izabelkaf 25.08.08, 18:48 Czy wasi faceci krytykuja wasz ubior, wyglad, czy np. zle sciete wlosy?????/jak na takie cos reagowac??? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
zlybanan Re: Krytyka z ust faceta!!!! 25.08.08, 19:01 jeśli to szczera krytyka i konstruktywna to dlaczego nie? wolisz by stale słodził? Odpowiedz Link Zgłoś
stedo Re: Krytyka z ust faceta!!!! 25.08.08, 19:07 A to on przez neta tak Cię krytykuje? Odpowiedz Link Zgłoś
izabelkaf Re: Krytyka z ust faceta!!!! 25.08.08, 19:14 nie przez neta tylko jak juz jest w Polsce na stale bo teraz przebywa tylko od lipca do wrzesnia za granica ale stara sie przyjezdzac do Polski ale czesto sie zdaza ze cos mu nie pasuje i mnie krytykuje chociaz naprawde to nie widze powodu bo nie jestem gruba brzydka itp. ubieram sie chyba dobrze i w ogole Odpowiedz Link Zgłoś
stedo Re: Krytyka z ust faceta!!!! 25.08.08, 19:21 A może on z tych co to nie chcą pokazać za bardzo, że mu się podobasz, żebyś nie była zbyt pewna siebie?Ale inne powody też mogą być.Np. że mu przechodzi. Nie zadręczaj się na zapas, to nic nie da.Trzeba poczekać do powrotu. A teraz zajmij się czymś i nie myśl ciągle o nim. Odpowiedz Link Zgłoś
mahadeva Re: Krytyka z ust faceta!!!! 25.08.08, 19:11 hmmm mi dyrektor kazal tylko sie opalic w solarium :) najpierw bylam zla, ale potem zaczelam czerpac z tego fun i paradowac na basenie w bikini rozmiar 32 :) Odpowiedz Link Zgłoś
zlybanan Re: Krytyka z ust faceta!!!! 25.08.08, 19:21 jaki można fun czerpać z tego że zwiększa się szansę czerniaka i to o dobre kilkadziesiąt % ?! lekarze w stanach już grzmią że nie wyrabiają z epidemią raka skóry i wszystkiemu winna jest moda na grillowane cielencinki sprzed kilku lat. ale dyrektor i tak ma to w dupie bo to czysta konsumpcja, a pudełko zawsze ląduje w koszu ~ think! Odpowiedz Link Zgłoś
izabelkaf Re: Krytyka z ust faceta!!!! 25.08.08, 19:23 dokladnie masz racje !!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
stedo Re: Krytyka z ust faceta!!!! 25.08.08, 19:24 Maha ostatnio przegina w opisie swoich perypetii. To jest już nad wyraz sztuczne i nie znajdujące potwierdzenia w prawdzie psychologicznej. Odpowiedz Link Zgłoś
mahadeva Re: Krytyka z ust faceta!!!! 25.08.08, 19:29 no co Ty :) ja to tak przezywam, chyba nie wiesz, co sie ostatnio u mnie w realu dzieje... probuje ujac koncepcyjnie sprawe zwiazkow, w kontekscie mojej ralecji z dyr, mialam tez zalamania nerwowe i musial mnie wspierac :) no dobra, to nie grilluje juz, i tak na razie seksu nie bedzie, bo mnie wkurzyl :) Odpowiedz Link Zgłoś
zlybanan Re: Krytyka z ust faceta!!!! 25.08.08, 19:35 a jest jakaś relacja na innej płaszczyźnie do której dążysz? bo mam wrażenie że wszystko sprowadza się do dupkania.. Odpowiedz Link Zgłoś
eeela Re: Krytyka z ust faceta!!!! 25.08.08, 19:39 Wszystko zapewne sprowadza siępo prostu do zabawiania gawiedzi - i bardzo piknie, w końcu to szlachetne i altruistyczne zajęcie :-) Odpowiedz Link Zgłoś
zlybanan Re: Krytyka z ust faceta!!!! 25.08.08, 19:46 taa.. właśnie tak to wygląda gdy umknie gdzieś lektura Bułhakowa i kilka innych. Odpowiedz Link Zgłoś
mahadeva Re: Krytyka z ust faceta!!!! 25.08.08, 19:44 jest, tzn kiedys bylo duzo lepiej emocjonalnie, ale teraz on twierdzi, ze chce miec powazne kolegowanie sie, osttanio nawet mu pomoglam w pracy, co prawda jak na 3 lata znajomosci nie jest to wiele... i mowie, kiedys bylo lepiej... Odpowiedz Link Zgłoś
zlybanan Re: Krytyka z ust faceta!!!! 25.08.08, 19:48 to może herbata z bromem troszkę ostudzi Twoje hormony i zaczniesz znowu normalnie myśleć :D Odpowiedz Link Zgłoś
mahadeva Re: Krytyka z ust faceta!!!! 25.08.08, 19:59 niech sie dyrektor jej napije Odpowiedz Link Zgłoś
stedo Re: Krytyka z ust faceta!!!! 25.08.08, 19:52 Maha, był czas że traktowałam Cię poważnie. Nawet starałam coś doradzić. Ale teraz to co robisz i wypisujesz jest tak nierealistyczne że coraz bardziej się przekonuję że jesteś facetem, który robi sobie jaja na forum;)). Potrzeby jakie wyrażasz są zrozumiałe, ale sposób w jaki je definiujesz jest absolutnie pozbawiony kobiecości. A te Twoje koncepcje n/t związków tak zmienne z dnia dzień że aż komiczne;)) Dobrze że chociaż w sprawach antykoncepcji masz ustalone zdanie;)) Więc albo masz nie tak pod sufitem, albo jesteś facetem a być może gejem. Ale mimo to pozdrawiam.Baw się dobrze jeśli sprawia Ci to przyjemność. Ale już nie licz na mnie. Odpowiedz Link Zgłoś
mahadeva Re: Krytyka z ust faceta!!!! 25.08.08, 19:57 z tych trzech rzeczy mozliwe jest tylko nie tak pod sufitem :) a powaznie, no coz tak wyglada moje zycie, kocham kogos, kto mnie nie chce, chce sie dobrze bawic, lubie myslec... taka jest prawda :) Odpowiedz Link Zgłoś
zlybanan Re: Krytyka z ust faceta!!!! 25.08.08, 19:57 cholercia.. to by wskazywało że ja jestem kobietą (!) ..teraz rozumiem dlaczego tak mnie kręci lizanie po tyłku =D Odpowiedz Link Zgłoś
mahadeva Re: Krytyka z ust faceta!!!! 25.08.08, 19:58 mnie nie kreci :) laskocze :) wole cos ostrzejszego :) z dyrektorem nawet mozna miec orgazm analny :) Odpowiedz Link Zgłoś
zlybanan Re: Krytyka z ust faceta!!!! 25.08.08, 20:03 bez wątpienia ma turbowytrysk! na początek proponuję Ci dawkę uderzeniową tej herbatki.. Odpowiedz Link Zgłoś
mahadeva Re: Krytyka z ust faceta!!!! 25.08.08, 20:04 o tym juz nic nie mowie :) a jak przy tym ryczy :))) Odpowiedz Link Zgłoś
grzeczna_dziewczynka15 Re: Krytyka z ust faceta!!!! 25.08.08, 22:12 Maha na bank jest kobieta, bo inaczej nie przeczytalaby Germaine Greer;) Odpowiedz Link Zgłoś
zlybanan Re: Krytyka z ust faceta!!!! 25.08.08, 23:05 więc jednak na bank nie jestem kobietą :/ Odpowiedz Link Zgłoś
stedo Re: Krytyka z ust faceta!!!! 26.08.08, 00:21 Bo on, ten Maha ma specyficzne zainteresowania.Interesuje się psychiką kobiet, by móc wcielać w kobiecą postać na forum. Ma takie hobby i to go kręci. Odpowiedz Link Zgłoś
stedo Re: Krytyka z ust faceta!!!! 26.08.08, 00:24 p.S. Teorię już jako tako opanował, gorzej z wcielaniem jej w życie. Wyrażanie potrzeb i uczuć kobiety własnymi słowami, mu nie wychodzi. Stąd te dziwolągi. Odpowiedz Link Zgłoś
mahadeva Re: Krytyka z ust faceta!!!! 26.08.08, 00:26 nie lubie tracic czasu na malowanie sie, ale bez przesady, nie jestem facetem :) Odpowiedz Link Zgłoś
amuga Re: Krytyka z ust faceta!!!! 25.08.08, 19:55 izabelkaf napisała: > Czy wasi faceci krytykuja wasz ubior, wyglad, czy np. zle sciete > wlosy?????/jak na takie cos reagowac??? Ci co krytykowali juz nimi nie sa. Skoro teraz mu sie tyle rzeczy w tobie nie podoba to co bedzie pozniej. Bedzie cie tak dolowal ze az zaczniesz wierzyc w to co on mowi. Jaki jest sens posiadac chlopaka dla ktorego nie jestes najpiekniejsza czy najlepiej ubrana? Poza tym ze reprezentuje brak kultury to przewaznie takie krytykanstwo jest typowe dla malkontentow a przy takim to po pewnym czasie idzie sie zabic. Co na takie cos odpowiadac? Po prostu jak mu sie nie podoba to niech zmieni a ubranie niech ci kupi takie jak mu sie podoba w przeciwnym wypadku niech milczy albo mu powiesz szczerze co ty o nim myslisz i niech koniecznie ci powie jak sie po czyms takim czuje. Odpowiedz Link Zgłoś
zlybanan Re: Krytyka z ust faceta!!!! 25.08.08, 20:00 to może takiego misia niech sobie kupi który jak się na nim siądzie to coś skrzeczy w stylu: jesteś najpiękniejsza! jesteś najpiękniejsza! :)) Odpowiedz Link Zgłoś
mahadeva Re: Krytyka z ust faceta!!!! 25.08.08, 20:01 ja spie z misiem, ma 165 cm :) Odpowiedz Link Zgłoś
zlybanan Re: Krytyka z ust faceta!!!! 25.08.08, 20:05 z misiem dyrektorem.. wiem wiem! Odpowiedz Link Zgłoś
mahadeva Re: Krytyka z ust faceta!!!! 25.08.08, 20:10 z dyrektorem nie :) seks i do domu, tylko 2 razy z nim spalam, strasznie chrapie... poza tym ma z 190 cm :) wszystko ma duze :) Odpowiedz Link Zgłoś
stedo Re: porzadny ptaszek musi miec porzadny daszek :) 25.08.08, 21:27 O, i to jest komentarz, wypisz, wymaluj, niezbyt rozgarniętego, obleśnego, śliniącego się w dodatku, faceta. Odpowiedz Link Zgłoś
mahadeva Re: porzadny ptaszek musi miec porzadny daszek :) 25.08.08, 23:54 yo yo on tak nie mowi, to jest czlowiek pierwszej klasy :) ja tak napsailam :) z tych trzech cech, to na pewno nie mozna powiedziec, ze jest malo rozgarniety :) jesli juz to oblesny i sliniacy sie :) Odpowiedz Link Zgłoś
stedo Re: porzadny ptaszek musi miec porzadny daszek :) 26.08.08, 00:18 Jasne że Ty i o to chodzi. To na potwierdzenie że jesteś facetem skomentowałam. Kobiety nie mają obsesji dużego członka. A Ty masz, ciągle to zaznaczasz. O dużym członku mówią często zakompleksieni, mali faceci, u których marzenie o "takim" przeradza się w obsesję.I w dodatku ten daszek, typowe, jak jeszcze brzuch im zwisa. Odpowiedz Link Zgłoś
zlybanan Re: porzadny ptaszek musi miec porzadny daszek :) 26.08.08, 00:31 załatwiłas go - brawo! Odpowiedz Link Zgłoś
mahadeva Re: porzadny ptaszek musi miec porzadny daszek :) 26.08.08, 00:33 oj smieje sie glosno :) bede pamietac, o tym, ze zdiagnozowano u mnie kompleks malego penisa :) moj byly twierdzil za freudem, ze mam kompleks wybrakowania, jak sie cieszylam z jego sprzetu :) Odpowiedz Link Zgłoś
stedo Re: porzadny ptaszek musi miec porzadny daszek :) 26.08.08, 00:57 Cienko i nieprzekonująco śpiewasz, Maho z małym ptaszkiem;) Odpowiedz Link Zgłoś
izabelkaf Re: Krytyka z ust faceta!!!! 25.08.08, 20:35 Nie jest to czeste poniewaz mu powiedzialam, ze jest mi przykro ze ciagle mu sie cos nie podoba, ale odnosnie tego stroju jak uslysze cos jeszcze to mu tak powiem :):)pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
8n Re: Krytyka z ust faceta!!!! 25.08.08, 20:01 krytykował ze zle pofarbowalam wlosy i mialam biały pejs. ale teraz mi on farbuje i juz nie moze krytykowac. Odpowiedz Link Zgłoś
mahadeva Re: Krytyka z ust faceta!!!! 25.08.08, 20:02 hehe gdybym kazala dyrektorowi mi zafarbowac, to juz by sie wiecej nie odezwal ;) Odpowiedz Link Zgłoś
8n Re: Krytyka z ust faceta!!!! 25.08.08, 20:22 ja mu nie kazalam. on mi kazal sie oddac w jego ręce! Odpowiedz Link Zgłoś
ursz-ulka Re: Krytyka z ust faceta!!!! 16.11.08, 20:23 Zdarza sie, z upływem czasu coraz częściej i w jedną i drugą stronę. Mówię, że mu przykro, na ogół przemyśla sprawe i przeprasza. Odpowiedz Link Zgłoś
facettt normalnie - as usual. 17.11.08, 19:39 izabelkaf napisała: jak na takie cos reagowac??? normalnie. - as usual. dostosowac sie do uwag ew. poprosic o zwloke ew. targowac sie o detale. nigdy jednak o pryncypia. Odpowiedz Link Zgłoś