nemi24 21.07.08, 20:44 kolega mnie tak nazwał:) wg pewnej sławnej ksiązki, powinnam sie cieszyc...Bo faceci kochają zołzy Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kitek_maly Re: Jestes zołza 21.07.08, 20:46 Super! Wreszcie coś Ciebie nie zdołowało. ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
nemi24 Re: Jestes zołza 21.07.08, 20:49 Bo wiem, ze głupia bylam:( desperatka. KOchałam chama, slepo zakochana, a prawda jest taka, ze tez lubie miec swoje zdanie, jestem uparta itd tylko bałam sie stracic faceta i robilam to co chciał. Gdy za chamstwo mnie przeprosił-wybaczyłam, Ale chamstwa sie nie wybacza Pora na zmiany. Kitek, znasz fajne odzywki dla chamskich facetow?Gdy znowu ktoremus przyjdzie ochota wytknąc moj wyglad? Odpowiedz Link Zgłoś
wanilinowa Re: Jestes zołza 21.07.08, 22:35 > Pora na zmiany. Kitek, znasz fajne odzywki dla chamskich facetow?Gdy > znowu ktoremus przyjdzie ochota wytknąc moj wyglad? bierz przykład z wujka Staszka, mistrza ciętej riposty Odpowiedz Link Zgłoś
nerri Re: Jestes zołza 21.07.08, 21:06 Kitek..chyba to reż ją jednak zdołowało:D Odpowiedz Link Zgłoś
speedymika Re: Jestes zołza 21.07.08, 20:57 ja to codziennie slysze od meza.. hmm to znaczy ze on mnie tak zapamietale komplementuje a ja wredna zolza nie doceniam??? Odpowiedz Link Zgłoś
nemi24 Re: Jestes zołza 21.07.08, 21:04 to ja sie własnie was pytam, ja niedoswiadczona z facetami za duzo. Za to z dwoma chamskimi tak, i dziwie sie, ze dalam tak soba pomiatac to tak jakbym wybudzila sie z jakiego letargu,snu no a powiedz mi, za co ci maż mowi ześ zołza?i czy czujesz sie kochana? Odpowiedz Link Zgłoś
speedymika Re: Jestes zołza 21.07.08, 21:07 wiesz, moze to dziwne ale przy tym wszystkim co on mi czasem serwuje, wciaz czuje sie kochana, moze tylko czasami troszeczke mniej... a czemu zolza: bo ja faktycznie mam taki wrednawy charakterek... Odpowiedz Link Zgłoś
kitek_maly Re: Jestes zołza 21.07.08, 21:12 > no a powiedz mi, za co ci maż mowi ześ zołza?i czy czujesz sie > kochana? Nemi, ale nie można tego odbierać tak dosłownie. Jak mi koledzy mówią ze śmiechem, że jestem zołzą, to wiem, że to komplement odnośnie mojego niepokornego charakteru. Ale też określając kogoś tym epitetem można mieć na myśli to, że ktoś jest zwyczajnie wredny. Odpowiedz Link Zgłoś
nemi24 Re: Jestes zołza 21.07.08, 21:18 no ok ale jak mowi to facet "potencjalny kandydat na partnera"??hmm?? :):):) a z tymi chamskimi odzywkami do chama to serio mowilam:) Juz nie bede taka dobra dla zadnego faceta, a dla chama to juz wogole Odpowiedz Link Zgłoś