Dodaj do ulubionych

nie dla pajdeczki bo jelop i tak nie zrozumie :))

IP: 217.7.150.* 22.10.03, 21:35
Zagram dla Ciebie na każdej gitarze świata
Na ulic fletach, na nitkach babiego lata
Wyśpiewam jak potrafię księżyce na rozstajach
I kwietnie, i stycznie, i maje
I zagubione dźwięki, i barwy na płótnach Vlamincka
I słońce wędrujące promienia ścieżynką

Graj nam, graj pieśni skrzydlata
Wiosna taniec nasz niesie po łąkach
Zatańczymy się w sobie do lata
Zatańczymy się w sobie bez końca
A blask, co oświetla me ręce, gdy piszę
Nabrzmiał potrzebą rozerwania ciszy
Przez okno wyciekł, pełna go
Teraz chmara wronia
Dziobi się w dziobów końcach, a w ogonach ogoni
A pieśń moja to niknie, to wraca
I nie wiem, co bym zrobił, gdybym ją utracił

Obserwuj wątek
    • wasza_bogini nie taki jelop jak myslisz 22.10.03, 21:47
      cwany lis- na niektorych forach odgrywa maso, a na tym sado:::))))))))))
      • Gość: mario2 Re: nie taki jelop jak myslisz IP: 217.7.150.* 22.10.03, 21:54
        ja jej ciagle radze by se gumke z majtek wyciagnela i w leb strzelila ku chwale
        ojczyzny :)
        • tralalumpek Re: nie taki jelop jak myslisz 22.10.03, 21:57
          Gość portalu: mario2 napisał(a):

> ja jej ciagle radze by se gumke z majtek wyciagnela i w leb strzelila ku
          chwale
          >
          > ojczyzny :)

mario ubawiłeś mnie do łez ....
          • Gość: mario2 Re: nie taki jelop jak myslisz IP: 217.7.150.* 22.10.03, 21:59
            czyzby? a niby to czym? :)
            • tralalumpek Re: nie taki jelop jak myslisz 22.10.03, 22:02

> czyzby? a niby to czym? :)

całością i rozciągłością .... gumki
              • Gość: mario2 Re: nie taki jelop jak myslisz IP: 217.7.150.* 22.10.03, 22:03
                Pajdeczka gumki nie uzywa- ona sie ponoc bzyka "na Glempa" :o)
                • p.a.d.a.l.c.o.w.a Re: nie taki jelop jak myslisz 23.10.03, 00:09
                  Jsteście w waszych enuncjacjach równie głupi - co i bezczelni.I chyba sie w
                  waszej bezdennej głupocie przy okazji - baaaardzo nudzicie. Tyle.
                  • Gość: mario2 Re: nie taki jelop jak myslisz IP: 217.7.150.* 23.10.03, 07:16
                    czy ciebie cycki nagle zabolaly?
                    • capa_negra Re: nie taki jelop jak myslisz 23.10.03, 07:34
                      Podpisuje sie pod padalcową- w takim stopniu jak cię mario lubie w takim samym
                      nie podoba mi sie twój atak na pajdeczkę.
                      W momencie kiedy zetniecie sie między sobą "tu i teraz" nie odzywam sie i nie
                      wnikam - jesteście dorośli , ale taki atak poza plaecami i do tego w takiej
                      formie...a feee
                      • Gość: mario2 Re: nie taki jelop jak myslisz IP: 217.7.150.* 23.10.03, 07:54
                        no popatrz- jakos Pajdeczce nie usilowalas tego wytlumaczyc na "watku
                        jesiennym" tak to juz jest- ze ja sie odgrywam na niej w nocy lub rano. W
                        czasie dnia ja pracuje, w przeciwienstwie do niej, chociaz ponoc jeszcze jest
                        zatrudniona!
                        • capa_negra Mario 23.10.03, 08:58
                          W watku jesiennym
                          po pierwsze - ucieszyłam się, że jesteś
                          po drugie- dopisałam wiersz
                          po trzecie - wymieniłam zartobliwy post z pajdeczką
                          po czwarte i po najwazniejsze - byliście "tu i teraz" i tak jak napisałam nie
                          wnikałam w wasze wzajemnie rozgrywki bo nie jestem w nich stroną.
                          I mimo że cie lubie uważam , ze wątek jest cokolwiek poniżej twojego poziomu
                          pozdrawiam
                          • Gość: mario2 Re: Mario IP: 217.7.150.* 23.10.03, 16:34
                            nie do konca jest jak mowisz. Ona caly czas sobie dokazywala, jak ja
                            pracowalem, uzywajac sobie co niemiara. Wiec ja sobie pouzywalem wieczorem,
                            kiedy ona nie ma dojscia do neta, bo jej portier nie wpusci do zakladu. Ot i
                            wsjo
                            • capa_negra Re: Mario 24.10.03, 09:11
                              No cóz ..czyli jak kuba bogu tak bóg kubie .....
                              Definitywnie przestaje sie wtracac w wasze rozgrywki
                              • Gość: mario2 Capus..? negrus..? IP: 217.7.150.* 24.10.03, 21:29
                                no i Twoje szczescie... Zreszta co to za rozgrywki z durna pinda przezywajaca
                                okres menopauzy ( dla niewtajemniczonych- pauza bez mena !) :o)
                  • tralalumpek Re: p.a.d.a.l.c.o.w.a 23.10.03, 11:13
                    p.a.d.a.l.c.o.w.a napisała:

> Jsteście w waszych enuncjacjach równie głupi - co i bezczelni.I chyba sie w
                    > waszej bezdennej głupocie przy okazji - baaaardzo nudzicie. Tyle.

jeżeli masz również mnie na myśli mówiąc, że jestem głupia i bezczelna (do
                    twojego wpisu tylko 3 osoby sie wpisały, między innym ja) to pozwól, że
                    poproszę cię o wrzucenie na luz
                    ja na ciebie nie naskakuje na forum, nie oceniam twojego intelektu ani
                    zachowań na forum i tego samego oczekuję od ciebie
                    nie baw się w pieska ratlerka forumowego
                    • Gość: nożyce_któremówią Re: p.a.d.a.l.c.o.w.a IP: *.aster.pl / *.acn.pl 23.10.03, 13:18

Uderz w stół.....
                      ----------------------------------------------------
                      a tak nawiasem mówiąc jak już musisz liczyć i w statystykę się bawić, to licz
                      dobrze. Choćby w zakresie dziesięciu palców.
                      PS. padalcowa nigdy nie zakładała wątków kogokolwiek atakujących a w
                      dopisywanych postach atakuje baaaardzo rzadko i wyłącznie w słusznej sprawie.
                      • tralalumpek Re: p.a.d.a.l.c.o.w.a 23.10.03, 13:26
                        Gość portalu: nożyce_któremówią napisał(a):

>
                        > Uderz w stół.....
                        > ----------------------------------------------------
                        > a tak nawiasem mówiąc jak już musisz liczyć i w statystykę się bawić, to
                        licz
                        > dobrze. Choćby w zakresie dziesięciu palców.
                        > PS. padalcowa nigdy nie zakładała wątków kogokolwiek atakujących a w
                        > dopisywanych postach atakuje baaaardzo rzadko i wyłącznie w słusznej sprawie.

posluchaj ratlerku, jak bylam 30 lat w szkole podstawowej to takie skarzypytki
                        jak ty sie tak bawily: prose pani bo ona sie na mnie brzydko popatrzyla....
                        juz nie pierwszy raz jest akcja z serii podgladnac fk i wpasc na dekamerona z
                        tekstem : naszych bija
                        nie naleze do kolka rozancowego i nie bede na sile bronic czegos takiego jak
                        nick pajdeczka

ja moze nie umiem liczyc ale patrzec umiem i wiem, ze do wpisu padalca w
                        dyskusji braly udzial 3 osoby (bez wzgledu na ilosc ich wypowiedzi)

odwagi ci braklo ze tak bez zalogowania? tak pseudobezstronnie?
                        • pajdeczka Tralalala - to jest straszne! 23.10.03, 13:30
                          tralalumpek napisała:

> posluchaj ratlerku, jak bylam 30 lat w szkole podstawowej to takie
                          skarzypytki > jak ty sie tak bawily: prose pani bo ona sie na mnie brzydko
                          popatrzyla....

Czy to możliwe żeby spędzić na nauce w szkole podstawowej 30 lat?!
                          Chyba babcia była dyrektorką i dlatego przymykali oko. ILe to wychodzi......
                          Po prawie 4 lata w jednej klasie ! Toż ty do księgi Guinessa powinnaś się
                          wpisać!

> juz nie pierwszy raz jest akcja z serii podgladnac fk i wpasc na dekamerona z
                          > tekstem : naszych bija
                          > nie naleze do kolka rozancowego i nie bede na sile bronic czegos takiego jak
                          > nick pajdeczka
                          >
                          > ja moze nie umiem liczyc ale patrzec umiem i wiem, ze do wpisu padalca w
                          > dyskusji braly udzial 3 osoby (bez wzgledu na ilosc ich wypowiedzi)
                          >
                          > odwagi ci braklo ze tak bez zalogowania? tak pseudobezstronnie?
                          >
                          >
                          >
                        • Gość: nożyce_któremówią Re: p.a.d.a.l.c.o.w.a IP: *.aster.pl / *.acn.pl 23.10.03, 13:50
                          ustawiaj i pouczaj raczej w swego idola mario2 aby sie logował. Jemu to
                          sugeruj, choć widzę, że w zgodnym obrabianiu d. innym - niezalogowanie twego
                          totumfackiego ci nie przeszkadza ? Dopiero jak do twojej własnej skory ktoś się
                          dobiera, to brak zalogowania razi sz.panne ?
                          30 latach spedzonych w podstawówce nie predystynuje jeszcze do " zbawiania
                          świata" i pouczania innych np. w temacie kto ma sie logować a kto nie. Jak
                          zostaniesz adminem to wtedy na swoim forum pouczaj "swoich" a tak to sobie
                          wypraszam. Teksty o -gumce do majtek- i temu podobne, świadczą o twoim
                          poziomie.Dla polemiki z taką osobą nie ma sensu się logować.
                          • tralalumpek Re: p.a.d.a.l.c.o.w.a 23.10.03, 14:00
                            Gość portalu: nożyce_któremówią napisał(a):

> ustawiaj i pouczaj raczej w swego idola mario2 aby sie logował. Jemu to
                            > sugeruj, choć widzę, że w zgodnym obrabianiu d. innym - niezalogowanie twego
                            > totumfackiego ci nie przeszkadza ? Dopiero jak do twojej własnej skory ktoś
                            się
                            >
                            > dobiera, to brak zalogowania razi sz.panne ?
                            > 30 latach spedzonych w podstawówce nie predystynuje jeszcze do " zbawiania
                            > świata" i pouczania innych np. w temacie kto ma sie logować a kto nie. Jak
                            > zostaniesz adminem to wtedy na swoim forum pouczaj "swoich" a tak to sobie
                            > wypraszam. Teksty o -gumce do majtek- i temu podobne, świadczą o twoim
                            > poziomie.Dla polemiki z taką osobą nie ma sensu się logować.

uwazaj bo ci sie jad z zabka wylewa a to cenna bron, moezesz jej jeszcze
                            potrzebowac
                            argumenty podalas nie do zbicia, zwlaszcza te 30 lat w szkole podstawowej i
                            wiesz, wlasnie te 30 lat w szkole podstawowej pozwolily mi zachowac swieze,
                            mlodziencze spojrzenie na swiat, w przeciwienstwie do ciebie

gdybys uzyla tej jednej komorki, jaka zakladam ze masz bo dzieki niej
                            nauczylas sie obslugiwac klawiaturke, to zauwazyla bys, ze nic nie napisalam o
                            nicku pajdeczka ani nie wysmiewalam sie z nij, ani jej nie ublizalam. dla mnie
                            ten nick nie istnieje, nie mam potrzeby sie nim zajmowac, ja tylko
                            stwierdzilam, ze ubawila mnie wypowiedz mario, sam tekst mnie ubawil i mam do
                            takiej wypowiedzi prawo
                            • tralalumpek Re: ps 23.10.03, 14:02
                              tralalumpek napisała:

> Gość portalu: nożyce_któremówią napisał(a):
                              >
                              > > ustawiaj i pouczaj raczej w swego idola mario2 aby sie logował. Jemu to
                              > > sugeruj, choć widzę, że w zgodnym obrabianiu d. innym - niezalogowanie twe
                              > go
                              > > totumfackiego ci nie przeszkadza ? Dopiero jak do twojej własnej skory kto
                              > ś
                              > się
                              > >
                              > > dobiera, to brak zalogowania razi sz.panne ?
                              > > 30 latach spedzonych w podstawówce nie predystynuje jeszcze do " zbawiania
                              >
                              > > świata" i pouczania innych np. w temacie kto ma sie logować a kto nie. Jak
                              >
                              > > zostaniesz adminem to wtedy na swoim forum pouczaj "swoich" a tak to sobie
                              >
                              > > wypraszam. Teksty o -gumce do majtek- i temu podobne, świadczą o twoim
                              > > poziomie.Dla polemiki z taką osobą nie ma sensu się logować.
                              >
                              >
                              > uwazaj bo ci sie jad z zabka wylewa a to cenna bron, moezesz jej jeszcze
                              > potrzebowac
                              > argumenty podalas nie do zbicia, zwlaszcza te 30 lat w szkole podstawowej i
                              > wiesz, wlasnie te 30 lat w szkole podstawowej pozwolily mi zachowac swieze,
                              > mlodziencze spojrzenie na swiat, w przeciwienstwie do ciebie
                              >
                              > gdybys uzyla tej jednej komorki, jaka zakladam ze masz bo dzieki niej
                              > nauczylas sie obslugiwac klawiaturke, to zauwazyla bys, ze nic nie napisalam
                              o
                              > nicku pajdeczka ani nie wysmiewalam sie z nij, ani jej nie ublizalam. dla
                              mnie
                              > ten nick nie istnieje, nie mam potrzeby sie nim zajmowac, ja tylko
                              > stwierdzilam, ze ubawila mnie wypowiedz mario, sam tekst mnie ubawil i mam
                              do
                              > takiej wypowiedzi prawo
                              >
                              >
                              >

tylko nie zacznij plakac ze ci ublizam, staram sie tylko do ciebie dopasowac i
                              do twoich zaczepek
                              • Gość: nożyce_któremówią Re: ps IP: *.acn.pl 23.10.03, 14:29
                                polecam stronkę: alt.tv.melrose-place ( złośliwe intrygi )
                                ps. -NRN-
        • wasza_bogini Re: nie taki jelop jak myslisz 22.10.03, 21:57

> ja jej ciagle radze by se gumke z majtek wyciagnela i w leb strzelila ku
          chwale ojczyzny :)

moze juz nie ma gumki bo jej sytuacja w pracy jest bardzo zasmucajaca. na czyms
          trzeba oszczedzac:)
          • Gość: mario2 Re: nie taki jelop jak myslisz IP: 217.7.150.* 22.10.03, 22:00
            caly czas sie zastanawiam, czy to jej maz cierpi na kompleks malego czlonka,
            czy ona na kompleks pustej makowki...? :o)
            • wasza_bogini Re: nie taki jelop jak myslisz 22.10.03, 22:03

> caly czas sie zastanawiam, czy to jej maz cierpi na kompleks malego czlonka,
              >

moze sama cierpi z powodu problemu meza:)
              • Gość: mario2 Re: nie taki jelop jak myslisz IP: 217.7.150.* 22.10.03, 22:04
                ponoc nie! Zarzekala sie tutaj, ze jej pozycie jest w normie. Problem tylko w
                tym co to jest norma? "Raz na rok- w pol krok"? :o)
                • wasza_bogini Re: nie taki jelop jak myslisz 22.10.03, 22:11

> ponoc nie! Zarzekala sie tutaj, ze jej pozycie jest w normie. Problem tylko w
                  > tym co to jest norma? "Raz na rok- w pol krok"? :o)

no widzisz, ze to cwany lis, bo tez sie zarzekala, ze maz niby ´´nie opuszcze
                  cie az do smierci´´, a robi co innego:)
                  • Gość: mario2 Re: nie taki jelop jak myslisz IP: 217.7.150.* 22.10.03, 22:15
                    jej sie ponoc pomylilo i powiedziala "i nie dopuszcze Cie az do smierci" :o)
                    • wasza_bogini Re: nie taki jelop jak myslisz 22.10.03, 22:22

> jej sie ponoc pomylilo i powiedziala "i nie dopuszcze Cie az do smierci" :o)

a moze to maz tak powiedzial i stad te wszystkie problemy, bo dziecko tez
                      odchodzi juz do doroslych.
          • aguszak Bogini nie moja... 23.10.03, 11:11
            wasza_bogini napisała:

>
            > > ja jej ciagle radze by se gumke z majtek wyciagnela i w leb strzelila ku
            > chwale ojczyzny :)
            >
            > moze juz nie ma gumki bo jej sytuacja w pracy jest bardzo zasmucajaca. na
            czyms
            >
            > trzeba oszczedzac:)

A tutaj, to akurat bym się nie naśmiewała. Nidgy nie wiadomo, co kogo spotka...
            Lepiej nie kuś losu, nie drażnij się z nim...
            • pajdeczka Re: Bogini nie moja... 23.10.03, 11:57
              aguszak napisała:

>
              > A tutaj, to akurat bym się nie naśmiewała. Nidgy nie wiadomo, co kogo
              spotka...> Lepiej nie kuś losu, nie drażnij się z nim...
              >

Od wczoraj również nie moja:)))))
              A co do gumki z majtek, to może ona już też jej nie ma i nawet nie zauważyła,
              że dawno chodzi bez gaci? Tak jest zadufana w tej swojej bogojności, że nie
              zauważa spraw przyziemnych.
              • wasza_bogini Re: Bogini nie moja... 23.10.03, 18:36
                > Od wczoraj również nie moja:)))))
                > A co do gumki z majtek, to może ona już też jej nie ma i nawet nie zauważyła,
                > że dawno chodzi bez gaci? Tak jest zadufana w tej swojej bogojności, że nie
                > zauważa spraw przyziemnych.

sorry pajdo ale Ciebie tez bronilam wczesniej jak ktos sie do Ciebie
                przyczepil. po prostu bardzo mnie rozczarowalas swoja postawa nakierowana
                wlasnie na swoja boskosc, swoje problemy i swoj wiek!
                • pajdeczka Re: Bogini nie moja... 24.10.03, 09:07
                  wasza_bogini napisała:
                  > sorry pajdo ale Ciebie tez bronilam wczesniej jak ktos sie do Ciebie
                  > przyczepil. po prostu bardzo mnie rozczarowalas swoja postawa nakierowana
                  > wlasnie na swoja boskosc, swoje problemy i swoj wiek!

A czy ja cię o to prosiłam?
                  Jaką "boskość" kobieto?! To ty nazwałaś się naszą boginią, ja mam bardzo
                  skromny, siermiężny nick.
                  • wasza_bogini Re: Bogini nie moja... 24.10.03, 17:43
                    >> A czy ja cię o to prosiłam?
                    > Jaką "boskość" kobieto?! To ty nazwałaś się naszą boginią, ja mam bardzo
                    > skromny, siermiężny nick.

ale tylko nick:) pozostala czesc to tylko ´´ja i moje problemy´´.
    • betty-bt Re: nie dla pajdeczki bo jelop i tak nie zrozumie 23.10.03, 01:17
      ales ty denny, mario! a niech cie... myslalam, ze masz troche wiecej rozumu w
      glowie, wiesz? przyjemniaczkiem nigdy nie byles, ale zes taki prostaczyna- nie
      spodziewalabym sie... feee!
      calkiem niedawno uzerales sie z kretynka, co watki imienne zaklada byleby komus
      uwlaczyc (glownie tobie!), a teraz sam z siebie idiote robisz. wiesz, zawiodlam
      sie (i zapewne nie tylko ja) ja domniemnym poziomie twojej kultury. fee!!!
      • Gość: mario2 Re: nie dla pajdeczki bo jelop i tak nie zrozumie IP: 217.7.150.* 23.10.03, 07:15
        polecam watek o jesiennej zadumie....
        • betty-bt Re: nie dla pajdeczki bo jelop i tak nie zrozumie 23.10.03, 13:53

> polecam watek o jesiennej zadumie....

nie czytalam tego watku. podaj linka.
          czy to byl watek, ktory ktos zalozyl imiennie dla ciebie? zawsze udzielam sie
          w takich watkach, bo moim zdaniem tak sie nie robi. nawet jesli prowadzisz z
          kims potyczki slowne i nie przepadasz za ta osoba, to wyklocajcie sie w tym
          watku, pod tematem ktorego sie nie zgadzacie.
          • pajdeczka Betty mój ostatni post jest nieaktualny 24.10.03, 12:50
            Przeoczyłam ten i wszystko odwołuję. Aczkolwiek dziwię się, że tak podchodzisz
            do sprawy. W tamtym wątku stwierdziłam tylko fakt niepełnej poczytalnośći Mario
            o czym już nieraz na FK dyskutowano.
            Ja rozumiem jego oburzenie, bo nikt nie lubi, kiedy mu się wmawia chorobę, do
            tego umysłową. Ale moim zdaniem coś w tym jest i on powinien coś z tym zrobić.
            A jeśli nie z umysłową to z alkoholową, aczkoliwiek oba schorzenia zaczynają
            się w mózgu.
            Pozdrawiam

betty-bt napisała:

> Gość portalu: mario2 napisał(a):
            >
            > > polecam watek o jesiennej zadumie....
            >
            > nie czytalam tego watku. podaj linka.
            > czy to byl watek, ktory ktos zalozyl imiennie dla ciebie? zawsze udzielam
            sie
            > w takich watkach, bo moim zdaniem tak sie nie robi. nawet jesli prowadzisz z
            > kims potyczki slowne i nie przepadasz za ta osoba, to wyklocajcie sie w tym
            > watku, pod tematem ktorego sie nie zgadzacie.
            >
            >
    • anahella Re: nie dla pajdeczki bo jelop i tak nie zrozumie 23.10.03, 03:33
      Oj, Mario... A Ty ciagle sie przed Pajdeczka lansujesz?????
      • Gość: mario2 Re: nie dla pajdeczki bo jelop i tak nie zrozumie IP: 217.7.150.* 23.10.03, 07:15
        nie ma przed kim :)
        • anahella Re: nie dla pajdeczki bo jelop i tak nie zrozumie 23.10.03, 13:42

> nie ma przed kim :)

Jezeli uwazasz nie ma przed kim to po co to robisz? Bo ja albo z kims rozmawiam,
          bo uwazam ze jest dla mnie partnerem do rozmowy a jak nie, to go olewam. I
          poprzez moj punkt widzenia postrzegam swiat. Zatem jezeli Ty Pajdeczke zaczepiasz
          to znaczy, ze jednak chcialbys byc przez nia zauwazony.
          • pajdeczka Re: nie dla pajdeczki bo jelop i tak nie zrozumie 23.10.03, 14:15
            anahella napisała:

>> to znaczy, ze jednak chcialbys byc przez nia zauwazony.
            >

Tęsknota jest gorsza od sraczki. Nikt, tak jak ja, nigdy się nim tutaj nie
            interesował to i mu się zachciało ze mną poromansować.
          • Gość: mario2 Re: nie dla pajdeczki bo jelop i tak nie zrozumie IP: 217.7.150.* 23.10.03, 16:40
            anahella napisała:

Zatem jezeli Ty Pajdeczke zaczepiasz
            > to znaczy, ze jednak chcialbys byc przez nia zauwazony.

**kolejnosc byla z deka inna. To ten intelektualny karzel rozwalil w swoim
            stylu mnoj watek. czy to znaczy, ze ona chciala bym ja zauwazyl?
            >
    • defanddumb Re: nie dla pajdeczki bo jelop i tak nie zrozumie 23.10.03, 08:51
      ty, mario, ale ja to cię jednak trochę nie rozumiem;
      krytykujesz kogoś, a sam, z rozmysłem, robisz to, za co - jak ci się wydaje -
      krytykujesz tego kogoś...
      • Gość: mario2 Re: nie dla pajdeczki bo jelop i tak nie zrozumie IP: 217.7.150.* 23.10.03, 08:58
        po raz kolejny odsylam do watku jesiennego
    • Gość: observatorka to,ze cos tam cytujesz... IP: *.192.220.203.acc01-lord-gla.comindico.com.au 23.10.03, 10:41
      to nie znaczy , ze to rozumiesz

poza tym... - lubilam ta piosenke parenascie lat temu a teraz juz nie wiem
      znielubic, czy powiedziec ze ...jelop jestes i nie wiesz, co cytujesz

boc cwok z wasci wielki, i pod poezje sie podszywac... to duze naduzycie
      • pajdeczka Re: to,ze cos tam cytujesz... 23.10.03, 10:46
        Gość portalu: observatorka napisał(a):

> to nie znaczy , ze to rozumiesz
        >
        > poza tym... - lubilam ta piosenke parenascie lat temu a teraz juz nie wiem
        > znielubic, czy powiedziec ze ...jelop jestes i nie wiesz, co cytujesz
        >
        > boc cwok z wasci wielki, i pod poezje sie podszywac... to duze naduzycie

Szkoda na niego czasu, jest tyle ciekawych wątków, nie przejmuj się, a raczej
        mu współczuj.
      • elein Re: to,ze cos tam cytujesz... 23.10.03, 10:48

> to nie znaczy , ze to rozumiesz
        >
        > poza tym... - lubilam ta piosenke parenascie lat temu a teraz juz nie wiem
        > znielubic, czy powiedziec ze ...jelop jestes i nie wiesz, co cytujesz
        >
        > boc cwok z wasci wielki, i pod poezje sie podszywac... to duze naduzycie

:( niestety przykro patrzec jak te piekne wiersze i piosenki sa profanowane..
        • pajdeczka Re: to,ze cos tam cytujesz... 23.10.03, 10:50
          elein napisał:

> > :( niestety przykro patrzec jak te piekne wiersze i piosenki sa
          profanowane..

Nie przesadzaj. Nikt tu nie podważa piękna poezji śpiewanej, tylko brzydotę
          duchową Mario.
          • pajdeczka Errata 23.10.03, 10:51
            pajdeczka napisała:

> elein napisał:
            >
            > > > :( niestety przykro patrzec jak te piekne wiersze i piosenki sa
            > profanowane..
            >
            > Nie przesadzaj. Nikt tu nie podważa piękna poezji śpiewanej, tylko brzydotę
            > duchową Mario.

Oczywiście, miało być piękno duszy Mario. Bo jego wewnętrzna brzydta jest nie
            do podważenia:))))
            Wasza Pajdusia
            • Gość: observatorka Re: Errata IP: *.192.220.203.acc01-lord-gla.comindico.com.au 23.10.03, 11:04
              pajdeczka napisała:

> pajdeczka napisała:
              >
              > > elein napisał:
              > >
              > > > > :( niestety przykro patrzec jak te piekne wiersze i piosenki sa
              > > profanowane..
              > >
              > > Nie przesadzaj. Nikt tu nie podważa piękna poezji śpiewanej, tylko brzydot
              > ę
              > > duchową Mario.
              >
              > Oczywiście, miało być piękno duszy Mario. Bo jego wewnętrzna brzydta jest
              nie
              > do podważenia:))))
              > Wasza Pajdusia

hej, jak zostawisz tylko post wstepny watku.... to mi cooss seim wydaje ze to
              takie ... zakamuflowane wyznanie UCZUCIA WIeLKIEGO..

bo niby po co tak poetycznie o graniu na ..."nitkach babiego lata" wyspiewaniu
              na rozstajach i lipcow i... i majow..."

To , powiem ci , pajdeczko, powaznie poetyckie... i rzeklabym ...jakby
              zobowiazujace,

Gdyby nie to, ze docina i obraza cie, rzeklabym ...po uszy zakochany... (kto
              sie czubi..)
              daj mu szanse, pajdeczko, w koncu tekst taki bardziej: "poezja
              spiewana" ,czyli alternatywny odpowiednik brylantowego pierscionka "yuppie"

Albo teraz, albo nigdy! pajda!

Carpe diem .. i twoja szanse !!!!
              • pajdeczka Re: Errata 23.10.03, 11:11

> hej, jak zostawisz tylko post wstepny watku.... to mi cooss seim wydaje ze to
                > takie ... zakamuflowane wyznanie UCZUCIA WIeLKIEGO..
                > bo niby po co tak poetycznie o graniu na ..."nitkach babiego lata"
                wyspiewaniu na rozstajach i lipcow i... i majow..."
                > To , powiem ci , pajdeczko, powaznie poetyckie... i rzeklabym ...jakby
                > zobowiazujace, Gdyby nie to, ze docina i obraza cie, rzeklabym ...po uszy
                zakochany... (kto sie czubi..)daj mu szanse, pajdeczko, w koncu tekst taki
                rdziej: "poezja spiewana" ,czyli alternatywny odpowiednik brylantowego
                pierscionka "yuppie" Albo teraz, albo nigdy! pajda!
                > Carpe diem .. i twoja szanse !!!!

:))) No tak to wygląda na pierwszy rzut oka. Nie da się ukryć, że intryguje go
                moja osoba. Kiedy mnie dłuższy czas nie było wydał wątek na moją cześć, "Gdzie
                jest Pajdeczka?!" Tak się stęsknił. Ale ja ponad życie kocham mojego męża, i
                nie wchodzi w grę nawet zdrada duchowa:))))
    • drzazga1 Re: nie dla pajdeczki bo jelop i tak nie zrozumie 23.10.03, 11:54
      Mario, przykro mi to stwierdzić, ale dla mnie własnie zostałeś... nie, nie
      jełopem, ćwokiem wrednym bezinteresownie. Wredotę interesowną byłabym jeszcze w
      stanie zrozumieć.
    • Gość: mario2 Pajda jelopie IP: 217.7.150.* 23.10.03, 16:44
      mowilem, ze to nie dla Ciebie watek- tluku, bo nie rozumiesz! Wiec z laski
      swojej omijaj co dla twych zardzewialych szarych komorek nie jest przeznaczone.
      A swoja swite racz objasnic jak to rozpierdalasz w swym wiejsko-
      drobnomieszczanskim stylu watki dla samego rozwalania. A teraz spad karykaturo
      kobiety!
    • betty-bt mario, zwracam honor! 24.10.03, 00:12
      dopiero teraz ktos podsunal mi twoj jesienny watek. teraz cie rozumiem i
      przepraszam za ostre slowa. rzeczywiscie miales prawo sie odegrac.

pozdrawiam.
      • Gość: mario2 Re: mario, zwracam honor! IP: 217.7.150.* 24.10.03, 08:56
        ej kobiety, kobiety...:)
      • pajdeczka Oj, Betty 24.10.03, 09:15
        betty-bt napisała:

> dopiero teraz ktos podsunal mi twoj jesienny watek. teraz cie rozumiem i
        > przepraszam za ostre slowa. rzeczywiscie miales prawo sie odegrac.
        > > pozdrawiam.
        >
        Zaliczasz się do grona naiwnych kobieciątek. Czy mam wyciągnąć wątki sprzed
        pół roku, sprzed roku czy wreszcie sprzed 2 lat? Nie obrażam nikogo bez
        konkretnego powodu. Jestem bardzo pamiętliwa i dlatego niejaki Maryś nie zazna
        spokoju na forum Kobieta dopóty, dopóki mnie się chce tutaj pisać.
        • Gość: mario2 Re: Oj, Betty IP: 217.7.150.* 24.10.03, 09:21
          lecz sie pajda- lekarz wprawdzie nie pomoze, ale sprobuj u weterynarza
        • betty-bt pajdeczka 24.10.03, 12:33
          pajdeczka napisała:

> Zaliczasz się do grona naiwnych kobieciątek. Czy mam wyciągnąć wątki sprzed
          > pół roku, sprzed roku czy wreszcie sprzed 2 lat? Nie obrażam nikogo bez
          > konkretnego powodu. Jestem bardzo pamiętliwa i dlatego niejaki Maryś nie
          zazna
          > spokoju na forum Kobieta dopóty, dopóki mnie się chce tutaj pisać.

ja nawet nie mam zielonego pojecia od czego wasza wojna sie zaczela i kto ja
          rozpetal. nie obstaje przy zadnej stronie. nie mam tez zamiaru wnikac.

NIENAWIDZE watkow imiennych, zakladanych przez chamkow i prostakow i zawsze za
          to krytykuje. mario jednak caly czas tlumaczyl, ze wymienil cie w tytule
          dlatego, ze w jego innym watku zrobilas spore zamieszanie. wczoraj w nocy ktos
          mi ten watek podsunal i rzeczywiscie watek mu zniszczylas. dlatego serdecznie
          przepraszam maria za ostre slowa, bo wcale sie nie dziwie, ze sie zdenerwowal.
          nie chce sie wtracac w potyczki miedzy wami.
          nikogo nie faworyzuje. oboje was lubie tak samo (o ile tak to mozna nazwac).
          moze lepiej- nie mam nic przeciwko wam obojgu.
          na tym koncze w tym watku, bo nie lubie sie klocic.

pozdrawiam
          • pajdeczka Betty 24.10.03, 12:46
            betty-bt napisała:

>
            > ja nawet nie mam zielonego pojecia od czego wasza wojna sie zaczela i kto ja
            > rozpetal. nie obstaje przy zadnej stronie. nie mam tez zamiaru wnikac.
            > > NIENAWIDZE watkow imiennych, zakladanych przez chamkow i prostakow i zawsze
            za > to krytykuje. mario jednak caly czas tlumaczyl, ze wymienil cie w tytule
            > dlatego, ze w jego innym watku zrobilas spore zamieszanie. wczoraj w nocy
            ktos > mi ten watek podsunal i rzeczywiscie watek mu zniszczylas. dlatego
            serdecznie > przepraszam maria za ostre slowa, bo wcale sie nie dziwie, ze sie
            zdenerwowal.

Ja mu nie zniszczyłam wątku, ja po prostu jestem konsekwentna. Odpłacam mu
            teraz tym, co on mi kiedyś robił. Posunął się kiedyś nawet do perfidnego
            podstępu i tego mu nie daruję. Jeśli nie masz ochoty wnikać (czemu się nie
            dziwie, bo ja nie mam ochoty grzebać w starych wątkach, żeby coś udowodnić, za
            stara na to jestem) i proszę, nie bądź stroną w konflikcie Mario-Pajda.
            To jest człowiek, któremu podasz rękę, a on i tak ją ugryzie. Tak było parę
            razy ze mną. On biorąc na mnie odwet zrobił coś jeszcze podlejszego, bo na
            drugi dzień założył wątek, w tytule którego nazwał mnie jołopem. Napisałaś, że
            nie lubisz wątków imiennych zkładanych przez chamów i prostaków, ale nie
            ustosunkowałaś się w nim. Jeśli nie odpowiesz to trudno.

> nie chce sie wtracac w potyczki miedzy wami.
            > nikogo nie faworyzuje. oboje was lubie tak samo (o ile tak to mozna nazwac).
            > moze lepiej- nie mam nic przeciwko wam obojgu.
            > na tym koncze w tym watku, bo nie lubie sie klocic.
            >
            > pozdrawiam
            >
            >
            • betty-bt Re: Betty 24.10.03, 18:46
              pajdeczka napisała:

Napisałaś, że
              > nie lubisz wątków imiennych zkładanych przez chamów i prostaków, ale nie
              > ustosunkowałaś się w nim.

ustosunkowalam sie (co juz zauwazylas (czytalam to powyzej) i to dosyc ostro,
              bo krew mnie zalala jak zobaczylam kolejny watek anty-pajda. za to wlasnie
              maria przeprosilam, po przeczytaniu watku jesiennego. nadal nie popieram tych
              szkalujacych watkow z czyims nickiem w tytule.
              i napewno nie jestem strona w tym sporze. zle mnie zrozumialas.
    • pajdeczka A w ogóle to sam jesteś "jełop" 24.10.03, 12:54
      Zajrzyj do słownika tłumaczu od siedmu boleści, jak się to słowo pisze.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka