jesajdu 02.05.09, 11:05 Kobiety same poddają się tresurze żeby zostać stepfordzkimi żoneczkami. Nie-do-u-wie-rze-nia!!! Makabra! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
smutna_kochanka Re: właśnie na tvp1 leci program "potulna żona" 02.05.09, 11:20 ale one są szczęśliwe;) póki nikogo nie zmuszają do swojego stylu życia, jest ok. niech żyją, jak chcą! gorzej, jeśli narzucają swoje poglądy innym, którzy tego nie chcą. Odpowiedz Link Zgłoś
beforek Liga polskich rodzi rzadzi w tvp to takie programy 02.05.09, 11:21 Liga polskich rodzi rzadzi w tvp to takie programy leca. czy one sa szczesliwe, czy to tylko teatrzyk dla tv? Odpowiedz Link Zgłoś
jesajdu Re: Liga polskich rodzi rzadzi w tvp to takie pro 02.05.09, 11:25 Chyba tylko ta tajka jest szczęśliwa. Reszta wydaje się sfrustrowana. Ubezwłasnowolnione roboty. brrr... Odpowiedz Link Zgłoś
beforek Re: Liga polskich rodzi rzadzi w tvp to takie pro 02.05.09, 11:29 tajka na poczatku pewnie myslala, ze zlapala pana boga za nogi (zachod, kasa), ale przeciez zycie w innym kraju, z dala od rodziny od zwyczajow itd, z gosciem ktory wyglada jak rozdeptana dzdzownica, ktoremu musi sluzyc jak niewolnica.. no nie wiem... Odpowiedz Link Zgłoś
smutna_kochanka Re: Liga polskich rodzi rzadzi w tvp to takie pro 02.05.09, 11:29 Męski świat:) może masz rację, że nie są szczęśliwe. Ale kurcze - czy ktoś je zmuszał do małżeństwa z takimi despotami? No i mają bilety do kina:P Wszystko pięknie, cudownie, bezpiecznie, spokojnie... hehehe wg mnie nie może tak być gdy jedna osoba rządzi, a druga jest podprządkowana. Ale mogę się mylić:) moze im naprawdę jest dobrze, ale po co pokazywać takie filmy w tv, to zupełnie inna kwestia! czemu nie pokażą szczęśliwych gejów, lesbijek albo szczęśliwych domów, gdzie rządzi kobieta? Odpowiedz Link Zgłoś
grzeczna_dziewczynka15 Re: Liga polskich rodzi rzadzi w tvp to takie pro 02.05.09, 11:32 Generalnie masochisci naprawde istnieja;) Odpowiedz Link Zgłoś
milady000 Re: właśnie na tvp1 leci program "potulna żona" 02.05.09, 11:30 Właśnie oglądam, szok!!!!!! " Zamiast narzekać że mąż rozrzuca brudne skarpetki po podłodze i czekać kiedy się wreszcie oduczy należy dziękować że ma się takiego męża który te skarpetki rozrzuca..." hahahahahahahahahahaha A nie lepiej być w związku partnerskim...? Te kobiety są jak niewolnice... Odpowiedz Link Zgłoś
julie1789 Re: właśnie na tvp1 leci program "potulna żona" 02.05.09, 12:31 Oglądałam :D Ten tekst szedł dokładniej jakoś tak: "Inna kobieta pomyślałaby: czy on nie mógłby pozbierać tych rozrzuconych skarpetek? A ja myślę sobie: Jak to dobrze, mój mąż rozrzuca skarpetki" Inne perełki z wypowiedzi tej pani: "Ja wspieram swojego męża w karierze, dostarczając mu czyste skarpetki i koszule. Dzięki temu mój mąż jest lepszym prawnikiem" [Do 2-letniej córeczki] "Catherine, czemu robimy owocową pizzę? Żeby sprawić przyjemność tatusiowi. Tatuś jest w domu królem." "Catherine, pomóż mamusi umyć łazienkę. Tatusiowi sprawia przyjemność, gdy domek jest czysty" [2-letnia Catherine faktycznie chodzi po domu ze szczotką i zamiata] Ręce mi opadły.. Odpowiedz Link Zgłoś
itaka5 Re: właśnie na tvp1 leci program "potulna żona" 02.05.09, 12:01 Też obejrzałam :D Miejscami mnie to śmieszyło, dziwiło, a czasem rozumiałam. Moje zdanie- każdy powinien robić to, co daje mu szczęścia i satysfakcje. Jeśli kobieta chce być całkiem dla męża i domu, jeśli się spełnia w ten sposób- czemu nie :) Ale jeśli jest to dla niej straszna męka i poświęcenie, to niestety na dłuższą metę nic z tego nie wyjdzie, i coś na pewno się popsuje. Wniosek- każda z nas ma swoją drogę, która jej odpowiada i nią stara się podążać :) Odpowiedz Link Zgłoś