cala_w_kwiatkach 27.10.08, 16:36 Za co/kogo przebralibyscie sie na impreze przebierancow z okazji Sylwestra?? Impreza na ponad 100 osób. Sami znajomi :D Śmiało! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ansag Re: Sylwester :) 27.10.08, 16:42 Za kurwę :D Byłam na jednej imprezie pod hasłem "Ku... i alfonsi" i to była najlepsza impreza :D Porwane pończochy, miniówka, kozaki, top z wielkim dekoltem, czerwony ordynarny stanik, potargane, niechlujnie spięte włosy, tipsy, czerwona szminka i ku...ko umalowane oczy :D Odpowiedz Link Zgłoś
cala_w_kwiatkach Re: Sylwester :) 27.10.08, 16:47 no wlasnie co bywam co roku na tego typu 'balach' to 90% osob to k...y i alfonsi hehe nie chcialabym powielac tego schematu. Bylam juz pielegniarka, pokojowka, pszczola, uczennica, zakonnica... Teraz mam pomysl na przebranie sie za...panne mloda :D Moze byc niezly ubaw! Odpowiedz Link Zgłoś
ansag Re: Sylwester :) 27.10.08, 16:50 A, no jeśli tak, to panna młoda to zajebisty pomysł :D Odpowiedz Link Zgłoś
cala_w_kwiatkach Re: Sylwester :) 27.10.08, 16:56 Dzieki, juz wybieram welon! hahaha To bedzie taka wybrakowana panna mloda - bez obraczki i pana mlodego;p Odpowiedz Link Zgłoś
idasierpniowa28 Re: Sylwester :) 27.10.08, 17:07 a może nie że wybrakowana, tylko właśnie postępowa, a co! :) Odpowiedz Link Zgłoś
cala_w_kwiatkach Re: Sylwester :) 27.10.08, 17:13 eh Ty zawsze taki oszczedny w stroju ;p Odpowiedz Link Zgłoś
panna.w.paski Re: jakies nowe pomysly?n.t 27.11.08, 01:35 Organizujemy ze znajomymi raz na rok wielką przebieraną imprezę. Ja na ostatniej zaprezentowałam się jako kwiatek: czerwona halka, zielone piórka imitujące listki, niestety na pączki z bibuły zabrakło mi czasu. Polecam przebrania grupowo-tematyczne: koleżanki przebrały się rok temu za rodzinę Carringtonów z Dynastii (była i Crystal i Alexis, z perłami, etolami etc.), w tym roku na topie byli szalikowcy Legii tudzież dresiarze. Moją absolutną faworytką była jednak koleżanka, która krążyła po klubie przebrana za panią z teledysku: pl.youtube.com/watch?v=3xbfFAYTN-g Miała kobiecą figurę, kręcone włosy i opanowany do perfekcji układ choreograficzny - mało pracy, a efekt oszałamiający :) Odpowiedz Link Zgłoś
krewkaa Re: jakies nowe pomysly?n.t 27.11.08, 07:54 za charlie chaplina. ewentualnie za faceta w ogóle. Odpowiedz Link Zgłoś
radykalny_laktator Re: Sylwester :) 27.11.08, 10:16 grzybica tampon albo laktator Odpowiedz Link Zgłoś
uasiczka Re: Sylwester :) 27.11.08, 12:27 za lampę - wystarczy abażur na łeb założyć i kabel żeby z gatków wystawał Odpowiedz Link Zgłoś