze. Odpowiedz Link Zgłoś
melinek Re: jeszcze pare szczegolow tech... 29.09.03, 23:35 Nie przejmuj sie. :)) Z tym nigdy nie bylo klopotow. ;)) Mam juz tak przekrwione oczy od monitora, ze juz nawet pic nie musze. ;) Odpowiedz Link Zgłoś
melinek Re: To nic. 29.09.03, 23:07 tutu3000 napisał: > co posiadam stosowna zastawe. pozdr 8) Czyli co dokladniej? Zestaw do transfuzji? ;)) pozdr tez :) Odpowiedz Link Zgłoś
tutu3000 Re: To nic. 29.09.03, 23:11 melinek napisał: > tutu3000 napisał: > > > co posiadam stosowna zastawe. pozdr 8) > > Czyli co dokladniej? Zestaw do transfuzji? > ;)) pozdr tez :) > Zgadza sie! Odpowiedz Link Zgłoś
romantycznyrosyjskiwentylator Re: To nic. 29.09.03, 22:58 Na deser CZERWONA wiśienka, dobrze. Odpowiedz Link Zgłoś
melinek Re: To nic. 29.09.03, 23:06 Zgoda. Chcialabym jeszcze wiedziec, jaka grupe kriw preferujecie? Mam A+. O ile wiem, to niektorzy maja po niej niestrawnosc. Odpowiedz Link Zgłoś
tutu3000 Re: To nic. 29.09.03, 23:09 Sluze "zeroweczka"..i przy stole nie frymarcze. Odpowiedz Link Zgłoś
pierre_dolinsky_paris Re: To nic. - muszę jakoś wytrzymać.... 29.09.03, 23:17 od 4 rech dni nic juz nie jadłem i nie piłem. Odpowiedz Link Zgłoś
romantycznyrosyjskiwentylator Re: To nic. - muszę jakoś wytrzymać.... 29.09.03, 23:20 To dobrze koresponduje z krwawą merry. Jeszcze dziś odżyjesz! Odpowiedz Link Zgłoś
tutu3000 To po jednym i w "beciki" 29.09.03, 23:19 melinek napisał: > Juz robie "blood mery". > ..teraz serio,podaj prosze swoj przepis na ten trunek.Ciekaw jestem, czy to jest jeden i ten sam wszedzie.pozdr. 8) Odpowiedz Link Zgłoś
romantycznyrosyjskiwentylator Na zdrowie 29.09.03, 23:27 tutu3000 napisał: > ..teraz serio,podaj prosze swoj przepis na ten trunek.Ciekaw jestem, czy to > jest jeden i ten sam wszedzie.pozdr. 8) > Przepis jest jeden, ale zawsze można zrobić własną mutacje. Odpowiedz Link Zgłoś
melinek Re: To po jednym i w "beciki" 29.09.03, 23:29 tutu3000 napisał: > ..teraz serio,podaj prosze swoj przepis na ten trunek. Przepis? Nic specjalnego. Podstawowy warunek ;)) to, ze musi byc swieza, dopuszczam kilka skrzepow, bo to wzmacnia smak. Gdy sa wsrod nas niewtajeniczeni dodaje troche przecieru pomidorowego i duzo pieprzu. :) P.S. Na serio to nie znam przepisu. ;)) Odpowiedz Link Zgłoś
tutu3000 Re: To po jednym i w "beciki" 29.09.03, 23:32 melinek napisał: > tutu3000 napisał: > > > ..teraz serio,podaj prosze swoj przepis na ten trunek. > > Przepis? Nic specjalnego. Podstawowy warunek ;)) > to, ze musi byc swieza, dopuszczam kilka skrzepow, > bo to wzmacnia smak. Gdy sa wsrod nas niewtajeniczeni > dodaje troche przecieru pomidorowego i duzo pieprzu. > :) > > P.S. Na serio to nie znam przepisu. > ;)) posolić i ...mniaaam.pozdr. 8)) Odpowiedz Link Zgłoś
tutu3000 Jesli brak konceptu lub soczku to mozna.... 29.09.03, 23:37 melinek napisał: > tutu3000 napisał: > > > ..teraz serio,podaj prosze swoj przepis na ten trunek. > > Przepis? Nic specjalnego. Podstawowy warunek ;)) > to, ze musi byc swieza, dopuszczam kilka skrzepow, > bo to wzmacnia smak. Gdy sa wsrod nas niewtajeniczeni > dodaje troche przecieru pomidorowego i duzo pieprzu. > :) > > P.S. Na serio to nie znam przepisu. > ;)) ...pociagnac lyk samego "osocza"(wódeczki).pozdr. 8) Odpowiedz Link Zgłoś
melinek Re: Jesli brak konceptu lub soczku to mozna.... 29.09.03, 23:41 tutu3000 napisał: > ...pociagnac lyk samego "osocza"(wódeczki).pozdr. 8) No niezle, myslam, ze gdy sie podaje osocze to impreza jest bezalkoholowa. ;) Odpowiedz Link Zgłoś
tutu3000 Re: Jesli brak konceptu lub soczku to mozna.... 29.09.03, 23:44 melinek napisał: > tutu3000 napisał: > > ...pociagnac lyk samego "osocza"(wódeczki).pozdr. 8) > > No niezle, myslam, ze gdy sie podaje osocze > to impreza jest bezalkoholowa. ;) > ....hm ja tak probuje ratowac resztki przyzwoitosci naszego srodowiska.pozdr. 8)) Odpowiedz Link Zgłoś
melinek Re: Jesli brak konceptu lub soczku to mozna.... 29.09.03, 23:52 tutu3000 napisał: > ....hm ja tak probuje ratowac resztki przyzwoitosci naszego srodowiska. Slusznie, bo ostatnio srodowisko schodzi na psy i pije denaturaty (czyli z domieszkami biologicznie czynymi) Odpowiedz Link Zgłoś
tutu3000 Re: Jesli brak konceptu lub soczku to mozna.... 29.09.03, 23:57 melinek napisał: > tutu3000 napisał: > > > ....hm ja tak probuje ratowac resztki przyzwoitosci naszego srodowiska. > > Slusznie, bo ostatnio srodowisko schodzi na > psy i pije denaturaty (czyli z domieszkami > biologicznie czynymi) > ..to jest niedopuszczalne!Potem to kazdy "lancecik" jest trzesacy. 8)) Odpowiedz Link Zgłoś
romantycznyrosyjskiwentylator Receptura 29.09.03, 23:42 osocze(wódeczka)+ hemoglobina(sok malinowy)+co jest ostre w żyłach, bo biolog ze mnie marny?(tabasco;) Odpowiedz Link Zgłoś
melinek Re: Receptura 29.09.03, 23:46 romantycznyrosyjskiwentylator napisał: >...co jest ostre w żyłach, bo biolog > ze mnie marny?(tabasco;) ze mnie tez marny, ale wydaje mi sie, ze sa to ostreocyty. ;)) Odpowiedz Link Zgłoś
romantycznyrosyjskiwentylator Re: Receptura 29.09.03, 23:56 Uśmiałem się, a i krwawej mi starczy, więc tymczasem. Jutro oczywiście na klina się piszę;-))) Odpowiedz Link Zgłoś
tutu3000 Re: Receptura 30.09.03, 00:01 romantycznyrosyjskiwentylator napisał: > Uśmiałem się, a i krwawej mi starczy, więc tymczasem. > Jutro oczywiście na klina się piszę;-))) ...a jakby co, to dysponujemy jeszcze slynna J.Pietrzaka(uklony) "kacepiryna". Nawet jest w tzw. terminie waznosci!pozdr. 8)) Odpowiedz Link Zgłoś
tutu3000 Re: Receptura 29.09.03, 23:48 romantycznyrosyjskiwentylator napisał: > osocze(wódeczka)+ hemoglobina(sok malinowy)+co jest ostre w żyłach, bo biolog > ze mnie marny?(tabasco;) ....tajemnica zostala odkryta,a niech ludziska "se" folguja.pozdr. 8) Odpowiedz Link Zgłoś
romantycznyrosyjskiwentylator Re: To nic. 29.09.03, 23:19 Jutro się będziemy martwić. Odpowiedz Link Zgłoś
melinek Wroce wieczorem :)) 30.09.03, 09:12 swiatlo wypala pamy (sloneczne) na rekach. ;) Odpowiedz Link Zgłoś
tutu3000 Re: Wroce wieczorem :)) 30.09.03, 15:20 melinek napisał: > swiatlo wypala pamy (sloneczne) na rekach. ;) > > ..powoli ma sie ku zmierzchowi.Brrr te slonce naprawde bywa zabojcze, jednak bez wdzianka z filtrem UV trudno gdziekolwiek sie ruszyc. Odpowiedz Link Zgłoś
romantycznyrosyjskiwentylator Re: Wroce wieczorem :)) 01.10.03, 01:03 I co, czyżby po wczorajszym brzuszki wciąż były pełne? Na klina nikt się nie skusi? :) Odpowiedz Link Zgłoś
tutu3000 See u 2nite.. 8)) 01.10.03, 10:30 romantycznyrosyjskiwentylator napisał: > I co, czyżby po wczorajszym brzuszki wciąż były pełne? Na klina nikt się nie > skusi? :) ..i przyjdzie pora na belfegora (z malej bo wyleczony z m. wielkosci).pozdr. 8) Odpowiedz Link Zgłoś