Gość: roseanne IP: *.sympatico.ca 17.01.02, 20:40 co wyciaga watki umarle smiercia naturalna kilka miesiecy temu? powiedzcie mi moi mili Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
muzaaa Re: dlaczego nie? 17.01.02, 20:53 Mnie to zupelnie nie przeszkadza. Wydaje mi sie ze ma takie samo prawo do tego jak rozpoczynac nowe watki. Kazdy robi tutaj to, co uwaza za stosowne. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: roseanne nie na czasie IP: *.sympatico.ca 17.01.02, 21:01 wiesz, zabawne jest, jak ktos zadal pytanie w lutym, dostal tam iles odpowiedzi.probelm sie rozwiazal i tu a kuku w grudniu pojawia sie nastepna zlota rada. ooouch Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Anna27 Re: co nalezy robic z takim indywiduum.. IP: *.proxy.aol.com 17.01.02, 21:32 Ja zauwazylam, ze najczesciej wracaja wlosy lonowe. Ale juz nic nie mowie, bo ktoz znowu wroci do "Anna26 to chamidlo o ptasim mozdzku". (Pomijajac fakt, ze sie postarzec zdazylam.) Odpowiedz Link Zgłoś
muzaaa Re: pisze z pajakiem:) 17.01.02, 21:40 Jezeli jest tutaj ktos nowy to przeglada sobie starsze watki i jak go cos tam zainspiruje to nadaje. Ja mysle ze trzeba miec dystans i nie przejmowac sie takimi szczegolami:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Miko Re: co nalezy robic z takim indywiduum.. IP: *.waw.cdp.pl 18.01.02, 11:00 A dlaczego tak Ci to przeszkadza? I dlaczego chcesz coś robić z tym indywiduum? I dlaczego indywiduum? Może ktoś jest nowy na forum i ma ochotę też sie wypowiedzieć. I wiesz może akurat napisze coś ciekawego, nowego, niebanalnego. Dajmy jej/mu szansę, nawet jeśli nie jest blondynką ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
staua Basia 18.01.02, 11:26 A mnie sie to nawet podoba...nie wiem, czy inaczej dokopalabym sie do watku o kosmetykach z radami Basi, ktore sa rewelacyjne. Poza tym to naprawde nie jest gorsze od zakladania idiotycznych watkow. A co zrobic z indywiduum, ktore zaklada glupie watki? Odpowiedz Link Zgłoś
nessuna Re: Basia 18.01.02, 11:35 Staua, Słuszne spostrzeżenie. Czy namnażanie wątków jest istotnie lepsze od przypominania założonych wcześniej? Tym bardziej jeśli ktoś chce zapytać o coś, o co ktoś już pytał. Odpowiedz Link Zgłoś
staua roseanne! 18.01.02, 12:52 powiedz, dlaczego tak ci sie to nie podoba? Naprawde, czasem ludzie przypominaja watki, bo sa ciekawe generalnie i dobrze jest przeczytac cala dyskusje albo wyrazic swoja opinie, niezaleznie czy osoba zainteresowana bezposrednio dostala juz odpowiedz. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tazoo Re: Do Rosaenne IP: *.talnet.pl 18.01.02, 12:27 Czy masz kogoś konkretnego na myśli? I co Ci to przeszkadza. Lepszy stary, odgrzewany wątek, który inspiruje do dyskusji niż jakieś kretyńskie wypociny! A może sama coś zaoferujesz bardziej ambitnego? Pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
roseanne do wszystkich zainteresowanych 18.01.02, 16:06 nie mam na mysli nikogo konkretnego co mi przeszkadza pisalam juz wczesniej co do ambitnosci, coz to nie dysputy filozofowa mam nadzieje a normalne pogaduchy pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś