Dodaj do ulubionych

pani wodnik + pan byk

IP: 194.3.110.* 04.12.03, 12:43
czy to rokuje na przyszlosc?
po 1.5 roku znajomosci zaczyna mi brakowac wodniczej niezaleznosci w
dzialaniu i decydowaniu bo przeciez trzeba nad wszystkim dyskutowac wspolnie.
nie moge sobie gdzies pomknac daleko w marzenia, bo zaraz slusze : o czym
myslisz? dlaczgo nic sie nie odzywasz?
czy sa pary ktorym sie udalo?
Obserwuj wątek
    • kini Re: pani wodnik + pan byk 04.12.03, 13:14
      Jeśli chcesz być niezależna i sama o wszystkim decydować, to z nikim nie możesz
      się wiązać, bo gwarantuję ci, że w każdym następnym związku będziesz miała
      podobne "problemy".
    • moniorek1 Re: pani wodnik + pan byk 04.12.03, 17:23
      Probowalam kilka razy nie zwazajac na to co mowi horoskop. Totalne porazki. Ci
      faceci to przewaznie ciotowate maminsynki z nalogami i zapedami dyktatorskimi.
      • lola211 Re: pani wodnik + pan byk 04.12.03, 17:26
        moniorek1 napisała:

> Probowalam kilka razy nie zwazajac na to co mowi horoskop. Totalne porazki.
        Ci
        > faceci to przewaznie ciotowate maminsynki z nalogami i zapedami
        dyktatorskimi.

Musze zaprotestowac.Zgadzam sie co do zapedów dyktatorskich, ale juz nałogi i
        ciotowatosc? Znam pare Byków i nigdy tak bym ich nie okresliła, według mnie to
        silni, mescy,inteligentni faceci.
        • moniorek1 Re: pani wodnik + pan byk 04.12.03, 17:32
          Kazdy znajdzie dla siebie cos dobrego. Nadal uwazam,ze byk nie jest dobrym
          partnerem dla wodnika.
          Jak patrzena moich tesciow (on byk) to jeszcze bardziej odechcialoby mi sie
          zyc z takim facetem, co oczywiscie nie znaczy ,ze nie lubie swojego tescia.
          Poprostu nie chcialabym miec takiego meza. Tesciowej widocznie odpowiada skoro
          sa juz tyle lat po slubie, ale ona to inny typ kobiety (rak) wiec dla niej
          taki maz to ideal :)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka