sanmarti 30.05.09, 20:54 buu zaraz wypije chyba całą butelke wina :( Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
jane-bond007 Re: Taki piekny wieczór a ja sama w domu :( 30.05.09, 20:58 pij i wlacz sobie Dom na jeziorem na TVN :) Odpowiedz Link Zgłoś
jan_hus_na_stosie Re: Taki piekny wieczór a ja sama w domu :( 30.05.09, 21:03 sanmarti napisała: > buu zaraz wypije chyba całą butelke wina :( E tam , przesadzasz. Ja idę właśnie pobiegać a wszystkie smutki i problemy niech mnie pocałuję w du.. ;) Odpowiedz Link Zgłoś
ewma a ... to ja też ide po winko 30.05.09, 21:05 ............chłodzi się od kilku dni więc cza najwyższy,pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
grassant Re: a ... to ja też ide po winko 30.05.09, 21:35 ewma napisała: > ............chłodzi się od kilku dni więc cza najwyższy,pozdrawiam winko chłodzi się??????? Odpowiedz Link Zgłoś
przemmia77 Re: a ... to ja też ide po winko 30.05.09, 21:37 Ja zerkam na filma popijając niechłodzone winko czerwone;-)Polecam- czasem dobrze się tak właśnie wyluzować;-) Odpowiedz Link Zgłoś
zuzann-a Re: a ... to ja też ide po winko 30.05.09, 21:42 Uuu, a ja zapomniałam o tym filmie, wrrr. Popijamy sobie z ukochanym papryczkową wódeczkę:-)))Ale zaraz włączę, chyba niedawno się zacząl? Odpowiedz Link Zgłoś
jane-bond007 Re: a ... to ja też ide po winko 30.05.09, 21:44 niedawno - a teraz reklamy wiec luz ;) Odpowiedz Link Zgłoś
ewma Re: a ... to ja też ide po winko 30.05.09, 21:47 grassant napisał: > ewma napisała: > > > ............chłodzi się od kilku dni więc cza najwyższy,pozdrawiam > > winko chłodzi się??????? A cow tym dziwnego? w domu mam 23 st a moje winko potrzebuje 10 Odpowiedz Link Zgłoś
jan_hus_na_stosie Re: Taki piekny wieczór a ja sama w domu :( 30.05.09, 21:57 same alkoholiczki chyba tu mamy ;D a ja właśnie wziąłem prysznic po 40 minutowym bieganiu i czuję się jak młody bóg :D Odpowiedz Link Zgłoś
nadia_24 Re: Taki piekny wieczór a ja sama w domu :( 30.05.09, 21:58 mrrrr... :D Odpowiedz Link Zgłoś
nadia_24 Re: Taki piekny wieczór a ja sama w domu :( 30.05.09, 21:50 Tez pije winko... i nawet zalozylam nowy watek :D zdrowie ! Odpowiedz Link Zgłoś
julianne73 Re: Taki piekny wieczór a ja sama w domu :( 30.05.09, 21:57 Winko piłam wczoraj ,a dziś muszę cyknął coś mocniejszego ,bo mam dużego doła... Odpowiedz Link Zgłoś
ania78p Re: Taki piekny wieczór a ja sama w domu :( 30.05.09, 22:02 zerkam na Dom nad jeziorem i popijam zimnego redds'a Odpowiedz Link Zgłoś
kokosowa_ja Re: Taki piekny wieczór a ja sama w domu :( 30.05.09, 22:07 Ja tez sama:) podobno miałam sie uczyć dziś na sesje, ale jakos nic mi do głowy nie wchodzi, za to kolega mnie sms-ami rozsmiesza:Dwłsczyłam sobie muzyke i zaraz jakiś film na dvd obejrze:Dnie ma co sie załamywać, mozesz iść z psem na spacer jak Ci tak tego spaceru brakuje, a nóż jak w dawnej reklamie poslizgniesz sie na bananie i wpadniesz w ramiona jakiegoś przystojniaka:D Odpowiedz Link Zgłoś
sanmarti Re: Taki piekny wieczór a ja sama w domu :( 30.05.09, 23:35 Widzę, że jednak sama nie jestem :D to zdrówko, za wszystkie doły, smutki i radości :P Odpowiedz Link Zgłoś
nerri Re: Taki piekny wieczór a ja sama w domu :( 30.05.09, 23:38 Też sie chyba napije z Wami:P Dziś też sama...miałam spać i juz sie chyba wyspałam:P Odpowiedz Link Zgłoś