Dodaj do ulubionych

właśnie na tvp1 leci program "potulna żona"

02.05.09, 11:05
Kobiety same poddają się tresurze żeby zostać stepfordzkimi
żoneczkami. Nie-do-u-wie-rze-nia!!! Makabra!
Obserwuj wątek
    • smutna_kochanka Re: właśnie na tvp1 leci program "potulna żona" 02.05.09, 11:20
      ale one są szczęśliwe;) póki nikogo nie zmuszają do swojego stylu
      życia, jest ok. niech żyją, jak chcą! gorzej, jeśli narzucają swoje
      poglądy innym, którzy tego nie chcą.
      • beforek Liga polskich rodzi rzadzi w tvp to takie programy 02.05.09, 11:21
        Liga polskich rodzi rzadzi w tvp to takie programy leca.

czy one sa szczesliwe, czy to tylko teatrzyk dla tv?

• jesajdu Re: Liga polskich rodzi rzadzi w tvp to takie pro 02.05.09, 11:25
          Chyba tylko ta tajka jest szczęśliwa. Reszta wydaje się
          sfrustrowana. Ubezwłasnowolnione roboty. brrr...
          • beforek Re: Liga polskich rodzi rzadzi w tvp to takie pro 02.05.09, 11:29
            tajka na poczatku pewnie myslala, ze zlapala pana boga za nogi (zachod, kasa),
            ale przeciez zycie w innym kraju, z dala od rodziny od zwyczajow itd, z gosciem
            ktory wyglada jak rozdeptana dzdzownica, ktoremu musi sluzyc jak niewolnica.. no
            nie wiem...
          • smutna_kochanka Re: Liga polskich rodzi rzadzi w tvp to takie pro 02.05.09, 11:29
            Męski świat:) może masz rację, że nie są szczęśliwe. Ale kurcze -
            czy ktoś je zmuszał do małżeństwa z takimi despotami? No i mają
            bilety do kina:P Wszystko pięknie, cudownie, bezpiecznie,
            spokojnie... hehehe wg mnie nie może tak być gdy jedna osoba
            rządzi, a druga jest podprządkowana. Ale mogę się mylić:) moze im
            naprawdę jest dobrze, ale po co pokazywać takie filmy w tv, to
            zupełnie inna kwestia! czemu nie pokażą szczęśliwych gejów, lesbijek
            albo szczęśliwych domów, gdzie rządzi kobieta?
            • grzeczna_dziewczynka15 Re: Liga polskich rodzi rzadzi w tvp to takie pro 02.05.09, 11:32
              Generalnie masochisci naprawde istnieja;)
    • milady000 Re: właśnie na tvp1 leci program "potulna żona" 02.05.09, 11:30
      Właśnie oglądam, szok!!!!!!
      " Zamiast narzekać że mąż rozrzuca brudne skarpetki po podłodze i czekać kiedy
      się wreszcie oduczy należy dziękować że ma się takiego męża który te skarpetki
      rozrzuca..." hahahahahahahahahahaha

A nie lepiej być w związku partnerskim...? Te kobiety są jak niewolnice...
      • julie1789 Re: właśnie na tvp1 leci program "potulna żona" 02.05.09, 12:31
        Oglądałam :D Ten tekst szedł dokładniej jakoś tak:

"Inna kobieta pomyślałaby: czy on nie mógłby pozbierać tych rozrzuconych
        skarpetek? A ja myślę sobie: Jak to dobrze, mój mąż rozrzuca skarpetki"

Inne perełki z wypowiedzi tej pani:
        "Ja wspieram swojego męża w karierze, dostarczając mu czyste skarpetki i
        koszule. Dzięki temu mój mąż jest lepszym prawnikiem"

[Do 2-letniej córeczki]
        "Catherine, czemu robimy owocową pizzę? Żeby sprawić przyjemność tatusiowi.
        Tatuś jest w domu królem."
        "Catherine, pomóż mamusi umyć łazienkę. Tatusiowi sprawia przyjemność, gdy domek
        jest czysty"
        [2-letnia Catherine faktycznie chodzi po domu ze szczotką i zamiata]

Ręce mi opadły..
    • itaka5 Re: właśnie na tvp1 leci program "potulna żona" 02.05.09, 12:01
      Też obejrzałam :D Miejscami mnie to śmieszyło, dziwiło, a czasem rozumiałam. Moje zdanie- każdy powinien robić to, co daje mu szczęścia i satysfakcje. Jeśli kobieta chce być całkiem dla męża i domu, jeśli się spełnia w ten sposób- czemu nie :) Ale jeśli jest to dla niej straszna męka i poświęcenie, to niestety na dłuższą metę nic z tego nie wyjdzie, i coś na pewno się popsuje. Wniosek- każda z nas ma swoją drogę, która jej odpowiada i nią stara się podążać :)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka