kredka_kredka_kredka 17.01.09, 20:17 wróciłam zziębnięta, zmęczona, ale mam ochotę na małe co nie co! W doborowym towarzystwie, a zatem...kto się ze mną napije? Ja mam ochotę np. na to www.kaiserstuhlshop.de/catalog/images/Latte-Macchiato_Glas.jpg Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
au_lait Re: Niech się ktoś ze mną napije... 17.01.09, 20:21 Ja tylko herbatkę poproszę. :) Odpowiedz Link Zgłoś
idasierpniowa28 Re: Niech się ktoś ze mną napije... 17.01.09, 20:26 A ja z kolei coś mocniejszego, jak można :) Odpowiedz Link Zgłoś
kredka_kredka_kredka Re: Niech się ktoś ze mną napije... 17.01.09, 20:28 Otóż Pani Ido...alkoholów ci u nas pod dostatkiem... Oto nasz podstawowy zestaw: gotowanie.onet.pl/_i/artykuly/2007/drink_d.jpg Klasyczne i proste..czy może coś jednak bardziej frywolnego, kobiecego? Odpowiedz Link Zgłoś
kredka_kredka_kredka Re: Niech się ktoś ze mną napije... 17.01.09, 20:26 Dobrze,proszę... www.views.pk/wp-content/uploads/2007/06/a-cup-of-tea.jpg Tylko gdzieś plasterek cytrynki się zawieruszył...Czy taka Pani odpowiada? A muzyczkę jakąś, zapodać? Odpowiedz Link Zgłoś
au_lait Re: Niech się ktoś ze mną napije... 17.01.09, 20:33 Troszkę za mocna, no i nie jestem panią, jeśli można... :) Odpowiedz Link Zgłoś
idasierpniowa28 Re: Niech się ktoś ze mną napije... 17.01.09, 20:41 ja też nie "panią". Zwlaszcza po kilku głębszych :D Odpowiedz Link Zgłoś
kredka_kredka_kredka Ida,ufff 17.01.09, 20:45 dla pewności spojrzałam w wizytówkę..Muszę być bardziej uważna:P A z tą panią to ja tak lubię, pobawić się w kurtuazyjnie oficjalną kredkę;-) Odpowiedz Link Zgłoś
kredka_kredka_kredka do au_lait 17.01.09, 21:05 w takim razie naprawię swój błąd i zamiast ckliwej upstrzonej kwiatkami filiżanki zaproponuję klasykę: images1.wikia.nocookie.net/vongopedia/images/thumb/1/1c/Herbata2.jpg/180px-Herbata2.jpg a jeśli wolno mi spytać, alkoholu nie lubimy czy ochoty nie mamy?;-) Ja jak koleżanki ze stolika drinkuję www.gotujmy.pl/ri/31433_drink-z-koniakiem-otard-my-milk_0_2.jpg Fajnie to tak z samymi kobietami przy stoliku?;-) Jak wrażenia? Ja mam na razie odczucie, że alkohol jeszcze nie zadziałał... Odpowiedz Link Zgłoś
kredka_kredka_kredka do psychcio 17.01.09, 23:39 ależ nie, nie wpiep&^&%łeś się! Psychcio fajnie brzmi.... Chociaż co prawda to prawda, że to miejsce bywa sfeminizowane:P Psychcio,opowiedz nam coś o sobie:D Odpowiedz Link Zgłoś
idasierpniowa28 Re: Ida,ufff 17.01.09, 21:49 A myślalaś że ja sędziwa staruszka jestem?? No taka zgrzybiala calkiem to jeszcze nie. A i 20 mi stuknie dopiero w sierpniu :) I to w połowie :) Odpowiedz Link Zgłoś
kredka_kredka_kredka Re: Niech się ktoś ze mną napije... 17.01.09, 20:42 au_lait jaka wtopa,haha, wybacz:D Dopiero teraz obejrzałam wizytówkę:P A wiesz co mnie tak na manowce wyprowadziło? Ta 'herbatka':P Wybacz raz jeszcze<wstydniś> Odpowiedz Link Zgłoś
panna.w.paski Re: Niech się ktoś ze mną napije... 17.01.09, 20:49 Polejcie i mnie, jeśli łaska. Jakieś choróbsko mnie łapie, trzeba coś dla zdrowotności chlapnąć.Na zdrowie! :) Odpowiedz Link Zgłoś
kredka_kredka_kredka Re: Niech się ktoś ze mną napije... 17.01.09, 20:51 Ja też chora:-( Zdrowie! Odpowiedz Link Zgłoś
mona817 Re: Niech się ktoś ze mną napije... 17.01.09, 20:57 Skoro to takie uzdrawiające trunki to i ja poproszę, najlepiej od razu "na obie nóżki" ;) Odpowiedz Link Zgłoś
kredka_kredka_kredka Re: Niech się ktoś ze mną napije... 17.01.09, 21:06 Proszę! recept-tar.gportal.hu/portal/recept-tar/image/news/coctail.gif Odpowiedz Link Zgłoś
mona817 Re: Niech się ktoś ze mną napije... 17.01.09, 22:23 Buuu... Nie działa. Brak dostepu :( Zostałam o "suchym pysku". Chyba sobie sama poleję :o) Odpowiedz Link Zgłoś
winna11 Re: Niech się ktoś ze mną napije... 17.01.09, 21:11 chętnie napiję się latte o cynamonowym smaku;-) Odpowiedz Link Zgłoś
kredka_kredka_kredka Re: Niech się ktoś ze mną napije... 17.01.09, 21:15 A skąd ja wiedziałam, że w końcu trafi się ktoś kto życzeniem przeceni mój kunszt barmański:D farm3.static.flickr.com/2128/2264017087_14cb34eb22.jpg?v=0 Jakoś się udało:P Odpowiedz Link Zgłoś
kitek_maly Re: Niech się ktoś ze mną napije... 17.01.09, 21:54 Kerbatę poproszę. :-) Odpowiedz Link Zgłoś
nawrotka1 Re: Niech się ktoś ze mną napije... 17.01.09, 22:02 Campari z sokiem pomarańczowym poproszę ;) No dobrze, wiem, że to za trudne:) Niech będzie whisky :) Wasze zdrowie :))) ------ zmieniłam nick - nawrocona5 :) Odpowiedz Link Zgłoś
psychcio Re: Niech się ktoś ze mną napije... 17.01.09, 22:20 Prawdziwe damy pijom tylko szpiritus!!! Co inne in uwłacza, abo jeszczdee gorzej:( Odpowiedz Link Zgłoś
psychcio Re: Niech się ktoś ze mną napije... 17.01.09, 22:13 Ja piję "szarlotkę", już 5. szklankę:) Oczywiście z Tobą i ...:D No to zdrówko :* Odpowiedz Link Zgłoś
kredka_kredka_kredka Re: Niech się ktoś ze mną napije... 17.01.09, 23:37 Witam wszystkich drinkowiczów..wybaczcie mą chwilową absencję, ale właśnie zwlekłam się spod stołu:P A na poważnie, cieszę się, że w miarę oprzytomniałam przypominając sobie, że biorę antybiotyki:O Więc tym oto sposobem większość jakiegoś 'domowej roboty winka malinowego na zdrowie' poszło razem ze ściekami. Chociaż, żałować nie ma czego... Odpowiedz Link Zgłoś
panna.w.paski Re: Niech się ktoś ze mną napije... 18.01.09, 01:35 Ja przeniosłam forumowe życzenia w świat za firewallem.. I nie żałuję :-) A Ty, Kredka, nie szalej następnym razem z napojami wyskokowymi i antybiotykami, bo wątrobę ma się tylko jedną.. Odpowiedz Link Zgłoś
draconessa Re: Niech się ktoś ze mną napije... 18.01.09, 02:12 na dwie nozki to i ja poprosze:))) dzin i tonik:))) ja juz nie wiem, co temu mojemu facetowi odbija... dzisiaj nie gada ze mna nic - bo dziecka musial popilnowac!!!! dwa dni temu nie gadal - bo go opieprzylam, ze miast lozeczko malego zlozyc ( rozpadlo sie) to na rybkach sobie siedzial. Lozeczko zlozylam ja - sama. Zajelo mi to dwie godziny - a z pomoca pewnie ze 40 minut. Ja facetow nie zrozumiem. Nigdy. Odpowiedz Link Zgłoś