8n 13.08.08, 18:20 mądrzejsze od swojego chłopaka, czy wolicie, żeby wasz chłopak był mądrzejszy od was? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mgla_1 Re: chcecie być 13.08.08, 18:31 albo jesteście mądrzejsze, albo chciałybyście być mądrzejsze od przyszłego.. wystarczy, jak mężczyzna jest na tyle mądry, by potrafił sobie znaleźć dobrze płatną pracę Odpowiedz Link Zgłoś
pan.tofelek Re: chcecie być 14.08.08, 13:58 mgla_1 napisała: > albo jesteście mądrzejsze, albo chciałybyście być mądrzejsze od przyszłego.. > > wystarczy, jak mężczyzna jest na tyle mądry, by potrafił sobie znaleźć dobrze > płatną pracę przepraszam że się wtrącam w babskie pogaduchy ale... naprawdę trudno o głupszą wypowiedź. powiedz mi proszę mgla_1 - co mu z tej dobrze płatnej pracy jak będzie głupi???? obudź się kobieto!! Odpowiedz Link Zgłoś
328i niezbyt blyszczysz intelektem 14.08.08, 18:17 Co ja obchodzi co z tego bedzie mial facet? :) Odpowiedz Link Zgłoś
lodziatraktorzystka Re: chcecie być 13.08.08, 18:36 bym chciała żeby on był tak samo mądry w wiedzy powszechnej, a bardziej mądry w niektórych specjalizacjach i ja od niego też w niektórych mądrzejsza. to by było najidealniej. Odpowiedz Link Zgłoś
pynky Re: chcecie być 14.08.08, 21:43 najidealniej - widze ze twoj facet nie musi byc supermozgiem,zeby byc madrzejszy od ciebie, przynajmniej jezli chodzi o logike wypowiedzi Odpowiedz Link Zgłoś
cala_w_kwiatkach Re: chcecie być 13.08.08, 18:36 w pewnych sprawach on, w innych ja Odpowiedz Link Zgłoś
wyssana.z.palca Re: chcecie być 13.08.08, 18:38 zdecydowanie, oczywiscie, bezdyskusyjnie, madrzejszy ode mnie. nie chcialabym miec glupszego faceta :/ Odpowiedz Link Zgłoś
kitek_maly Re: chcecie być 13.08.08, 18:59 To ja odpowiem w podobnym nurcie - jeszcze głupszego od siebie, bym nie zdzierżyła. ;-)) Odpowiedz Link Zgłoś
simon_r Re: chcecie być 14.08.08, 13:57 Hej!... no przecież WY jesteście najmądrzejsze!! Odpowiedz Link Zgłoś
kitek_maly Re: chcecie być 14.08.08, 18:26 > Hej!... no przecież WY jesteście najmądrzejsze!! Kto - Wy? ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
mahadeva problem polega na tym 13.08.08, 19:34 ze poki nie kontroluję wszystkiego, czyli nie jestem madrzejsza od chlopaka, to on moze sie wymknac :) dopiero gdy czuje, ze panuje na sytuacja, moge nim manipulowac i jest jak chce :) dzis odnioslam maly sukces z dyrektorem :) Odpowiedz Link Zgłoś
stedo Re: problem polega na tym 13.08.08, 19:45 I tak trzymaj Maha. Kobieta zawsze musi być mądrzejsza. Odpowiedz Link Zgłoś
buraxx problem mahadevy polega na tym, że.... 15.08.08, 03:29 em, mahadeva, jest po 3, jestem, jak to świnia, po kilku piwach ze świniami kumplami i zostałem zmanipulowany przez Ciebie:) Tylko jedno mnie powiedz - czy ty tylko głupia jesteś, tak jak i ten Twój wymarzony, czy po prostu tylko takie głupie świadectwo sobie jako człowiekowi wystawiasz? Mnie, gdybym to ja napisał o kobiecie - odpisałabyś zapewne w takim stylu, w jakim i ja Ci piszę: a) bolca Ci brakuje b) lubisz je tak bardzo, że potrzebujesz ich coraz więcej. Tak czy siak miotaj się z tym, co Cię gdzieś tam boli, dalej. Pozdro!! ps. Lubię takie babki jak Ty, bo chętnie wskakują do lśniących fur, a to, że uważają się wtedy za królowe polowania, zupełnie mi nie przeszkadza. Odpowiedz Link Zgłoś
eastindia Re: chcecie być 14.08.08, 11:18 wole madrzejszego ode mnie, bo lubie czasem czuc sie mala. ale w paru kwestiach ja jestem madrzejsza i tez jest fajnie :)ogolnie, jak dla mnie, facet musi umiec policzyc rate kredytu, i miec gotowa odpowiedz na moje ignoranckie pytania. Odpowiedz Link Zgłoś
1.xxx12345 Re: chcecie być 14.08.08, 11:24 8n napisała: > mądrzejsze od swojego chłopaka, czy wolicie, żeby wasz chłopak był mądrzejszy o > d was? CO ZA IDIOTYCZNEE PYTANIE !!!! Odpowiedz Link Zgłoś
tezromantyczka Re: chcecie być 14.08.08, 11:27 Najlepiej by było, gdyby żadne z nas nie miał poczucia, że jest mądrzejsze od drugiego. :) Odpowiedz Link Zgłoś
bogiemslawiena Re: chcecie być 14.08.08, 12:52 Jak mówi stare przysłowie ludowe, lepiej być mądrym i bogatym niż biednym i głupim ;) Wiem, że to ma tylko częściowy związek z pytaniem, ale w sumie pytanie jest tak durne, że i odpowiedź nie mogła być inna. Odpowiedz Link Zgłoś
niunianiu Re: chcecie być 14.08.08, 12:54 miałam głupszego koszmar teraz mam mądrzejszego od tamtego ale czy ode mnie może też ale to zależy od dziedziny Odpowiedz Link Zgłoś
marina111 Re: chcecie być 14.08.08, 12:55 A co to znaczy byc madrzejszym? Miec wyzszy iloraz inteligencji czy wiedziec wiecej? Myśle ze jestesmy z mom lubym podobnie inteligetni a jesli chodzi o wiedze o na jednych rzeczach on zna się lepiej a na innych ja. Odpowiedz Link Zgłoś
madnouse Re: chcecie być 14.08.08, 13:11 Mnie pasuje najbardziej ten sam poziom intelektualny i pewne zróżnicowanie "dyscyplin" w których się specjalizujemy, chociaż obie należą do szeroko pojmowanej humanistyki. Odpowiedz Link Zgłoś
pijawka_lekarska Re: chcecie być 14.08.08, 13:15 Nasi wspólni znajomi śmieja sie, że mój facet ma w głowie encyklopedię. Bardzo go cenię za intelekt, ale lubię gdy pyta mnie o radę w zyciowych sprawach. Wtedy to ja czuję sie mądrzejsza :)) Odpowiedz Link Zgłoś
mofodogg Re: chcecie być 14.08.08, 16:17 Pewnie to robi, zeby nie bylo ci przykro, hehehehehehehhehehehe Odpowiedz Link Zgłoś
dzika_monika jak się da 14.08.08, 13:49 najlepiej jak facet jest madry i to tak jak się da (bez dziwaczenia) głupich nie znoszę a czy mądrzejszy a czym to sie mierzy? Odpowiedz Link Zgłoś
64k Re: chcecie być 14.08.08, 13:53 Hipokryzja wyziera zza tego pytania. Zwiazek w ktorym dwojka ludzi nie ma o czym porozmawiac nie potrwa dlugo a przeciez tak jest w sytuacji gdy dwie osoby sa na roznym poziomie intelektualnym. Widac kobiety lubia udawac, co tam, wazne zeby zarabial... Odpowiedz Link Zgłoś
damianbsc Re: chcecie być 14.08.08, 14:24 Zalozmy, ze kobieta pracuje jako bankowiec i ma w tym wieksza wiedze od faceta, za to facet ma wiedze o wszystkim innym wieksza od tej pani? Z reszta teraz kazdy jest madry z google. Odpowiedz Link Zgłoś
anulina Re: chcecie być 14.08.08, 14:34 nie... kto wybiera te posty na strone główną??? odpowiadając na pytanie najlepsi są bogaci idioci Odpowiedz Link Zgłoś
mag0808 Re: chcecie być 14.08.08, 15:09 mądry jak mądry, byle był zaradny i nie zginął w życiu, a ja z nim:) Odpowiedz Link Zgłoś
youruichi Re: chcecie być 14.08.08, 15:59 chciałabym, aby mi imponował i stymulował mnie do działania, i vice versa Odpowiedz Link Zgłoś
mofodogg Glupszego tematu nie bylo? 14.08.08, 16:16 A Wasze komentarze jeszcze gorsze niz sam temat! Tylko babie moze do glowy przyjsc pomysl na taki temat!!! Odpowiedz Link Zgłoś
a_lucka Re: chcecie być 14.08.08, 17:17 Ja z moim sie uzupelniamy, co mi sie bardzo podoba. On jest madrzejszy w jednych dziedzinach, a ja w drugich. Odpowiedz Link Zgłoś
jednorazowy3 napiszcie w jakich kwestiach jestescie mądrzejsze 14.08.08, 17:29 napiszcie w jakich kwestiach jestescie mądrzejsze Odpowiedz Link Zgłoś
stokrotka_malenka Re: chcecie być 14.08.08, 22:05 mój chłopak chyba jest mądrzejszy;) chociaz sama nie wiem bo zupełnie o czym innym wiemy:P on lubi polityke ja zupełnie nie wiem co sie dzieje w swiecie ja przegladam strony z modą on by powiedział ze we wszystkim mi ładnie:D:)i dobrze jest nie konkkurujemy kto jest madrzejszy bo ja wiem ze on by wygrał ma wieksza ogolnie orientacje w świecie:) i mi dobrze ze jest tak a nie odwrotnie:) Odpowiedz Link Zgłoś
panismok Równowaga 14.08.08, 22:08 - myślę, że udało nam się ją osiągnąć. Wiedzę ogólną mamy podobną, potrafimy logicznie myśleć, a poza tym jest mała specjalizacja. Smok przewyższa mnie odrobinę inteligencją emocjonalną, a ja jego - tez odrobinę - inteligencją ogólną. Wszystkim to służy. Ja świetnie się czuję np. w papierach, urzędach, długofalowym planowaniu (np. finansów), on potrafi świetnie rozmawiać z ludźmi, nawiązywać kontakty, negocjować. Jeśli chodzi o mądrość życiową, oboje mamy za sobą naukę na poważnych błędach i nie zamierzamy ich powtarzać ;-) preferuję równowagę, bo: Za każdym razem, jak byłam "mądrzejsza" - wszystko było na mojej głowie, facet dostawał lenia całkowitego. Raz, gdy byłam "głupsza", zostałam wykorzystana. Odpowiedz Link Zgłoś
jezeli.tylko.ja Re: chcecie być 14.08.08, 22:17 Wlasnie ostatnio odbylam z moja mama rozmowe na ten sam temat i byla wielce zaskoczona jak powiedzialam, ze wolalabym miec faceta madrzejszego ode mnie, bo lubie jak facet imponuje mi intelektem (jak na razie spotykalam baranow ktorzy chcieli mi zaimponowac liczba przeleconych panienek). Jedyny facet z ktorym bylam w sensownym zwiazku byl pasjonatem kolei... potrafil na tyle ciekawie mi przedstawic swoja pasje, ze z checia jezdzilam z nim ogladac te parowozy czy zwiedzac muzea kolejnictwa i jakos trawil, ze nic nie rozumiem a pytania czasem zadawalam takie, ze byl zszokowany ich poziomem... Ale moze to przez to, ze moj ojciec jest pasjonatem wojskowosci i potrafi godzinami nawijac mi o budowie mysliwca jakiegostam a ja juz po kilku minutach nie wiem o co chodzi... Ale cierpliwie slucham... W sumie pewnie tez dlatego lubie facetow z pasja i zdolnoscia do zapamietywania rzeczy o ktorych ja nawet nie snie (moj ojciec sypie datami historycznymi jak z rekawa)... a taka bylam sceptyczna co do tego, ze kobiety szukaja mezczyzn podobnych do ojcow... Odpowiedz Link Zgłoś
wyzuta Re: chcecie być 14.08.08, 22:24 8n napisała: > mądrzejsze od swojego chłopaka, czy wolicie, żeby wasz chłopak był mądrzejszy o > d was? jestem "najmądrzejsza", więc automatycznie.... Odpowiedz Link Zgłoś