sol230 31.03.09, 19:16 Chce zrobić kawał facetowi który "coś" do mnie czuje ale mnie zawiódł. To będzie taka moja mała zemsta ;) Moje Panie macie jakieś sugestie? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
amira43 Re: Prima Aprilis 31.03.09, 19:22 napisz sms-a,ze jestes z Nim w ciazy;-DDD Odpowiedz Link Zgłoś
cytrynka_ltd Re: Prima Aprilis 31.03.09, 19:25 zawiódł? daj mu spokój, a i tobie będzie lepiej. Odpowiedz Link Zgłoś
jane-bond007 Re: Prima Aprilis 31.03.09, 19:41 jesli masz znajoma w laboratorium gdzie uzywaja testow plytkowych (takie jak do ciazy - ewentualnie popros kol zeby nasiusiala :P) mozesz od niej jeden taki + wysepic i mu pokazac :P przy okazji dowiesz sie czy Cie kolejny raz nie zawiedzie :P:P mozesz tez powiedziec ze jakas dziewczyna do Ciebie zadzwonila i prosila o spotkanie: "mowila ze kiedys sie z Toba spotykała... nie wiem o co chodzi ale w tle jakies dziecko plakalo :D" mozesz tez wziac jakis stary kupon z lotto i mu w sekrecie powiedziec ze wygralas 3 mln i qrwa mać byla wtedy kumulacja wiec nie tylko Ty :P narazie tyle mi przyszlo do glowy Odpowiedz Link Zgłoś
courteney Re: Prima Aprilis 31.03.09, 19:44 > mozesz tez wziac jakis stary kupon z lotto i mu w sekrecie > powiedziec ze wygralas 3 mln i qrwa mać byla wtedy kumulacja wiec > nie tylko Ty :P O tak, tak! Powiedz, że wygrałaś w totka! Zobaczymy, czy to go zmieni;) Odpowiedz Link Zgłoś
jane-bond007 Re: Prima Aprilis 31.03.09, 20:08 mozna tez w druga strone, łzy w oczachi drzacy glos: komornik Cie gania bo sie okazuje ze masz splacac ojca/matke hulake i nie masz gdzie mieszkac normalnie, czy moze Cie zaadoptowac na chwile i pozyczyc troche gotowki? - masz jakas dziwna chorobe - lekarze sami nie wiesza co Ci jest - jutro idziesz robic kolejne wymazy, boisz sie jak cholera bo to zarazliwe - czy moze jutro po 16 Cie potrzymac za rękę? -masz straszna paradontoze - opcja wyrywania 15 zębów albo kosztowne leczenie w Szwajcari, mozna tez wstawic klasyczna sztuczna szczeke - co robic, prosba o porade jest to jednak czerwony szlak dla zawodowcow - nie dosc ze trzeba byc mocno przekonujacym to mozna tez cos wykrakac :/ ;) Odpowiedz Link Zgłoś