ate96 11.08.08, 21:53 Witam:) Jakich używałyście środków wspomagających odchudzanie. Czy faktycznie są skuteczne z odpowiednią dietą i ćwiczeniami. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
wanilinowa Re: środki odchudzające 11.08.08, 21:54 słyszałam że plucie przez lewe ramię pomaga. oczywiście jednocześnie należy stosować odpowiednią dietę i ćwiczenia :-) Odpowiedz Link Zgłoś
ate96 Re: środki odchudzające 11.08.08, 21:56 wanilinowa napisała: > słyszałam że plucie przez lewe ramię pomaga. oczywiście jednocześnie należy > stosować odpowiednią dietę i ćwiczenia :-) > To ty jesteś pewnie laska z figurą modelki:) Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
gweeny Re: środki odchudzające 11.08.08, 21:57 jesteśmy zgrabne i się nie odchudzamy :) Odpowiedz Link Zgłoś
izabellaz1 Re: środki odchudzające 11.08.08, 21:58 Najlepsze środki na odchudzanie to płynna l-karnityna, treningi i rozsądna dieta. Reszta to lipa. Odpowiedz Link Zgłoś
niebieski_lisek Re: środki odchudzające 11.08.08, 22:04 Czytałam że karnityna działą tylko na grube koty ;p MOżesz sprobowac zielonej czy czerwonej herbaty (ale takiej prawdziwej), błonnik, ale to głównie na regulację trawienia. Odpowiedz Link Zgłoś
izabellaz1 Re: środki odchudzające 11.08.08, 22:06 Błonnik jest ok ale tylko sypany i tylko na regulację trawienia. Płynna karnityna jest świetna, zwiększa wydolność i przyspiesza spalanie tłuszczu...No chyba, że jestem grubym kotem. Odpowiedz Link Zgłoś
ate96 Re: środki odchudzające 11.08.08, 22:08 izabellaz1 napisała: > Błonnik jest ok ale tylko sypany i tylko na regulację trawienia. Płynna > karnityna jest świetna, zwiększa wydolność i przyspiesza spalanie tłuszczu...No > chyba, że jestem grubym kotem. Hehehe to koty mają już takie zdolności no no;) Odpowiedz Link Zgłoś
pasta_party Re: środki odchudzające 12.08.08, 00:46 Dług energetyczny, dieta o niskim IG, sporo ruchu i Animal Cuts. Odpowiedz Link Zgłoś
wesoly.profanator Re: środki odchudzające 12.08.08, 00:53 Pobzykaj troszkę, to Ci uciekną kilogramy. Odpowiedz Link Zgłoś
limonka110 Re: środki odchudzające 12.08.08, 09:36 Hej, ja ostatnio stosowałam proszki-morwa biała....niby na obnizenie cukru we krwii , ale schudłam po nich ze dwa kilo. Proszki te wspomagaja odchudzanie poprzez słabe przyswajanie weglowodanow(czy jakos tak;) poczytaj sobie w internecie. Moge polecic -dzis ide po drugie opakowanie. Odpowiedz Link Zgłoś
jan-w Re: środki odchudzające 12.08.08, 10:08 Biała Morwa może ci pomóc tylko jako autosugestia. działanie ma śladowe. Jeżeli chcesz zablokować wchłanianie węglowodanów i apetyt na słodycze, poszukuj zioła Gurmar (Gymnema silvestris). Dostępne także w kapsułkach. Wysyp szczyptę na język, a potem spróbuj zjeść coś słodkiego ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
8n Re: środki odchudzające 12.08.08, 09:50 thermal pro revolution. schudlam 8kg. Odpowiedz Link Zgłoś
limonka110 Re: środki odchudzające 12.08.08, 09:52 oo a gdzie je mozna kupic?? ile kosztuja ?? nie stosowalas diety? Odpowiedz Link Zgłoś
8n Re: środki odchudzające 12.08.08, 10:01 www.google.pl/search?hl=pl&client=firefox-a&rls=org.mozilla%3Apl%3Aofficial&hs=svo&q=thermal+pro+&btnG=Szukaj&lr= tu i tam, w sklepach nie znajdziesz bo sa troche teges. dieta zrobi ci sie sama. wciągałas kiedyś? Odpowiedz Link Zgłoś
limonka110 Re: środki odchudzające 12.08.08, 10:09 mhm, rozumiem :]wciagam non stop ;) Odpowiedz Link Zgłoś
8n Re: środki odchudzające 12.08.08, 11:38 to po co ci dodatkowe srodki wspomagajce, zamiane ciala w szkielecik? Odpowiedz Link Zgłoś
limonka110 Re: środki odchudzające 12.08.08, 11:48 Świrki,Pytałam z ciekawosci o ten srodek . Tak powaznie to moge polecic ta morwe biała....srodek naturalny...nie ma zadnych skutkow ubocznych. Stosowałam duzo takich specyfików i szkoda pieniedzy. Odpowiedz Link Zgłoś
8n Re: środki odchudzające 12.08.08, 11:52 a gdzie to się kupuje? mi na thermal nie szkoda. Odpowiedz Link Zgłoś
smettka Re: środki odchudzające 12.08.08, 11:31 Pewnien bialy proszek jest skuteczny - naprawde tlumi uczucie glodu, jest regularnie stosowany przez wzorce piekna jak gwiazdy czy modelki. NIE POLECAM. Reszta to wyciaganie pieniedzy od klientek sniacych o cialach nacpanych modelek. Odpowiedz Link Zgłoś