nadja11 06.02.09, 16:07 Czy dostajecie wprost uwagi od ludzi którym cos w Was nie odpowiada ? Mysle głownie o pracy ,studiach lecz także o sytuacjach w zyciu prywatnym. Zdarza się ze słyszycie przysłowiowy opier*** , prosto z mostu ? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
wanilinowa Re: Prosto z mostu 06.02.09, 16:11 nie. w mojej okolicy nie ma mostów, chyba że weźmiemy pod uwagę wiadukty, ale stamtąd też nie dostaję opie.... Odpowiedz Link Zgłoś
nadja11 Re: Prosto z mostu 06.02.09, 16:15 Przyznam ze liczyłam nie na pseudo błyskotliwe odpowiedzi czy przewrotne potraktowanie mojego postu ale na prostą odpowiedz wprost ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
wanilinowa Re: Prosto z mostu 06.02.09, 16:17 a co Ci da stos odpowiedzi "tak" i "nie"? Odpowiedz Link Zgłoś
nadja11 Re: Prosto z mostu 06.02.09, 16:18 yyy liczyłam równiez na rozwinięcie tego tak lub nie ... Odpowiedz Link Zgłoś
gocha033 Re: Prosto z mostu 06.02.09, 16:20 nadja11 napisała: > yyy liczyłam równiez na rozwinięcie tego tak lub nie ... gdy umiesz liczyc - to licz raczej na siebie :) Odpowiedz Link Zgłoś
aroden to masz pecha na tym forum :) 06.02.09, 16:18 nie ma takiego, ktory smialby udzielic mi uwagi wprost. dostalby taka reprymende, ze zatrzymalby sie we Wladywostoku :) Odpowiedz Link Zgłoś
nadja11 Re: to masz pecha na tym forum :) 06.02.09, 16:22 aroden napisał: > nie ma takiego, ktory smialby udzielic mi uwagi wprost. > dostalby taka reprymende, ze zatrzymalby sie we Wladywostoku :) Na szczęcie przyplątałes sie Ty i mam juz jedną odpowiedz z wyczerpujacym rozwinieciem, dziękuje Ci bardzo :-) Odpowiedz Link Zgłoś
idasierpniowa28 Re: Prosto z mostu 06.02.09, 16:29 Tak ;) Zdarza mi się i dostać opier... i samej kogoś opierd.ić ;) U mnie to " krótka piłka" : ktoś skrewił, albo mnie wkurzył- mówię bez ogródek i podobnie- ja nawalę, czy kogoś wkurzę- opier.. przyjmuję na klatę ;) Wolę tak niż duszenie w sobie pterensji, czy obgadywanie po kątach :P Odpowiedz Link Zgłoś
e1982 Re: Prosto z mostu 06.02.09, 17:16 czasem się zdarzy, m.in. dziś od kolegi.. Odpowiedz Link Zgłoś
motyl.slonce Re: Prosto z mostu 06.02.09, 17:22 odsyłam do mojego wątku, mam z tym samym problem, a po tych doświadczeniach dalej trzeba pracowac Odpowiedz Link Zgłoś
elejna Re: Prosto z mostu 06.02.09, 17:28 Nie , nigdy. Napierda*** na mnie za plecami. Odpowiedz Link Zgłoś