stockfan 30.10.08, 15:42 Drogie Panie czy kobiety noszące pończochy to już "gatunek zanikający"? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
sundry Re: pończochy 30.10.08, 15:43 Nie wiem,ale chyba lepiej,żeby rozpowszechniał się gatunek kobiet dbających o przydatki. Odpowiedz Link Zgłoś
lykaena Re: pończochy 30.10.08, 15:44 Ja nosze tylko i wyłącznie pończochy, dlaczego miałoby to zanikać ?? Rajstopy tylko srogą zimą noszę jak juz muszę, bo sa dla mnie niewygodne i trochę jest w nich smiesznie Odpowiedz Link Zgłoś
lilian101 Re: pończochy 30.10.08, 15:46 nosz samonosne, w zime na imporezki ( w rajktach sie nie czuje zbyt sexi), nosze w lato i na wiossne. Zima raczej na codzien nie, bo mi w tylek wieje Odpowiedz Link Zgłoś
lykaena Re: pończochy 30.10.08, 15:48 No własnie rajtuzy nie są seksy,a przy rozbieraniu moment jak się zostaje w samych rajstopach ,albo jak je facet ściąga jest taki dziwny i czuje sie wtedy głupio. Odpowiedz Link Zgłoś
grassant Re: pończochy 03.11.08, 10:28 lykaena napisała: > No własnie rajtuzy nie są seksy,a przy rozbieraniu moment jak się zostaje w > samych rajstopach ,albo jak je facet ściąga jest taki dziwny i czuje sie wtedy > głupio. > a ściąganie w samochodzie kozaków i rajstop to masakra i rechot!:)) Odpowiedz Link Zgłoś
krainaczaruff Re: pończochy 30.10.08, 15:47 podpisuję się pod poprzedniczką w całej rozciągłości ;) Odpowiedz Link Zgłoś
e-daria Re: pończochy 30.10.08, 15:45 zakładam czasami, ale nie wiem czemu jakos nigdy sama sobie ich nie zdejmuję ;) - jaka to moze być przyczyna Odpowiedz Link Zgłoś
rgard Re: pończochy 03.11.08, 10:30 > zakładam czasami, ale nie wiem czemu jakos nigdy sama sobie ich nie > zdejmuję ;) - jaka to moze być przyczyna nosisz 2 numery za duże i spadają Ci same ;) Odpowiedz Link Zgłoś
kochanica-francuza Czy mężczyźni noszący 30.10.08, 16:00 spodnie do kolan, do tego pończochy, to gatunek zanikający??? Bo taki strój mi się najbardziej podoba... Odpowiedz Link Zgłoś
cama077 Re: Czy mężczyźni noszący 30.10.08, 16:36 ja nosze samonosne,na jakies imprezy i kiedy moj chlopak o nich wspomni :) w zimnie wole ubrac rajtuzy, moze to nie sexowne ale na pewno zdrowsze. Odpowiedz Link Zgłoś
ursz-ulka Re: pończochy 30.10.08, 16:53 A skąd! Wolę pończochy niż rajstopy antyseksy... Odpowiedz Link Zgłoś
justysialek Re: pończochy 31.10.08, 11:08 Rajstopy są wygodniejsze i zdrowsze (w zimne dni oczywiście), poza tym tańsze - jeśli sa noszone na codzień - ma to znaczenie. Natomiast nie wiem skąd pogląd, że rajstopy są nieseksowne - są ludze, którzy traktują je jako fetysz. Odpowiedz Link Zgłoś
ursz-ulka Re: pończochy 31.10.08, 11:37 Napisałam antysexy - w sensie że rajstop musisz zdjąć by sie seksić a pończoch nie. W sensie antyseksy że nie da sie w nich seksić ;) Chyba że dziuren machen... Odpowiedz Link Zgłoś
justysialek Re: pończochy 31.10.08, 11:44 Ci fetyszyści to właśnie dziuren machen robią ;-DD...chyba Odpowiedz Link Zgłoś
iwonesik Re: pończochy 31.10.08, 12:43 Zakłądam pończochy na randki:) mężczyźni to uwielbiają. Odpowiedz Link Zgłoś
justysialek Re: pończochy 31.10.08, 13:11 A co w zamian zakładają ci mężczyźni dla ciebie? Odpowiedz Link Zgłoś
ursz-ulka Re: pończochy 31.10.08, 13:55 Oni niech lepiej w zamian szybko rozbierają :)) Odpowiedz Link Zgłoś
stockfan Re: pończochy 03.11.08, 08:17 Drogie Panie gdzie Was można spotkać? Przyznam, że naprawdę dawno nie spotkałem kobiety która na co dzień chodzi w pończochach. Odpowiedz Link Zgłoś
edi681 Re: pończochy 03.11.08, 09:34 jesteśmy wszędzie:-) mijasz nas na ulicy, w sklepie, dotykasz w autobusie..:-))))) Odpowiedz Link Zgłoś
stockfan Re: pończochy 03.11.08, 12:33 Serio, więc proszę o podpowiedz którymi autobusami jeździsz;) Odpowiedz Link Zgłoś
grassant Re: pończochy 03.11.08, 10:33 justysialek napisała: > A co w zamian zakładają ci mężczyźni dla ciebie? godzą się założyć prezerwatywę Odpowiedz Link Zgłoś
stockfan Re: pończochy 03.11.08, 12:31 Ok, z przyjemnością posłucham i przyjmę rady na temat tego co facet powinien zakładać specjalnie dla kobiety aby sprawić jej przyjemność, przyjemność nie mniejszą niż ta kiedy to kobieta specjalnie dla niego zakłada pończochy. Odpowiedz Link Zgłoś
justysialek Re: pończochy 04.11.08, 23:22 Biorąc pod uwagę ryzyko zdrowotne i niewygodę typuję lateksowe, obcisłe majtki - na codzień!!! Z tą kobiecą przyjemnością to pewności nie mam ale to by przynajmniej było sprawiedliwe. Smutna prawda jest taka, że faceci to fetyszyści - pończochy, rajstopy, mini czy też wąskie spódnice, wysokie obcasy, stringi - wszystko to jest nienaturalne, niepraktyczne i niewygodne a czasem niezdrowe - czyli nie spełnia podstawowych warunków, jakie spełniać powinno odzienie. Kobiety nie mają podobnych wymagań względem mężczyzn - nie marzymy o tym, byście nosili równie niewygodne rzeczy. Wystarczy że się myjecie... Odpowiedz Link Zgłoś
g.r.a.f.z.e.r.o Re: pończochy 04.11.08, 23:45 No, wreszcie się wyjaśniło :) Dzięki justysialek, w końcu okazało się że mimo wszystko "usta maluję bo tak ludzie" czy też "noszę buty na obcasach bo są fajne" to kłamstwo w żywe oczy bo i tak chodzi o to aby zrobić wrażenie na mężczyznach. Odpowiedz Link Zgłoś
justysialek Re: pończochy 05.11.08, 00:24 g.r.a.f.z.e.r.o napisał: w końcu okazało się że mimo wszystko "usta maluję bo tak > ludzie" czy też "noszę buty na obcasach bo są fajne" to kłamstwo w żywe oczy bo > i tak chodzi o to aby zrobić wrażenie na mężczyznach. Dlaczego na mężczyznACH? A może na JEDNYM mężczyźnIE i akurat nie na tobie... Odpowiedz Link Zgłoś
g.r.a.f.z.e.r.o Re: pończochy 05.11.08, 08:35 > Dlaczego na mężczyznACH? A może na JEDNYM mężczyźnIE i akurat nie na > tobie... No, nie przesadzajmy, wszystkie kobiety chcą zrobić wrażenie na JEDNYM i tym samym mężczyźnie? Kurcze, chciałbym go poznać :) :) Odpowiedz Link Zgłoś
lacido Re: pończochy 04.11.08, 23:29 grassant napisał: > godzą się założyć prezerwatywę jej jacy oni łaskawi <lol> Odpowiedz Link Zgłoś
marina111 Re: pończochy 05.11.08, 00:45 Nie, a skad taki pomysł? Ja nosze pończochy. Odpowiedz Link Zgłoś
stockfan Re: pończochy 05.11.08, 08:08 Do marina111. Tak a gdzie Cię można spotkać? Odpowiedz Link Zgłoś