tralalumpek 24.10.03, 10:29 ...fajnie, że już piątek. Jeszcze parę godzin pracusiowania i wolne chiwle Co robicie w weekend? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
aguszak Re: idzie weekend !!!! 24.10.03, 10:31 Wyśpię się w końcu i... zakupy zimowe :((( Odpowiedz Link Zgłoś
tralalumpek Re: idzie weekend !!!! 24.10.03, 10:34 zakupy zimowe? co kupujesz? (zakupy zimowe najlepiej po zimie robić, można za mnie więcej kupić) Odpowiedz Link Zgłoś
aguszak Re: idzie weekend !!!! 24.10.03, 10:37 Tak, tylko, jak się nie ma w czym w zimie chodzić, to jakie jest wyjście? ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
tralalumpek Re: idzie weekend !!!! 24.10.03, 10:40 a ciuchy z poprzedniego sezonu rozdałaś biednym? ;) Odpowiedz Link Zgłoś
aguszak Re: idzie weekend !!!! 24.10.03, 10:55 Nie rozdałam, ale potrzebuję ciepłej spódnicy sztuk jedna, mój mąż potrzebuje jeszcze dwóch par spodni: sztruksy i garniturowe - pomimo, że szafa nie jest pusta... ot całe zakupy, ale w tygodniu nie mam na to czasu. Co Ty taka dociekliwa jesteś? Odpowiedz Link Zgłoś
charlie_x Re: idzie weekend !!!! 24.10.03, 10:39 ...8)..w zasadzie nic szczegolnego, jakies porzadki w papierach.Moze uda mi sie zaczac czytac wreszcie wilka stepowego Hesse'go.pozdr.8) Odpowiedz Link Zgłoś
tralalumpek Re: idzie weekend !!!! 24.10.03, 10:42 ja się przymierzałam do wycieczki do Polski jutro ale mnie trochę ta zima ostudziła w zamiarach Odpowiedz Link Zgłoś
plucha Re: idzie weekend !!!! 24.10.03, 11:14 Mam taki plan: 1) wyspać się 2) zmęczyć psy (i siebie dotlenić przy okazji) 3) ugotować i zjeść pyszny obiadzik 4) odwiedzić rodziców 5) zrobić zaległe pranie 6) pochodzić po sklepach celem zakupu ciepłych butów i swetra 7) poczytać i pogapić się w telewizor Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: renia Re: idzie weekend !!!! IP: *.ath.spark.net.gr 24.10.03, 11:22 Ja bede miala weekend od soboty po poludniu do srody, bo 28 pazdz. jest swietem narodowym w gr i plany sa takie: -wylaczyc komputer -wyjechac za miasto na 48 godzin -tez zrobic jakis wyjatkowo dobry obiad, bo na codzien to szkoda gadac, byle szybko bylo, a nie super smacznie ani pieknie podane. -uczyc sie z dzieckiem -przygotowac pare rzeczy do pracy odwiedzic kolezanke z nowonarodzonym dzieckiem -seks -ukladanie planu na grudzien/styczen Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Triss Merigold Re: idzie weekend !!!! IP: *.acn.waw.pl 24.10.03, 11:24 Do południa w sobotę pracuję (więc wyjście na dłużej dziś wieczorem odpada), potem z mamą do szpitala odwiedzić ciotkę, wieczorem imieniny kumpla. W niedzielę mam zamiar odespać, dotlenić się, popisać coś. Jeszcze jakieś ciepłe buty wypadałoby kupić ale wszędzie widzę głównie kozaki na cienkich podeszwach z długim, wąskim czubem albo buty wybitnie sportowe. Odpowiedz Link Zgłoś
aguszak Re: idzie weekend !!!! 24.10.03, 13:26 Gość portalu: Triss Merigold napisał(a): > Do południa w sobotę pracuję (więc wyjście na dłużej dziś wieczorem odpada), > potem z mamą do szpitala odwiedzić ciotkę, wieczorem imieniny kumpla. W > niedzielę mam zamiar odespać, dotlenić się, popisać coś. Jeszcze jakieś ciepłe > buty wypadałoby kupić ale wszędzie widzę głównie kozaki na cienkich podeszwach > z długim, wąskim czubem albo buty wybitnie sportowe. właśnie: albo trapery, albo kozaki-szczudła na wysokim obcasie i z czubem w palcach z cienkiej skórki i nieocieplane w środku... zgroza :( Odpowiedz Link Zgłoś