jazzowa 14.10.08, 08:01 on przeglada serwisy randkowe. twierdzi ze zaglada do niego jak do kazdego innego serwisu ale do caffe gazeta wraca nawet gdy ja spie obok w lozku... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
grassant Re: on przeglada caffe serwis 14.10.08, 08:05 jazzowa napisała: > on przeglada serwisy randkowe. twierdzi ze zaglada do niego jak do kazdego > innego serwisu ale do caffe gazeta wraca nawet gdy ja spie obok w lozku... no własnie. zbyt dużo sypiasz... Odpowiedz Link Zgłoś
rafaellka Re: on przeglada caffe serwis 14.10.08, 08:16 A wyślij go na księżyc i będziesz miała problem z głowy, bo jeśli myślisz, że on się zmieni, to lepiej od razu przyjmij do wiedomości, że to nie możliwe. Jedynie może się bardziej ukrywać, zmienić się nie zmieni. Warto też zastanowić się, czego brakuje mu w waszym związku, bo myślę, że coś zaczyna się psuć. Odpowiedz Link Zgłoś
jazzowa Re: on przeglada caffe serwis 14.10.08, 08:19 wlasnie konstruuje rakiete :) i pracuje nad tym. zwiazku nie ma. Odpowiedz Link Zgłoś
rafaellka Re: on przeglada caffe serwis 14.10.08, 08:22 Ciekawe, czy jak powiesz mu że idziesz z kumpelą na męski striptis, to też uzna, że to zwykły bar, jak każdy inny, do którego można skoczyć na piwko lub na kawkę... ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
jazzowa Re: on przeglada caffe serwis 14.10.08, 08:25 dokladnie! tak samo to odbieram ale spotkalam sie w takimi zachowaniami samcow u swoich znajomych wiec uznalam ze moze to nie jest feler tego jednego ale jakas sklonnosc, nowe zjawisko socjologiczne Odpowiedz Link Zgłoś
rafaellka Re: on przeglada caffe serwis 14.10.08, 08:28 To prawda faceci są różni, często zakręceni i prymitywni, ale uwierz mi są jeszcze dinozaury, którzy są zwolennikami wierności zarówno fizycznej jak i psychicznej a znajdując swoją ukochaną na inną nawet nie spojrzą. A to od nas kobiet zalezy, czy takie zachowanie zaakceptujemy, czy uznamy za trend wieku i damy mu przyzwolenie. Odpowiedz Link Zgłoś
ursz-ulka Re: on przeglada caffe serwis 28.10.08, 13:35 Tak! I oby tych dinozaurów szanujących tą jedną jak najwiecej. Odpowiedz Link Zgłoś
grassant Re: on przeglada caffe serwis 28.10.08, 16:58 rafaellka napisała: uwierz mi są jesz > cze dinozaury, którzy ... to ci po 80ce? Odpowiedz Link Zgłoś
e-daria Re: on przeglada caffe serwis 28.10.08, 17:05 T-rexy po 100 albo 0,5 ltr alkoholu to dopiero widać ich przywiązanie do swoich kobiet Odpowiedz Link Zgłoś
sundry Re: on przeglada caffe serwis 28.10.08, 17:21 Cafe gazeta nie nie jest serwis ściśle randkowy,ja szukałam tam koleżanek. Odpowiedz Link Zgłoś
nawrocona5 Re: on przeglada caffe serwis 28.10.08, 17:35 My kobiety też lubimy oglądać wystawy albo łazić w sklepie i przymierzć ciuchy nawet wtedy, kiedy nie mamy forsy..:)) Odpowiedz Link Zgłoś
samaprawda2121 śmiesznaś autorko... 29.10.08, 22:13 Piszesz że sypiasz z nim. Tak wnioskuje z twojego postu. Następnie piszesz że związku nie ma. W międzyczasie masz pretensję że przegląda serisy randkowe i że "twierdzi ze zaglada do niego jak do kazdego innego serwisu" (a dla ciebie jaki to serwis jest?) Dlaczego i o co masz do gościa pretensje? Dziś ty jutro następna :) Odpowiedz Link Zgłoś